![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#41 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: גאלאנט
|
חבר'ה, מי שלא רוצה להזמין מחול אז הבחור הזה מטפל אצלנו במוסך והוא מתעסק עם קוסמטיקה לרכב. פלסטלינה אצלו עולה 150 ש"ח ל220 גרם, אני לא יודע איזה חברה. 0546588444 קוראים לו אסף למי שמעוניין. אם הוא שואל מאיפה קבלתם את הפלאפון אז תגידו לו מעידו שעובד בהונדה.
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Senior Member
|
למי שיש ניסיון עם הפלסטלינה :
יש סיכוי שזה מתאים גם להורדת שבבים שנידבקו קשה גם לשמשות הרכב ? כאלו ששום נוזל ניקוי כחול לא הצליח להסיר , יש סיכוי שזה יפגע בשימשה ? תודה מראש |
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: bmw
|
צטט:
בכל אופן אין לי עוד נסיון עם הפלסטלינה. מתכוון לבצע ביום שישי הקרוב. בכל אופן ברור שנוזל לניקוי שמשות כחול לא נועד לזה והוא נוזל לא אגרסיבי מספיק וברור שהפלסטלינה מכילה בתוכה גרגירי לטש והיא מיועדת להחליק משטחים. אגב גם לי יש בעייה של טיפות צבע (בניין) שהתייבש לי על הפח ועל השמשה. אני מתכוון לעבור גם על השמשה עם הפלסטלינה. מה שבטוח הוא שעם הפלסטלינה היא חומר בטוח לעבוד על צבע הרכב היא גם בטוחה לעבודה על שמשות. |
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Senior Member
|
לא יודע איך להגדיר בדיוק מזה ה"שבבים" האלה
אבל על פניו השימשה ניראית נקייה אבל כשנוסעים מול השמש רואים המון נקודות לבנות זעירות על השימשה,דבר הפוגע בשקיפות שלה |
|
|
|
|
|
#45 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Senior Member
|
עדכון לגבי שימוש בפלסטלינה
שלום חברים
היום נסיתי את הפלסטלינה שהזכרתי בשרשור הנ"ל ולצערי התאכזבתי. אין לי נסיון עם מותגים אחרים לכן יכול להיות שהציפיות שלי היו גבוהות מידי ושבכלל הפלסטלינה לא מיועדת למה שאני רציתי להשיג. לא הצלחתי להסיר מהצבע כתמי צבע בניין שהתייבש (לצערי גם משחת פוליש לא הצליחה להוריד אותם) ולא שאריות גומי לעיסה שהתייבש על הצבע. הפלסטלינה לא מועילה בהחלקת שריטות או הסרת מזהמי צבע עמוקים יותר. מה שהפלסטלינה כן עשתה זה להסיר כל מיני חלקיקים מיקרוסקופים בלי נראים שנקשרו לצבע ולהחליק את פח הרכב באופן די שטחי. יכול להיות שפלסטלינה אגרסיבית יותר הייתה עושה עבודה עמוקה יותר אבל מכיוון שאין לי נסיון אז אני לא בטוח. הייתי אומר שהפלסטלינה הנ"ל (ואולי גם אחרות) טובה רק במקרה והצבע מושלם (רכב חדש שרוצים להסיר ממנו שכבת מזהמים שהצטברה עד המסירה ללקוח) או שהצבע עבר מראש טיפול אגרסיבי יותר כמו פוליש ורוצים לעשות החלקה סופית. בברכה, |
|
|
|
|
|
#47 |
|
Senior Member
|
gsk , אני מצטער לשמוע
אני רכשתי היום פלסטלינה מהבחור שהמליץ עליו עידו בשרשור הנ"ל. את החומר אבדוק בעוד מספר ימים (אולי שבועות) כשאפנה מספיק זמן |
|
|
|
|
|
#48 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Senior Member
|
צטט:
GSK, רק ככה לומדים לצערי, לא נורא.
|
|
|
|
#50 |
|
Senior Member
|
שאלה למנוסי הפלסטלינה
איך עדיף לעבוד עם החומר הזה ? כמו בסירטון בתחית השירשור ? לשטח חתיכה של הפלסטלינה ולעבוד איתה כשהיא דקה ושטוחה ? המוכר אמר לי לעבוד עם הגוש איך שהוא, והוא בעל מקצוע. עם כמה גרם כדאי לעבוד בניקוי יחיד ? לחלק את הגוש ? השתמש יחד עם מים ? מים וסבון לרחיצת רכב ? אולי חומר אחר ? תודה מראש |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| האם ניתן להשיג בארץ בקליות אחוריות שקופות לטיפו?! | ALiK | שיפורים וקוסמטיקה | 3 | 10-08-10 13:54 |
| איפה ניתן להשיג מים ירוקים לפונטו | farmalot | פונטו - טכני | 6 | 24-03-08 16:26 |
| מגש תא מטען פונטו - היכן ניתן לרכוש? גם משומש... | רונה | פונטו - טכני | 2 | 29-11-07 07:16 |
| שטיח של תא המטען בפונטו MK1 - היכן ניתן למצוא? | פורום הגראז' | 13 | 04-05-07 16:30 | |
| היכן ניתן לברר עלות רדיאטור חדש לפיאט פונטו xtz | פורום הגראז' | 0 | 07-07-06 19:21 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד