![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
בעית סחיבה בפונטו דור ראשון שנת 95 (כ"ע)
הפונטו לא סוחבת ויש לי חשד שהדוד האחורי סתום והוא אורגינלי 10 שנים איך אפשר לדעת .
נושא שני מחשב בפונטו 75 משנת 95 שונה משנת 99 ההבדל הגה כח(אוליי רפי לין). ועוד פעם תודה לגיא על פרוייקט פונטו דור 1 אם אתה באזור המרכז שוקולד טוב עליי נערך לאחרונה על ידי raanan_t : 31-05-09 ב 16:52. סיבה: אין כח לפונטו - זו לא כותרת |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מחשב ניהול מנוע פונטו
המחשבים שונים כשההבדל הנראה לעין הנו בדגמים הישנים יש מחבר אחד ארוך אל המחשב ובדגמים מ 1998 יש 2 מחברים אל המחשב.
הבדל מהותי בפעולתם הנו משנת 1998 שאין יותר יוניט ברדיאטור להפעלת מאורר הרדיאטור והוא מופעל ע"י מחשב ניהול המנוע, בשתי מהירויות, לפי נתונים שמקבל המחשב של חום המנוע ושל לחצי הגז במע' המזגן. כמובן שי עוד הבדלים מינוריים בפעולת המחשב והתאמתו לתקן מחמיר יותר של הקטנת זיהום אויר. בברכה - רפי לין
|
|
|
#3 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
אם הרכב לא סוחב בדוק תקינות צילינדרים, יש 4, יכול להיות שאחד לא עובד. קרה לי באונו בגלל פלאג עייף.
בקשר לפרוייקט שמחתי לעזור, בימים הקרובים אשפר עוד את השרשור. |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פרוייקט מצולם "בניית גבות לפונטו מפיברגלס" לפונטו | פונטו - טכני | 26 | 20-08-07 22:20 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד