![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#91 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT אבארט'
|
פיליפ יחלש! תגיד לי איזה מקום סיימתי? כמה חלש הייתי?
![]() היה ארוע מדהים. פשוט מצויין! אירגון גם כן נהדר. ומי שאומר שהיה בלאגן לא מבין מה זה לארגן ארוע בסדר גודל כזה בישראל! שחרון
|
|
|
|
#92 |
|
Senior Member
|
מסכים עם זה שמעליי
|
|
|
|
|
|
#93 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: בתוך ה-VTECH
|
חברה אני מוכרח להגיד לכם משהו,וזה דווקא לא על המפגש(שבלי קשר היה אחלה והמון מכוניות ורק להמשיך מכאן והאלה)
אלה דווקא על הקשר המשפחתי שלכם בתור מועדון רכב,למי שיודע ולמי שלא אני הגעתי עם ליאור למפגש ובתור אחד שראה מועדונים מגובשים ולא מגובשים אני ראיתי כאן אנשים שלא ממש קשורים אחד לשני וכל אחד בפני עצמו(לא מדובר על כולם,יש את אלה שהיו ביחד והראו גיבוש) דווקא המועדון פיאט הביאו הרבה רכבים ופשוט ראיתי רכבים מהמועדון באים,חונים,והולכים לאנשהו ולא ממש מתייחסים לשאר האנשים מהמועדון,ובכך גם ההליכה הביתה,אנשים עוברים עם המכוניות דרך האנשים שהם מכירים ואפילו לא נותנים להם מבט של "יאללה אני זז" פשוט נוסעים וכאילו לא מעניין אותם מי מסתכל עלייהם ומה חושב.. וזה דבר שלדעתי צריך להשתנות,אם כל אחד יתן את היחס כלפי האחרים בפורום זה יורגש כלפי אנשים מבחוץ(כמוני למשל) ויראו מועדון מגובש. דוגמא שיש לי להביא זה מועדון מאזדה שהיה במקרה במפגש אתמול,למי שראה ולמי שלא הם היו רב הזמן ביחד ודיברנו ביניהם כולם,אחר כך עשו סיבובים ואמרו לאנשים שלום(או שתוך כדי),כנ"ל גם הונדה קלאב, אני פעם הייתי במועדון מאזדה אז אני מכיר את האנשים שם ואני רואה את ההבדלים בין לבין. מקווה שתיקחו לצומת ליבכם ותיישמו,חוץ מזה יש לכם אחלה רכבים ובהצלחה בעתיד. |
|
|
|
|
|
#94 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto HGT
|
צטט:
אני דיברתי באוויר?! אני שאלתי שאלה פשוטה וקיבלתי עליה תשובה. או שאתה מציע לי לרשום בגוגל כל שאלה לפני שאני רושם אותה בפורום? עדיף כבר לא לכתוב בפורום וזהו אם זאת הגישה.
|
|
|
|
#95 |
|
Senior Member
|
לא ממש ניראה לפי התגובות שלך ששאלת שאלה, פשוט הצבת עובדה, למה לא ג'מיקאנה, הרי מותר, פעם היה עכשיו לא, ועוד..
|
|
|
#96 | |
|
Senior Member
|
צטט:
והמשיך להיתווכח איתי על הקופה של רובי בהמשך לשיחה שהייתה לנו פה בפורום. ![]() ואולי עוד הרבה חברים מהמועדון שלנו לא מכירים זה את זה. נ"ב אוליי צריך לארגן אייזה יום גיבוש |
|
|
|
|
|
|
#97 |
|
Senior Member
|
פיליפ בהמשך לדיון שלנו הינה הוכחה.
מיפגש אוטו ספורט איקה 7.3.09 עכשיו תפסיק לשגע אותי ?
|
|
|
|
|
|
#98 | |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: punto HGT
|
צטט:
הכרות של חברי מועדון צריכה להיות מהמפגשים החודשים שיש לנו. נכון שהם לא הכי חזקים וצריך לגוון... , אבל אני מכיר את כל מי שאני מכיר רק מהמפגשים. ומי שלא מגיע למפגשים איך הוא מצפה להכיר מישהו הריי לא רשום אל אף אחד מה המועדון שלו אוו איזה רכב. אז במפגש כזה שזה לא רק המועדון ואנשים באים כדאי להתרשם ממועדונים ורכבים שונים, אין כ"כ סיכויי להכיר משהוא. יום גיבוש?? מפגש זה אחלה יום גיבוש!
|
|
|
|
#99 | |
|
Senior Member
|
צטט:
בשרשור של הבחירה ברכב של ארז או ברכב של דניאל רובי בכבודו ובעצמו הגיב שהוא לא השתתף בשום תחרות שנה שעברה. שנה שעברה ארז השתתף, גם השנה, עם הקופה האדומה.
|
|
|
|
#100 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
שחר ודן, אני מסכים איתכם שבארוע של אוטו-ספורט חברי המועדון לא הסתובבו כל הזמן ביחד, ולמרות שגם שם זאת הזדמנות להכיר הרי שהיכרות רצינית יותר אנחנו עושים במפגשים החודשיים שלנו ובטיולים השונים.
אתם מוזמנים מאוד לכל אחד מהמפגשים האלה ושם יהיה יותר נוח ונחמד להכיר.
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מפגש יום צילומים [2.10.2010] | vRS | פורום המועדון | 23 | 29-09-10 06:27 |
| מפגש אוטוספורט - פרסום פיקטיבי שימו לב | raanan_t | אוף טופיק | 6 | 24-09-10 16:06 |
| מפגש מועדון פיאט 4/6/2010 | trademark | תמונות וסרטונים מאירועי המועדון | 35 | 07-06-10 20:32 |
| מפגש אוטוספורט 20.6 | enigma | רכב כללי | 23 | 21-06-08 11:15 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד