![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו
|
איפה אתם מעדיפים לעבוד
שלום לכולם,
בימים אלה אני בדילמה אם לעזוב את העבודה לטובת עבודה אחרת, מה אתם היתם עושים. בימים אלה אני עובד בחברת הייטק משכורת יפה , אך עבודה משעממת עבדה בלי קידום מקצועי, ובלי אפשרות להתבלט בין העובדים האחרים , עבודה בעלת שיגרה כל הזמן אותו הדבר, אך המשכורת טובה וכל שנה מעלים משכורת בלי קשר לקידום המקצועי. במקביל מציעים לי כרגע עובדה בהייטק משרה מעניינת הרבה דברים חדשים אתגרים קידום בעבודה , אפשרות להתבלט ולהיות בן הטובים, אל השכר נמוך יותר בכ- 2000 ש"ח ברוטו. עכשיו אני בדילמה מה לעשות להמשיך בשיכרה משעעמת עם משכורת טובה מאוד או להחליף עבודה ליותר מעניינת אך בשכר נמוך יותר. חברים מה הייתם עושים???? |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: HGT
|
אתחיל בזה שזה מאוד תלוי בך, מי אתה כבנאדם , יש אנשים שפחות מחפשים אתגרים בחיים ומרוצים ממשכורת גבוהה ושם זה מסתיים וזה בסדר וזה לגיטימי, אם העבודה השניה היא הרבה יותר מאתגרת וישנה באמת אפשרות גבוהה לקידום וחשוב מאוד! רק אם אני יכול להרשות לעצמי לוותר על 2K בחודש אז אני עצמי הייתי הולך על האופציה השניה.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
קשה... קשה... דילמה רצינית, תלוי אם אתה מבוסס כבר מבחינת כספית, אם יש לך בית והכל אז לך על השנייה אבל אם אתה עדיין לא מבוסס אז בינתיים הכסף הוא חשוב..
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: Alfa Romeo 156
|
לדעתי, מה שכדאי לך לעשות הוא להתמקח עם המקום החדש ולדרוש (לפחות) 2000 ש"ח יותר. תגיד אפילו שזה מה שאתה מרוויח כרגע ולא היית רוצה הורדה במשכורת.
אם הם יסכימו, תלך על זה. אם לא, תשאר איפה שאתה (בהנחה שאתה לא סובל שם, כמובן). ככה גם אתה משאיר את זה לרצון הגורל - מה שיקרה, סימן שהיה צריך לקרות. אגב, קח בחשבון שרוב האנשים אשר מחליטים לשנות את מקום עבודתם עושים זאת מסיבה כלכלית פרופר, כלומר, בגלל שמציעים להם הרבה יותר.
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
בן כמה אתה?
האם בעבודה החדשה מובטח לך קידום , מהיר או תוך כמה שנים, לדעתי אם זה התחום שאתה מעוניין לבנות בו קריירה, עדיף לספוג קצת בשביל להרוויח בהמשך.
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו
|
...
אני בן 24 , הנדסאי אלקטרוניקה בסך הכל, אך יש לי ניסיון רב בתחום, עובד כרגע בחברה מרוויח 11000 NIS , שזה הרבה להנדסאי ולגיל, בעבודה שלי אני לא סובל זוהיא חברת הייטק ,אבל העבודה עצמה מפגרת לא צריך הרבה לחשוב, בקיצור משהוא שבעוד 5 שנים אני יעשה אותו הדבר ושום דבר לא ישתנה במקביל ישנם אנשים שיושבים במקום כבר 10 שנים ומשקיעים בהם הכל ולא במי שבא חדש,
לעומת זאת מבחינת שכר בכל מקרה כל שנה מעלים לא משנה מה אתה ומי אתה. במקביל הציעו לי משרה מעניינת פיתוח משהוא חדש אם אני מגיע אני מהראשונים שמגיע לחברה עבודה שהולכת להיות לא קלה מבחינת מחשבה, פיתוח , אפשרות קידום תלויה רק בי אם אני טוב אני מתקדם , שכר הם לא רוצים לתת יותר מ -9000. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto HGT
|
אני עסקתי בתחום ומכיר את הנושא, לכן אייעץ לך לעבור. חברה שרק החלה לצמוח מהר מאוד תקדם אותך הן מבחינת המקצועיות והן מבחינת המשכורת. לשבת באותו מקום ולעשות אותו דבר במשך זמן רב לא בריא בשבילך, ובמיוחד לא בתחום ההייטק. אתה צריך להסתכל קדימה ולראות איך אתה מתמקצע מהר ומקבל ניסיון שבעזרתו לאחר כמה שנים תוכל להרוויח את הסכומים שאתה תקבע.
אם אתה כרגע לא נמצא במצב כלכלי קשה ואין לך חובות וכד' תעבור למקום יותר מעניין ומאתגר שבו תוכל ללמוד דברים חדשים ולהתפתח. חוץ מזה, 2000 ברוטו זה מזערי כי הנטו יוצא בערך 1300-1400. בהצלחה.
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| היכן הייתם מעדיפים לקיים מפגשים אחת לשבוע? | raanan_t | הצעות ושאלות על פעילויות המועדון | 40 | 26-04-10 07:00 |
| מאוורר לא מפסיק לעבוד | lag5 | פונטו - טכני | 6 | 01-02-10 14:14 |
| חלון קדמי הפסיק לעבוד | yaniv hgt | פונטו - טכני | 3 | 20-10-09 15:00 |
| המגב של צד הנהג הפסיק לעבוד. | iz2 | פונטו - טכני | 19 | 27-02-09 22:14 |
| מגב קדמי באונו 94 הפסיק לעבוד | bargal | אונו - טכני | 9 | 27-11-08 00:50 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד