![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
|
רעש "קירקושים" מההגה בHGT
שלום, עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי הודעה שתאמה בדיוק את מה שאני שומע. אז ככה, יש רעש שנשמע מעט כמו בורג משוחרר רוקד בתוך ההגה (זה לא באמת, רק הדבר הכי קרוב שאני יכול לתאר). זה בדרך כלל מופיע מעל 90 קמ"ש ורק כאשר ההגה במצב ישר, מעט הטיה והרעש נעלם כ-לא היה.
אין בעיה תפקודית לא מבחינת כיוון, הגה כוח או חיווי תקלה כלשהי. זה היה לי מהרגע שקניתי את הרכב ואני יודע שחיים במוסך שמשון עשה מספר נסיעות מבחן על הרכב ולא אמר משהו. זה כבר יותר סקרנות שלי. זו לא בעיה כרונית או משהו, סתם קצת מציק. מישהו יודע על מה אני מדבר? חוץ מיצר הסקרנות, הרכב בינתיים מתפקד מצויין. ![]() תודה מראש, -דוד |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
אני חושב שאני מכיר את זה.
עד כמה שאני יודע (בהנחה שאנחנו מדברים על אותו דבר, מדובר ברעש מהמנוע עצמו של ההגה. לא יודע אם ניתן לעשות משהו בנידון מלבד החלפה כזו או אחרת. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
גדעון אני לא חושב שזו הבעיה, הרעש שאתה מדובר עליו (אולי) זה שמסובבים את ההגה אז שומעים זמזום עדין כזה כאילו המנוע החשמלי עובד שעות נוספות לסובב את ההגה.
במיוחד שדויד מדבר על בעיה שההגה ישר, שום דבר לא זז.
|
|
|
#4 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
רעש הגה
אכן, זה כנראה רעש ממנוע הגה הכוח החשמלי ולפעמים ניתן לתקן זאת ע"י הוצאת המנוע ממקומו
וגירוזו בגריז מיוחד. בברכה - רפי לין
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו HGT
|
אם אתה מתכוון לצליל "איייייייייייי" (בחיריק) כזה, אז זה מהפעולה התקינה של המנוע (ותגיד ברוך השם שאתה מסוגל בכלל לשמוע אותו).
אבל.. אם זה הרעש שאני חושב שזה- צליל של דיסקית\בורג משוחרר מאזור המנוע, אז זה לא מהמנוע. גם אצלי יש את הרעש הזה. אצלי הוא מופיע כשההגה רועד, לדוגמא אם אני אסע על שביל עפר או ברחוב הולנדי. כבר חצי שנה אני מנסה למצא מאיפה זה בא, ובשישי האחרון אזרתי אומץ ופירקתי את כל ההגה (כמעט). זה מגיע מהתמסורת בין המנוע למוט ההגה (המנוע עצמו לא עושה את הרעש). אני עובד על למצא פיתרון לזה. זה כנראה באמת חלק קטן חופשי שרוקד שם, צריך רק למצא אותו, ולשים שם קצת גריז. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Senior Member
|
שלום,
כניראה שאנחנו אכן מדברים על אותו הדבר, זה באמת מופיע בקפיצות קטנות או כביש מעט משובש. אני אכן מסכים שזה כניראה לא מהמנוע החשמלי. אין חופש או משהו בהגה. אני בהזדמנות גם אשאל את חיים. בכל מיקרה, אם אתה מגלה איך פותרים את זה, אשמח כמובן לדעת, ותודה רבה על המידע. -דוד צטט:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
צרת רבים - חצי נחמה...
לפחות עכשיו יש לי הוכחה שהרעשים לא באים מהראש שלי. נשאר לי רק להוכיח ששלושת הגמדים שיושנים לי באוטו בלילה באמת קיימים. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
גם לי יש את אותה בעייה, וזה משגע אותי קניתי מערכת טובה רק כדי לא לשמוע את הצרה הזאת.
זה נשמע כאילו משהו רוטט ולא מחובר כמו שצריך.כשאני נוגע במוט ההגה שמתחבר לרצפה אני מרגיש שהוא רוטט. הלכתי למוסך הכוכב בחיפה ואין להם תשובה. בבקשה אם מישהו מצליח למצוא את הבעייה שיעדכן. שיהיה בהצלחה. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto Abarth 2003
|
מממ... היה לי גם , החלפת צמיגים פתרה את הבעיה ... ההגה לווה ברעידות ותיקתוקים זה קרה רק בין 90 למאה קמ"ש ... מוזר .. החלפתי צמיגים ותקין , באיזה סוג צמיגים אתם משתמשים ?
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
אני על Toyo T1R (חדשים).
|
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| האם "גלגול לאחור" של ק"מ בפיאט הוא דבר שכיח? | meymia | פיאט כללי | 35 | 11-11-08 22:34 |
| כך צוות לוח "יד 2" מייעצים: "פונטו ELX לא אמינה, לא סחירה, הגיר נוטה לתקלות" | stio | פיאט כללי | 14 | 24-09-08 09:00 |
| סמל"ת בקמפיין פרסומי על כביש 6: "מפיאט באהבה" | פיאט כללי | 2 | 13-04-07 17:52 | |
| סמל"ת בקמפיין פרסום: "LOVE FIAT" | פיאט כללי | 2 | 23-03-07 22:52 | |
| "יד שנייה"- פיאט קופה, דניאל סקלי , "הארץ& | פיאט כללי | 1 | 28-01-06 20:56 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד