![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט
|
אין מצב להחליף בשום דרך רדיאטור פנימי בלי לפרק את הדש בורד ?!??!?!
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
אין שום דרך כזו. חייבית להוציא את כל היחידה המרכזית ולפרקה על שולחן העבודה. בכדי לפרק את כל היחידה המרכזית יש צורך בהסרה מלאה של הדשבורד.
makara - תודה על ההשקעה, זכית במקום של כבוד בשרשור המרוכז
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: PUNTO FUN 2003
|
טוב אז זהו הגעתי לסוף וקיבלתי אויר קר לפנים.
לאחר שעתיים עבודה בבוקר הכל חזר למקומו חוץ מהמערכת (HU) שתחכה להמשך השבוע, תקלה יחידה שנשארה ותטופל עוד השבוע היא מנוף מעבר האויר בין הפתחים השונים (שימשה, פתחים מרכזיים, פתחים תחתוניים, פתחים צידיים) לא תקין כנראה הכבל בורח מהשרוול או משהו כזה, בנתיים קבעתי אותו ידנית לפתחים המרכזיים והצצתי מתחת לראות שיש גישה לטפל בזה ביחד עם המערכת, הרכבתי פילטר למזגן תחליפי 80 ש"ח זה שהיה מורכב על הרכב היה מקורי ונראה שלא הוחלף מעולם. בדרך למזגניסט בדקתי את כל הכפתורים והמכוונים והכל עובד כשורה, המזגניסט ביצע וואקום (20 דק') וניקוי של פנים המערכת ולאחר מכן החדיר שמן ונוזל זרחן לשם מציאת נזילות (בריחות גז) אם יהיו במשך הימים הקרובים, מילא גז ונסעתי לשלום. קניתי בנוסף שני פקקי גומי וסגרתי באמצעותם את שני פתחי הרדיאטור חימום בקיר האש, החלטתי לא לחברו עד שיגיע החורף, בנתיים שינוח. לא בכל רכב צריך לפרק את כל הדש כדי לחלץ יחידת מיזוג או רדיאטור חימום, בפונטו כן, אפילו להגיע לשסתום של יחידת הקירור יש לפרק דש זו המציאות כל רכב עם היתרונות/חסרונות שלו לבסוף הפרוייקט השתלם מחירים ועלויות ( העבודה עלי ): יחידת קירור מפירוק 200 ש"ח. רדיאטור חימום פנימי תחליפי חדש 280 ש"ח פילטר למזגן 80 ש"ח. טיפול אצל המזגניסט שכלל בדיקת תקינות יחידת הקירור לפני שהרכבתי את זו שקניתי מפירוק, וואקום, ניקוי מערכת, שימון המערכת, החדרת נוזל זרחן צהוב ומילוי גז, סה"כ 150 ש"ח. אם יהיו נזילות, על העבודה אני ישלם הגז על חשבונו. תמונה אחת לסיום ותמונה אחת של הג'אנטים המשומשים שרכשתי דרך אתר יד 2. רק עכשיו שמתי לב שעשיתי ציטוט לתגובה מעליי, סוריי.
ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא!!! נערך לאחרונה על ידי Amit-IL : 30-05-09 ב 20:12. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
|
קבל צ'לש!
עבודה מעולה! סחתיין! רציתי לדעת עוד דבר.. כרית אויר בשביל הנוסע... התקנת בעצמך?! או שהרכב נקנה ככה !? ועם אין לי אחת כזואת אפשר לרכוש? ועם כן מה המחיר המשואר!? ומה עלות העבודה או שזה מאוד פשוט !!? |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
יפה מאוד
מוכר
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Member
|
makara מה שלומך?
יש לי שאלה אלייך איזה שנה הרכב שלך? |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: PUNTO FUN 2003
|
צטט:
אני מאמין שניתן, אין לי מושג בחשמל רכב אך נראה לי שתצטרך להחליף לא מעט חלקים כולל את המוח של כריות האויר שיושב מתחת למאפרה ממש על הריצפה, צמות חוטים, דש בורד עם מקום לקיבוע הכרית הנוספת, ואולי מחשב רכב מתאים, בקיצור רד מזה. חבל שנזכרת עכשיו אחרי שסיימתי להרכיב את הדש שלי בחזרה, בכיף הייתי מתחלף איתך בדש ונותן לך במתנה את הכרית הנוספת, אצלי בדש מתחת לכרית של הנוסע יש חור מלבני די גדול כך שאי אפשר להסיר את הכרית ללא עבודת פיבר מקצועית, בקיצור לא שווה ת'עבודה ועבורי הכרית סתם תופסת מקום בדש.
ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא!!! נערך לאחרונה על ידי Amit-IL : 01-06-09 ב 04:16. |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Senior Member
|
אין צורך לצטט את ההודעה מעליך
makara מאיפה אתה בארץ ?? ומאיפה כול הידע על פונטו..? בכייף האיתי מחליף איתך דשבורד... נערך לאחרונה על ידי Caveman : 01-06-09 ב 18:06. |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| למכירה מערכת קומפלט לרכב ברמה גבוהה1500 שקל להכל. | KAPPA-TURBO | מכירה | 0 | 17-05-09 16:29 |
| לאדה סמארה .. | bigi | רכב כללי | 4 | 11-04-09 22:59 |
| פרויקט לאדה (09) | ronald27 | אוף טופיק | 0 | 26-02-09 17:00 |
| למכירה מערכת קומפלט לרכב | DUDUSL2 | מכירה | 0 | 15-04-08 20:58 |
| מאדה המזגן דולף | פורום הגראז' | 1 | 09-06-06 03:33 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד