![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
דלתות רכב בפונטו דור ראשון. + דלת שמאלית מאחורה ננעלה.
שלום חברה יש לי פונטו דור ראשון הדלתות שלה עושים רעשים
כשאתה סוגר אותן מין חירוקים כאלה יש אפשרות איזושהי לשמן אותך או להתיז תרסיס מיוחד בישביל זה? יש לי עוד בעיה נוספת שיותר מטרידה אותי זה הדלת מאחורה מצד הנהג היא נעולה לי על הכפתור והכפתור מסרב לעלות גם כשמפעילים קצת כוח. פשוט הדלת סגוארה וזהו. העניין אצלי כנראה פחות מסובך כיוון שאין לי נעילה מרכזית אז לדעתי זה מקל על העניין... שבוע טוב ותודה מראש ![]() אשמח לקבל את עזרתכם. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
בדיוק הבוקר שימנתי אצלי את הדלת של הנהג.
WD40 להתיז עם הפייה הדקה רק על החריץ של המוט שאוחז את הדלת פתוחה ועל השייבות שעליהם מסתובבת הדלת. לא להתיז באופן גורף על כל הציר, כדי שלא יצטבר/ידבק שם אבק. לנגב לאחר ההתזה. ביחס לדלת שלא נפתחת, נראה שמישהו לפניך גרם לזה, כדי שילדים לא יצאו או יכנסו משם. יש לפרק את הכיסא האחורי לדחוף את כיסא הנהג קדימה, ולפתוח את חיפוי/כיסוי הדלת להרים את הכפתור לפתוח מבפנים ולבדוק מה הסיבה. דוד.
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
תודה רבה דוד ... היכן אפשר לקנות את התרסיס הזה?
ורציתי לישאול אם יש לך מדריך מפורט יותר לתקן את הדלת הקדמית שלי עם שיטת הג'ק.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
מה הקשר של לתקן את הדלת, עם "הדלתות שלה עושים רעשים."
סגור את הדלת לכיוון המנעול. (לא לנעול) ראה אם הלשון בצורת Y באה לאמצע הפין על המשקוף. אם כן הדלת בסדר. דוד.
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פנדה
|
בכול חנות כלי עבודה,אישית בדובלו מרחתי וזלין.
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
ואזלין על הגומיות שהרי הם נדבקות והדלת לא נפתחת
|
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| שדרוג לוח שעונים פונטו 3 דלתות דור ראשון | Amit | פונטו - טכני | 19 | 04-01-11 09:36 |
| ריפוד דלתות (דיפונים) בפונטו ספייס 2004 | eyali0001 | שיפורים וקוסמטיקה | 5 | 21-09-10 15:58 |
| קושי בפתיחת דלתות אחוריות בפונטו דור1 שנת 2000 | r.a20 | פונטו - טכני | 3 | 28-07-09 22:34 |
| מראת צד שמאלית בפונטו דור1 | r.a20 | פונטו - טכני | 7 | 17-08-08 18:53 |
| מישהו נתקל בפונטו sx75 אבל 3 דלתות ??? | פורום הגראז' | 1 | 01-06-07 12:20 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד