![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#61 | |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
צטט:
כיום ישנם רכבים שמבצעים את הפעולה הזו מיד שאתה פותח את דלת הנהג. החלק לא הולך כל חצי שנה בכלל. הוא יכול להתחיל להרעיש בהנעה קרה לאחר חצי שנה. הכל תלוי בסוג השמן שאתה משתמש בו, ובאיך שאתה נוהג ברכב לאחר הנעה קרה. דברים כמו להמתין כחצי דקה לפני תחילת נסיעה. לראיה, אצלי כבר שנתיים מההחלפה האחרונה, והוא שקט לחלוטין. מעבר לזה, זה שהוא מרעיש לא אומר שהוא לא תקין. אם הוא מחליק, אז זה אומר שהוא לא תקין. ובכל מקרה, גם אם הוא לא תקין, לא יגרם נזק למנוע. החלפה הגיונית היא אחת לשני טיימינגים (מעניין אם יש מילה כזו), שזה אחת ל80000 ק"מ לערך. מה בדיוק שבור במראה? סתם לידע כללי, מראה חדשה, עולה 1000 ש"ח. כולל הכל חוץ מכיסוי הנוי בצבע הרכב. זכוכית עולה כ100 ש"ח (זו זכוכית מחוממת) נערך לאחרונה על ידי Caveman : 24-05-10 ב 21:13. |
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
היי שלום,מדובר בזכוכית שבורה כל הבית עצמו תקין וחי אבל הזכוכית עצמה סדוקה
שאלה לי אליך : האם בבדיקת הרכב המכון יכולים להגיד שהמנוע הולך לגמור כתוצאה מהוריאטור המרעיש ? כי לפי קריאה הבודקים במכון לא מכירים את הרכב ומסיקים שהרעש בא מהמנוע ובכך קובעים שהמנוע לא תקין.... אגב כמה עולה היום וריאטור חדש לא מיבוא ? אגב אחרי קריאה הבנתי למה הבנאדם אמר לי והראה לי שהוא משתמש בשמן מנוע איכותי. - אגב במידה ולא מחליפים את הוריאטור הרעש יכול להגיע לרמה של רעש של משאית ? או שהוא ישמע רק כ-רכב דיזל ממוצע ? |
|
|
|
|
|
#63 |
|
Banned
הגלגלים שלי: פיאט בארטונה
|
*צונזר*
רק להגיד לאורי בהצלחה ברכישת הרכב למרות שאני לא מתלהב מHGT הזה שגם ההגה שלו והחלקים שלו מסובכים זאת ועוד שהרכב לא חסכוני בכלל אבל שיהיה לך בהצלחה. נערך לאחרונה על ידי ארילו : 25-05-10 ב 07:35. סיבה: ריב ילדותי |
|
|
|
|
|
#64 |
|
Member
|
אשמח אם תישאר ו-תגיב\תעזור
נערך לאחרונה על ידי Caveman : 24-05-10 ב 21:50. |
|
|
|
|
|
#65 | ||
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
צטט:
מעבר לזה, חיפוש... צטט:
בהנחה וטופל כראוי, יפגין אמינות טובה מאוד. ואין סיבה להסתבכך עם כלום. וחסכוני הוא דווקא כן. 1:11 ק"מ לליטר בנסיעה עירונית, לרכב עם מנוע 1.8 מבחינתי נחשב מאוד חסכוני. בנסיעה בין-עירונית 1:15 ק"מ לליטר בקלות. |
||
|
|
|
|
|
#66 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: SUBARU B3
|
אורן האם לבעלים של הרכב שראיתה קוראים סמי?
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Member
|
כן קוראים לו סמי אחלה בחור !
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: SUBARU B3
|
דיברתי איתו בטלפון והבנתי ממנו שהוא יד רביעית ולא שניה כמו שהוא רשם בפירסומת.
האם ראיתה את רישיון הרכב ובדקתה כמה בעלים קודמים? |
|
|
|
|
|
#69 |
|
Member
|
כן העניין ידוע.. בטעות נרשם מס' יד אחרת במודעה
בכל אופן זה לא משהו שמרתיע אותי מס' הידיים משום שאני הולך להישאר עם הרכב די הרבה זמן ... בכל אופן במשך השבוע אני יקבע עם הבנאדם לתאם בדיקה לגבי הרכב נקווה לטוב ![]() כי בסך הכל הרבה זמן חיפשתי רכב שיתאים לי ואם הכל תקין ברכב הנ"ל כנראה שמצאתי ![]() אגב לרגע הפחדת אותי בקשר לזה שאתה מכיר פתאום את הבנאדם *** ,יצא לי לראות אנשים מקארספורום שהלכו לבדוק מכונית מסויימת עשו את בדיקה פירסמו את התוצאה בפורום ואיכשהו באו איזה 2-3 אנשים שעשו את אותו בדיקה לאותו רכב ! ולא נאמר להם מצד המוכר שהרכב תקול... לא שלא האמנתי לבעלים של הHGT אבל בכל זאת עלה לי סיטואציה בראש של דבר דומה חח ------------------------------------------------ שאלה לי אליכם חברי הפורום לפני שאני הקניה: רציתי לדעת האם החלקים של הפיאט HGT יקרים משמעותית מזה של הפיאט פונטו רגילה והאם הרכב נחשב אמין מבחינת אורך החיים של חלקי הרכב.. בנוסף אשמח להשוואה מבחינת החזקה טיפולים וחלפים בין פיאט פונטו רגילה ELX לבין ה HGT ברמת העיקרון יצא לי לראות כאן סיכומים של עלויות החזקה שחלק מהחברים בפורום רשמו [הרצתי חיפוש] אצל חלק היה החזקה מאוד זולה של 5-6 בשנה.. והיה אחד שהחליף חצי רכב... אני די מתוסבך על מה ללכת.... מבחינת רצון וכסף אני רוצה את הHGT אבל מבחינת החזקה אני יודע שהHGT תיהיה יותר יקרה מה פונטו ספייס הרגילה ELX השאלה היא בכמה יותר יקרה.. ועל זה אני מדבר מבחינת מחירי החלקים ואיכות החלקים.. נערך לאחרונה על ידי oren1 : 25-05-10 ב 01:01. |
|
|
|
|
|
#70 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT אבארט'
|
אורן האחזקה תהיי יותר יקרה בערך ב30 אחוז בכללי.
כלומר חלקים יקרים יותר. בערך 30 אחוז יותר. כנ"ל לגבי הדלק שהיא צורכת יותר. בהצלחה.
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פיאט פונטו ספייס 2001 VS פיאט פונטו ספייס 2003 | פיאט כללי | 3 | 01-05-07 21:19 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד