מועדון פיאט ישראל  

חזור   מועדון פיאט ישראל > מועדון פיאט ישראל - גרסה קודמת > מועדון פיאט ישראל
עקוב אחרינו ב-RSS

מועדון פיאט ישראל כל מה שקשור למועדון

גלריה
תמונות מהגלריה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

punto sx75 אחרי הרבה השקעה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הפיאט שלי!
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הגלריה של הפונטו החדשה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

ה-Evo החדשה שלי
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הגלריה של הפונטו החדשה


מודעות שרות
shimshon
ofer katzav ad


מועדון פיאט בפייסבוק


 
 
כלי נושא הצג מצבים
ישן 22-01-07, 20:19   #11
Guest
 
הודעות: n/a
דיייי

דייייייי בנות דיייי לריב זהו עברנו את הנושא כמה אפשר לחפור
סבבה נפמים את הדברים למיפגש הבאה !!!!
תהנו.....
 
ישן 22-01-07, 20:42   #12
Guest
 
הודעות: n/a
שלום חנן,

אתחיל מסוף דבריך בשרשור ויעידו החברים כאן שהטיול היה מוצלח ומהנה, צר לי שהתאכזבת ומצד שני אני שמח שאתה מעלה ומשתף אותנו בדבריך.
לגבי הנהיגה , אכן יש הבדל בין נהיגה מהנה לנהיגה פרועה וכמו שניר כתב, החריג רחוק מהכלל, אנו לא מעודדים התנהגות ונהיגה כזו. רפי נגע בהשלכות ולא ארחיב את דעתי המחזקת את דבריו.
ממפגש למפגש ומטיול לטיול אנו מפיקים את הלקחים הנדרשים (סה"כ הרבה נסיון בארועים כאלו אין לנו) אנו קבוצה בוגרת וההנהלה מצפה מהחברים להיות אחראים למעשיהם.
כחלק מפאנל הניהול, עדיין לא דיברנו על מה שקרה בתוך השיירה וכנראה שעיניך ראו מעבר למה שאנו ראינו. ניר ואני נסענו מקדימה וגדעון היה המאסף (קשר היה רק ביננו )כך שקשה היה לראות התנהלות חריגה בשיירה הארוכה .
לגבי הכירות, נפגשנו בכניסה לחניה והכרנו בשמות (ואולי זה הזמן לכתובכאן: http://www.fiatclub.co.il/modules.ph...viewtopic&t=14) , היה זמן ומקום להכיר בחניון אבל היו הרבה מכסי מנוע מורמים כך שדחינו זאת לשלב מאוחר יותר בטיול. בהמשך היום עצרנו לאכול במסעדה וזה היה המקום הנכון וחבל שלא היית איתנו.
אני מקווה שאני וחבריי לניהול הצלחנו להעביר זווית נוספת שכדאי להתייחס אליה ונשמח לראותך פעיל בפורום ובאירועים הבאים.

גילי.
 
ישן 22-01-07, 21:30   #13
Guest
 
הודעות: n/a
התיחסות לכולם

חברה ערב טוב לגולשי האתר!

אני חושב שהצלחתי לפגוע במטרה ואפרט.
אני לא רוצה להשתחצן ,אבל יש לי שעות רבות של נהיגה 30 שנים באגד ותכפילו בממוצא של 9 שעות ביום כפול 365 יום בשנה כפול 30 שנים והרי לכם התוצאה של קרוב למאה אלף שעות נהיגה.
נער הייתי וגם בגרתי והאמינו לי אני מכיר את כל סוגי ההשתוללויות בכל הכבישים.
לדעתי אם כבר נסענו עם דגלים על רוב הרכבים אני מניח שזה היה אמור גם לכבד את מועדון פיאט
ולא חבורה של נהגים ללא שיקול דעת ומבלי להרחיב אני חושב שקצת המזל שיחק ולא היתה באיזור שום נציגות של משטרת התנועה ומנסיוני באיזור בית שמש בדרך כלל הם מופיעים בפורום גדול ואני שמח ובטוח שכולם חזרו בשלום כל אחד לביתו.
באתי להנות להכיר ובטח לא להפגע,ואני מקווה שאת הנושא הזה מציתי ובמחילה עם מישהו נפגע
אני מתנצל אבל תחשבו שמישהו מחכה לנו בבית.
אני חושב שלהבא באתר הכינוס שיהיה אני מציע לפני היציאה ,ולדעתי לפחות שיהיה מישהו שיקשר בין כולם וקורה גם שנתקעים בדרך.
אני ברמה האישית חושב שהכינוסים הללו יכולים להפרות אחד את השני במידע ולשאר תקלות במגוון רכבי פיאט.
לסיכום קבלו את הנושא כבקורת בונה ולא כקינטור .
להתראות המפגשים הבאים.
 
