![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: ספייס 2002 ELX
|
וואלה. טוב לדעת. תודה רבה!
ובנימה זאת, מישהו פה מכיר אולי מישהו אמין שמוכר HGT במחיר של בערך 30 אלף, אולי קצת יותר? |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
לפותח השרשור, מציע לך לחסוך עוד קצת בשביל רכב ברמה נאותה.
Aceco, ייתכן ובקרוב יהיה רכב קרוב אלי שיוצע למכירה במחיר דומה למה שאתה מחפש, לא בטוח. נערך לאחרונה על ידי Caveman : 19-12-10 ב 22:20. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: HGT
|
תשאל את ליאור עם הHGT הירוקה
הוא מתלבט לגבי המכירה כבר הרבה זמן אולי מתאים לו עכשיו למכור עידכון קטן הכסופה שמפורסמת ב ב26 אלף ₪ ביד 2 אל תתקרב אלייה היא אכלה פיצוץ מהסרטים ![]() http://www.fiatclub.co.il/forum/show...EE%E5%F9%E1%FA השחורה מתל אביב גם יש לה מכה בשילדה(ככה הוא רשם במודעה לפני חודש-חודשיים) יש אחת שמפניה היא מפורסמת מלפני חודשיים ביד 2(מודעה בלי תמונה) האוטו יד 2 עשתה רק 130 אלף קילומטר הבנאדם מרחובות רוצה 34 (הוא לא היה גמיש אז-ולי לא היה סכום כזה) הוא איש קבע שמשרת רחוק והצריכת דלק לא מתאימה לו בגלל זה הוא רצה למכור תנסה לתפוס אותו האוטו נראה לי שמור ברמות מטופל במורשה הדגם עם הסאנרופ זה הרכב שהוא היה למכירה בתור יד ראשונה מקווה שהוא עוד למכירה http://www.fiatclub.co.il/forum/show...8%E4#post76834 מקווה שאני מצליח איך שהוא קצת לעזור יום טוב |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: ספייס 2002 ELX
|
האמת שאתה מאוד עוזר. החשבתי את השחורה בתור אופציה אבל לפי מה שאתה אומר אז כבר לא...
אני אנסה מחר לברר לגבי הזהובה, גם המחיר לא נורא, בטח לאוטו שמור ומטופל. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
|
אני לא ראיתי את האוטו ככה שאין לי שום ידע על מצבו(למרות שהוא רשם שהיא מטופלת במורשה ברמת החיייל)!
פשוט הוא רשם במודעה הראשונה שהוא העלה שיש מכה בשילדה אז לא התקשרתי אפילו אין לי מה להתקשר עם אני יודע מראש שאני לא יקח אותה |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
לדעתי קח את הזמן תחסוך עוד עשיריה לפחות, ותקנה אחת שמורה.
חבל לקנות אחת ב20 ומשהו אלף ואחר כך להצטער ולהתחרט על הנפילה עם הרכב. ברכבים כאלה לא צריך למהר בכלל, ראית בעצמך מה הן שוות בתקציב שלך, מנוע מוחלף, מכות שלדה, טיפולים בחצר הבית, סוחרים, אגב הירוקה של הסוחר במגרש ברחובות הוא רצה עליה לפני שנה בערך 14 אלף ש''ח, תבין בעצמך כמה המצב שלה קשה.
|
|
|
|
#17 |
|
Senior Member
|
מה שחשוב לך בתור מי שמחפש רכב כזה זה 3 דברים:
-לדגור על אתר יד 2 בקבוע -לשים פתק קטן במגב עם אתה רואה אחת שמורה ברחוב ובמקרה שבעל הרכב ברכב לשאול אותו( זה לא עולה כסף ***) -להיות נחוש שזה אומר כמה דברים: לא להתייאש אחרי שבועיים כמו הרבה אנשים שמפרסמים ופירסמו פה שהם מחפשים אחת ואז פורשים לא להתפשר על המצב של הרכב(תאונות קילומטרג' יד וטיפולים) זה סיפור לא קל למצוא אחת סבירה אבל גם לא תורה מסיני למי שרציני עם כסף ביד כי בסופו של דבר הכל זה עניין של כסף בהצלחה |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| ייעוץ בקניית רכב עד 22000 ש"ח | דידו | יעוץ ברכישת רכב | 5 | 03-02-10 22:59 |
| ייעוץ בקניית מגנזיום | lrl23 | שיפורים וקוסמטיקה | 3 | 12-01-10 06:52 |
| ייעוץ בקניית פיאט בראבו .98 | tribe | יעוץ ברכישת רכב | 22 | 21-08-09 17:55 |
| ייעוץ בקניית פונטו | mr_sher82 | יעוץ ברכישת רכב | 1 | 20-08-09 19:06 |
| ייעוץ בקניית פיאט פונטו ספייס | alona22 | יעוץ ברכישת רכב | 4 | 16-01-09 18:29 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד