מועדון פיאט ישראל  

חזור   מועדון פיאט ישראל > פורום כללי > פיאט כללי
עקוב אחרינו ב-RSS

פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות.

גלריה
תמונות מהגלריה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

האונו היפה שלי ..

שם:  
צפיות: 
גודל:   

יום מסלול לרכבים קלסיים

שם:  
צפיות: 
גודל:   

החלפת ג'אנטים בפונטו ספייס שלי

שם:  
צפיות: 
גודל:   

פיאט אונו 45, 1.0, 92'

שם:  
צפיות: 
גודל:   

קבלו איזה אונווו

מודעות שרות
shimshon
ofer katzav ad

מועדון פיאט בפייסבוק

תגובה

כלי נושא הצג מצבים
ישן 21-11-09, 09:12   #1
גיא127
Senior Member

האווטאר של גיא127

הגלגלים שלי: בבעליותי:פיאט 127 81, פיאט אונו 1.1 91, פיאט טיפו 1.6 89, פיאט מריאה 98 1.6, פיאט 127 74, פיאסטה80,
למה אין הארץ Fiat Sedici

חבל שהיבואן בארץ לא מביא את Fiat Sedici. ניראת לי הצלחה יפה שהיתה יכולה להיות בארץ.
גיא127 מנותק  
ישן 21-11-09, 10:17   #2
צביקוש23
מנהל

האווטאר של צביקוש23

הגלגלים שלי: פיאט 127 , פיאט מריאה
שלח הודעה דרך MSN ל צביקוש23
חבל שהיבואן לא מביא 50% מדגמי פיאט שנמכרים באירופה.
כמו שכבר ציינתי היבואן סמל"ת בדרך לשומקום.

מועדון פיאט ישראל
Israel Fiat Club

הרכבים שבבעלותי: FIAT 127 900L 1979 / FIAT QUBO 1.4 2013
צביקוש23 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-11-09, 10:20   #3
stio
כתבנו בצפון

הגלגלים שלי: :
לא בדרך, סמל"ת כבר הגיעה לשום מקום. הגיעה למצב שהיא מייבאת את הכרומה וה- 500 ואף אחד לא מסתכל לכיוון שלה (חוץ כמובן מכמה חברות ליסינג וכמה אנשים שננעלו על המותג - לא שזה רע, אבל למען הפרוטוקול).
stio מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-11-09, 12:20   #4
צביקוש23
מנהל

האווטאר של צביקוש23

הגלגלים שלי: פיאט 127 , פיאט מריאה
שלח הודעה דרך MSN ל צביקוש23
ה 500 לא נמכרה ולא נמכרת בכמות גדולה במיוחד, ואין לה ביקוש כל כך גדול כמו שצפו למעט כמה עשרות שקונים בגלל סימפטיה למותג . כל השאר נמכרות לחברות ליסינג (במגרש רכב של אחת מחברות הליסינג בצריפין עומדות כמה כאלה).
הכרומה לדעתי גם לא תמכר בכמות גדולה (לא שעכשיו נמכרת כמות גדולה) .

סמל"ת דרדרה את מותג פיאט לשומקום, ייבשה אותו ופשוט היא יכולה לסגור את הבאסטה.
לא ייתכן שרוב דגמי פיאט שיוצרו בשנים האחרונות פשוט כלל לא הגיעו לארץ מעולם לעומת זאת מוכרים כאן כמות זעומה והזויה של דגמים וגם את אלה שכן מוכרים כאן מביאים אם רמת איבזור מבישה במיוחד .

מועדון פיאט ישראל
Israel Fiat Club

הרכבים שבבעלותי: FIAT 127 900L 1979 / FIAT QUBO 1.4 2013
צביקוש23 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-11-09, 23:19   #5
VivaItalia
Senior Member

האווטאר של VivaItalia

הגלגלים שלי: פיאט 500, ג'ילרה נקסוס 500
למען הפרוטוקול נאמר שיש סיידיצ'י ("16" באיטלקית) אחת עם רישוי, היא היתה באירוע שוק החלפים של מועדון אלפא ביום שישי האחרון (הרכב בבעלות סמל"ת וננהגת ע"י אחד מעובדיה), זו בדיוק אותה מכונית שהתה בתערוכת אוטומוטור באפריל 2008 וכמו ה-500, הלינאה והבראבו שהיו בתערוכה, גם הסיידיצ'י עלתה על הכביש.
למה לא מייבאים אותה ? התשובה פשוטה: כדאיות ! המחיר שהיצרן דורש מהיבואן עבורה גבוה בכדי להיות תחרותי מול המתחרה הטבעית בעלת הגנים הזהים: סוזוקי SX4 האצ'בק. שתיהן מיוצרות באותו מפעל באירופה, שתיהן נראות אותו הדבר, למעט הסמל והג'אנטים, ולשתיהן אותו מנוע 1.6 וגיר אוטומטי של סוזוקי. לא מדובר ב"פיאט אמיתית" אלא ביפנית מחופשת ...
אלא בפיאט מוכרת אותה ליבואןביורו בעוד סוזוקי מוכרת ליבואן שלה בישראל בין יפני, הפרשי שערי המטבע והמרתם לשקלים הינה משמעותית ביותר.
חבל לזרוק דברים סתם מבלי להבין את הליכי היבוא והמשתנים הרבים הכרוכים בו.

ניר.
כל כך חמה שנשרפות לי העיניים.
ואת עכשיו נמצאת קרובה.
VivaItalia מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-11-09, 23:48   #6
stio
כתבנו בצפון

מה שאתה אומר על הפיאט סדיצ'י ברור, היבואן הזה הוא עסק שפועל למטרת רווח, ברור לכולנו. ברור לנו גם שיש אנשים שמתלוננים סתם, וגם אם יסכימו לייבא הם לא יקנו (לאו דווקא מכאן, אני מדבר בכללי). בגלל שאתה "מקורב לצלחת" אני מפנה אליך ברשותך שאלה אחת פשוטה ואתה יכול לענות עליה ב- "כן" או "לא", זה הכל.

אם אני במהלך שנת המודל 2010 אהיה מעוניין לרכוש עבורי רכב מתוצרת "פיאט" שאינו נמכר כרגע בייבוא סדיר לישראל, ואסע במיוחד לסוכנות המרכזית בת"א (לסוכנות בחיפה אני לא אתקרב בחיים), האם יסכימו לעשות לי הזמנה מיוחדת כן או לא?

ברור לכולנו שהדבר אפשרי מכל הבחינות (על סמך כל המכוניות המיוחדות שהיבואן ארגן לעצמו), מה גם שאני הייתי שבאוגוסט 2008 בסוכנות בחיפה ונאמר לי שסמל"ת לא מאפשרת הזמנות מיוחדות כלל, אלא מכירת רכבים שנמצאים במלאי בלבד.

תודה.

נערך לאחרונה על ידי stio : 21-11-09 ב 23:59.
ישן 22-11-09, 02:04   #7
stas203
Senior Member

האווטאר של stas203

הגלגלים שלי: Fiat Coupe 16VT
הם מסכימים להזמין רכב מיוחד ,רק זה עולה יותר.
לפני איזה חצי שנה ביררתי אם אפשר להזמין פיאט 500 אבארט, הם אמרו כן אבל תמורת 178 אלף
stas203 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 22-11-09, 13:38   #8
stio
כתבנו בצפון

אז לפי מה שאני מבין הם בתכל'ס לא רוצים לעשות הזמנות מיוחדות, אך לא אומרים ללקוח "לא" בפרצוף, אלא דופקים מחיר מהסרטים כדי שהלקוח יגיד "לא" בעצמו.

האלפא מיטו עולה 155K ש"ח (מנוע 1.4 טורבו עם 155 כ"ס), אז איך הם רוצים על ה- 500 אבארט 178K? באמת חבל שזו הגישה, לשלם יותר זה מובן - אבל יש גבול.
ישן 23-11-09, 08:31   #9
VivaItalia
Senior Member

האווטאר של VivaItalia

הגלגלים שלי: פיאט 500, ג'ילרה נקסוס 500
אני גם יכול להמשיך ולהתעלם ממך ... כמות השטויות שיוצאת לך מהמקלדת היא פשוט בלתי נסבלת, אתה מביא טענות שאין לך שום בסיס לגביהן, במועדון אלפא הצלחנו להוציא כל מיני "הזמנות מיוחדות" לרכבים, תוספות שאינן מגיעות לארץ בסטנדרט (עור של פראו-לדר למשל), הבעיה שלך היא הגישה הזאת שלך וקבל ממני טיפ חינם לחיים: תלמד לשתוק כשאין לך משהו חכם להגיד או שאתה באמת מבין בדברים שאתה כותב, אל תפמפם גיבובים של שטויות לגבי דברים שאין לך צל של מושג מה באמת קורה. זה שאתה דוחף פה הודעות כאילו אין מחר לא מוסיף לך כלום, תלמד "לקחת אוויר" מדי פעם. זהו.

ניר.
כל כך חמה שנשרפות לי העיניים.
ואת עכשיו נמצאת קרובה.
VivaItalia מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-11-09, 13:31   #10
stio
כתבנו בצפון

אתה יכול להתעלם כמה שתרצה, אתה לא עושה עליי שום רושם. הטענות שאני מביא נבדקו מול הסוכנות (כמה פעמים ולא רק בפעם ההיא).

במועדון אלפא הצלחתם להוציא הזמנות כי זה מותג שמוגדר יוקרתי וספורטיבי, לכן היבואן משקיע הרבה יותר במותג "אלפא" שפונה לקהל היעד של האנשים מהמעמד הגבוה (והמבוססים), מאשר "פיאט" שפונה לאנשים מהמעמד הבינוני (והרבה פחות מבוססים).

קבל ממני גם טיפ: העובדה שיש מלפניך 104 מקשים במקלדת, לא אומרת שאתה צריך להקיש על כולם. אם החלטת להתעלם, אז תתעלם. מהרגע הראשון שהגעת לאתר הזה התחלת לתקוף את כל מי שהעיז (ברוב חוצפתו) לצאת נגד היבואן הזה (אם היית יכול להתחתן עם היבואן היית עושה זאת), ואם יש צורך אצרף ציטוטים.
כמו שכבר רשמתי אתה "מקורב לצלחת" ולכן נפגע עד עמקי נשמתך כשרושמים דברים נגד החברים שלך שעובדים בסמל"ת. תתחיל ללמוד לקבל ביקורת ולהפנים אותה.

לסיום, אם כבר אמרת את דעתך (בצורה לא ממש מכובדת) אני אומר את דעתי עליך (וזה עוד בצורה יפה ומכובדת): לדעתי בגלל שאתה מכיר את הנפשות הפועלות ויש בבעלותך מידע פנימי, אתה מתנשא מעלינו בצורה ברורה וכותב בזילזול. אומנם במציאות אתה נראה בן אדם טוב שאוהב לעזור, אבל כל פעם שאני קורא את ההודעות שלך אני מקבל רושם אחר. חבל.

נערך לאחרונה על ידי stio : 23-11-09 ב 13:53.
תגובה

כלי נושא
הצג מצבים

חוקי פרסום הודעות