ישן 23-01-07, 15:41   #14
Guest
 
הודעות: n/a
חנן, אף אחד מההתחלה לא ראה את דבריך כקינטור אלא כביקורת בונה ואני מאמין גם שאף אחד לא נפגע מהביקורת הזאת כי כולנו כאן אנשים בוגרים שיודעים להקשיב ומבינים את דבריך וללא ספק, אתה צודק, ואני אישית מאוד מעריך את זה שאתה ראית לנכון לשפוך את אשר על ליבך.
בטיול הנ"ל, ללא ספק היו פה ושם קטעים של נהיגה פרועה שלא היו צריכים לקרות אבל, אני עד לכך שבמסלולים היותר מהנים לנהיגה, הנהיגה היתה בגדר הטעם הטוב ולא נרשמו כל מיני השתוללויות אלא היתה שם אך ורק נהיגה ספורטיבית.
בתחילת הטיול גילי ציין שהנהיגה של כל אחד היא על אחריותו ואני לא רואה משהו שהוא יכל לעשות יותר מזה. אי אפשר לקחת להם את המכוניות ולהגיד להם "ככה אתם לא נוסעים נו נו נו".
מקווה שלא תיקח את הטיול הזה כדוגמא לכל שאר פעילויות המועדון כי כבר היו פעילויות שבכלל לא היו דומות לטיול הזה וזה לא אינדיקציה למועדון כולו.
מקווה לראות אותך גם בשאר מפגשי המועדון כדי שתוכל לראות באמת מה זה מועדון פיאט ואני בטוח שדעתך תשתפר על המועדון.

בברכה, ליאור.
 
ישן 23-01-07, 17:57   #15
Guest
 
הודעות: n/a
מפגשי המועדון

ליאור צודק בהחלט, כי היו גם מפגשים סטטיים וגם מפגשים שהעבירו לנו מידע והרצאות טכניות שהיו מעניינות ואכן צריך להמשיך במגוון של מפגשים שונים.
בברכה - רפי לין
 
ישן 23-01-07, 21:34   #16
Guest
 
הודעות: n/a
אם נשפוט ע"פ שלושת הסרטונים שפורסמו, נהיגת כמה מחברי המועדון היתה ספורטיבית בכבישים ציבוריים שלא מיועדים לנהיגה כזאת.
בסרטונים רואים עקיפות וחציית קו הפרדה רצוף וגם סטייה לנתיב הנגדי.

מה הייתם עושים אם היה מגיע רכב ממול? אם היה אורב שוטר בתוך איזה שיח? (הם הרי מצטיינים בלהתחבא בתוך שיחים).

אחרי שהשתתפתי בטיול לטבריה והיה נחמד מאוד וגם נהיגת כל החברים היתה מעולה וללא עבירות תנועה למניהם, אני מודה שקצת נדהמתי לראות את הסרטונים שפורסמו, אולי בגלל שלא ציפיתי לזה.
 
ישן 23-01-07, 21:48   #17
Guest
 
הודעות: n/a
תגובה

חברים, תרגיעו עם הצדקנות התעבורתית כי זה מתחיל להיות אבסורדי. אמרנו כבר 17 פעם , שהיו מקרים ואירועים חריגים שלא צריכים לקרות, אבל מכאן ועד להפוך פה אנשים לעברייני תנועה סדרתיים זה לא לעניין.

העניין הזה נטחן, וכבר ציינו את העובדה הזו בפניי אלו שחרגו מעבר למקובל.

תודה
ההנהלה
 
ישן 23-01-07, 22:35   #18
Guest
 
הודעות: n/a
צטט:
במקור פורסם על ידי stio
בכבישים ציבוריים שלא מיועדים לנהיגה כזאת.
.
איזה בדיוק כבישים אתה מכיר בארץ שכן מיועדים לנהיגה כזאת???

צריך ללמוד הרבה ולהבחן בכמה בחינות בשביל לקבל תואר "עבריין תנועה".

אבל יש גם גבול עד כמה אפשר לנסוע לאט.

-אני מבין שהרבה מכוניות במועדון לא מאפשרות נהיגה מהירה בטוחה וכיפית, אבל לא צריך בגלל זה לנסות לגרור את כל השאר לשם -נקודה קטנה למחשבה
 
ישן 24-01-07, 03:45   #19
Guest
 
הודעות: n/a
אין מה לעשות כל אחד בדרכו והבחירה שלו ואחריות יהיה עליו במקרה שיטוס (שלא נחשוב חס וחלילה אם יקרה לו תאונה, קנס וכדומה)
 
 

כלי נושא
הצג מצבים

חוקי פרסום הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הם פועל
[IMG] הקוד הוא פועל
קוד HTML הוא כבוי
עבור לפורום


כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 07:35.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
FIAT CLUB ISRAEL ©

פיאט מוסכים ושרותי רכב פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד