מועדון פיאט ישראל  

חזור   מועדון פיאט ישראל > פורום טכני > אודיו
עקוב אחרינו ב-RSS

אודיו אודיו ומולטימדיה לרכב.

גלריה
תמונות מהגלריה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

החלפת נורות באוטו!

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הפיאט שלי 2001

שם:  
צפיות: 
גודל:   

my punto spice

שם:  
צפיות: 
גודל:   

זאת האונו שלי

שם:  
צפיות: 
גודל:   

נפלאות הווקס

מודעות שרות
shimshon
ofer katzav ad

מועדון פיאט בפייסבוק

תגובה

כלי נושא הצג מצבים
ישן 11-08-08, 00:38   #1
stio
כתבנו בצפון

הגלגלים שלי: :
זקוק להמלצה לרדיו דיסק לרכב

שלום רב,

אני מחפש רדיו דיסק פשוט אך איכותי מפירמה ידועה (JVC, פיוניר, קנווד וכ') שיתחבר לרמקולים המקוריים ברכב. הדרישות:

- מחיר עד 500 ש"ח. (ראיתי בזאפ מכשירים שעולים הרבה פחות מזה, כנראה שהם לא שווים כלום).
- שיתחבר לרמקולים המקוריים. מדובר ב- 4 רמקולים "4, שניים מלפנים ושניים מאחור.
- חובה יציאה לחיבור נגן נייד (במקרה שלי MP4)
- שהדיסק לא יקפוץ כל 5 שניות במעבר על מחזירי אור בכביש..
- פאנל נשלף.
- קורא פורמט MP3.

האם יש לכם המלצה?
אני צריך משהו פשוט אך איכותי, אין לי לא מגבר ולא סאב ואין לי צורך במשהו יקר.

תודה מראש!

נערך לאחרונה על ידי stio : 28-11-08 ב 21:31.
stio מנותק  
ישן 11-08-08, 20:16   #2
קובי פונטו GT
Member

האווטאר של קובי פונטו GT

הגלגלים שלי: פונטו GT
בתור מתקין מערכות לרכבים לשעבר קח כמה טיפים
אז ככה
המכשירים הסינים הזולים שיש היום בשוק 250/400 ש"ח כל שקל שווה שעת עבודה במכשיר הכוונה שהם לא שווים כלום
ביקשת נתונים שקיימים היום ברוב הדגמים .
חברות מומלצות פיונר סוני קנווד שהשוק מוצף במבחר מכשירים .
DEH3050UBוPioneer מחירו בסביבות 700 שקל ויש לו AUX לחיבור מכשיר חיצוני MP3- מומלץ
KDCW241וKenwood מחיר בסביבות ה600 שקל שגם הוא כולל חיבור AUX
MEXBT2500וSony גם בסביבות 650 שקל שכולל בתוכו דיבורית בלותוס.
לפעמים יהיה שווה להוסיף קצת כסף ולהינות לאורך שנים.

ככל שמחיר המכשיר עולה ככה איכות הצליל תהיה יותר גבוהה עם חלוקה יותר איכותית.
חשוב לציין שרוב המכשירים של החברות הגדולות מגיעות עם אחריות שלוש שנים.

מנסיון אל תלך על הJVC במחירים האלה המכשירים ממש גרועים ואיכות צליל ירודה מאוד.

נערך לאחרונה על ידי קובי פונטו GT : 12-08-08 ב 21:57.
קובי פונטו GT מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-08-08, 21:02   #3
vRS
צלם מערכת

הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
גיא, המכשיר שלי עדיין בתוקף - במידה ואתה מעוניין.

JVC - להתרחק.
איכות הצליל אינה ברמה של פיוניר מתחרה, לא נוח לתפעול וגם העיצוב מכוער להחריד.
ישן 15-08-08, 15:05   #4
stio
כתבנו בצפון

קובי- ברשותך עוד מס' שאלות.

הייתי היום ב- 2 חנויות של אביזרי רכב ומולטימדיה כדי לקנות רדיו דיסק.
בחנות הראשונה היה רדיו דיסק של חברת "טק סאונד" או משהו מוזר כזה, חברה שלא שמעתי עליה בחיים, המחיר היה 500 ש"ח והמכשיר כלל חיבור לנגן נייד והפיק 50 וואט כפול 4.
בחנות השנייה היה רדיו דיסק של "דייהו" עם אותם נתונים ו- 2 מכשירים נוספים מענינים:
פנאסוניק ו- JVC, שניהם עם אותם נתונים כמו הקודמים אבל המחירים היו כ- 950 ש"ח. בקיצור בסוף לא קניתי.

משיטוט ארוך מאוד בזאפ אהבתי מאוד את העיצוב של מכשירי ה- Kenwood, ומהיכרותי עם מכשירים אלו (הם היו מורכבים על גטס צבאיות) הם מכשירים טובים, אך בדקתי אותם בעת שהרכב חנה ולא בתנועה. את דגם 241 ראיתי בין 600 ל- 700 ש"ח.

נניח שאני יוכל להשיג את המכשיר בכ600 ש"ח, האם זאת קנייה טובה? הדיסק לא יקפוץ במעבר על בורות? אני מבין שהוא כולל AUX.

ראיתי את המכשיר באולסייל, זה מכרז אישי, כמה אתה ממליץ לתת הצעה?

תודה מראש,
גיא.

קישור לזאפ:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=678285

נערך לאחרונה על ידי stio : 15-08-08 ב 15:08.
stio מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 15-08-08, 16:11   #5
liorwohl
Senior Member

האווטאר של liorwohl

הגלגלים שלי: 500 TwinAir Sport 2012 ידני
בפיוניר, קנווד ופנסוניק אי אפשר ממש ליפול.. אתה רק צריך למצוא את הדגם עם המפרט שמתאים לך.
לכל ה50x4 או 40x4 או מה שלא כותבים אין שום משמעות וזה חרטא אחת גדולה, אל תקנה לפי זה, ואל תקנה דייהו או איזה דרעק אחר, כי אז יהיה לך את אותו הזבל כמו הישן. רק חברות גדולות ומוכרות, ועדיף כאלה שמתמכות בסאוונד.

jvc/sony גם חברות טובות, אבל הסאוונד שלהם בכלל לא משהו והמכשירים עצמם בינוניים ביותר.

אם היו לי דרישות בסיסיות כמו שלך הייתי קונה את הפיוניר הפשוט והזול (500₪) :
http://zap.co.il/model.aspx?modelid=678932
ויש לו aux לחיבור נגן חיצוני ועיצוב יפה.

אם אתה רוצה עם חיבור usb לנגן, שזה הרבה יותר טוב כי אז אתה עובר שירים דרך הרדיו דיסק ולא דרך הנגן עצמו, שזה יותר בטיחותי ונוח, אז יש את זה ב650₪: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=687200
ישן 15-08-08, 20:28   #6
קובי פונטו GT
Member

האווטאר של קובי פונטו GT

ולכולכם משהו שתדעו שנראה לי חשוב.
קצת נתונים.

באינטרנט מוכרים מכשירים שבדרך כלל יקרים בסביבות ה1000 שקל ואם תראו בזאפ תגלו את אותו מכשיר ב650 שקל.
אנחנו המתקינים קוראים לך garbage כשמו כן הוא. לוקחים מכשיר משומש ושלוחים אותו למעבדה שאם מחליפים את המעטפת לחדשה וזהו הישן נמכר כחדש. אל תתפתו רק שפותחים את המכשיר מגלים את זה.

פיוניר ופרימייר כל חובבי המוזיקה מכירים שניהם אותה חברה פיוניר מגיע עם אחריות שלוש שנים מחברת עוזי רדיו ופרמייר מגיע עם שנה זהו זה הכל.

מה אומר RNS - בכל רכיב חשמלי קיימת התנגדות לדוגמא: זה אומר שברדיו דיסק יש המון כאלה וכל רכיב מוריד מעוצמת השמע. שכותבים לך 40X4 RNS זה אומר שכל רמקול מקבל 40 RNS אחרי כל החישובים של הרכיבים זאת אומרת נתון אמיתי בקצה החוט.
P.M.P.O - כמה המכשיר מוציא לפני כל ההתנגדויות של הצרכנים.

התקנה.
יש היום הרבה מתקינים חובבנים ממש לא מומלץ ברכבים החדשים יש מחשבים והרבה מערכות שיושפעו מהתקנה לא נכונה. יכול להגיע על לקצר ודליקה באוטו.

לבעלי המגברים שריקות למינהם או הפרעות שונות נגרמות ממספר דברים.
קבל RCA לא תקין. קבל RCA עובר לייד חוט שמוביל חשמל (הפלוס של המגבר). מינוס לא מחובר כמו שצריך. יציאה לא תקינה במערכת. כולם מציעים להוסיף משתיק רעשים כי זאת הדרך הכי קלה בשביל המתקין במקום לבדוק את כל הבעיות שהעלתי המשתיק הורס את הצליל ויעלה כמה מאות שקלים בנוסף. עוד אפשרות אחת אבל מומלץ להגיע למתקין שיעשה את זה להוסיף מינוס מהגוף של הרכב למינוס בכבל RCA.

ותגיבו קצת נשמע ממכם
אני תמיד כאן אם מישהו רוצה לדעת משהו.
בכיף
קובי

נערך לאחרונה על ידי קובי פונטו GT : 15-08-08 ב 20:31.
ישן 15-08-08, 20:30   #7
stio
כתבנו בצפון

תודה רבה על העזרה המועילה, אני אקשיב לעצתך וילך על הקנווד דגם 241.

האם אתה ממליץ לקנות דרך אתרים באינטרנט כגון אולסייל, P1000, ו- וואלה שופס?
האם יש לך (ולאחרים) ניסיון טוב עם אתר אינטרנט מסויים או שכדאי לקפוץ מחר בערב לאוטו דיפו?

תודה רבה מראש.
stio מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 15-08-08, 20:33   #8
קובי פונטו GT
Member

האווטאר של קובי פונטו GT

אז ככה גיא
המכשירים שאתה רואה בחנויות אלה הסינים, טק סאונד, דיהוו וכו' עזוב תן לי 500 שקל נלחץ ידיים ותישאר עם מה שיש לך עכשיו
חבל באמת חבל לקנות משהו שלא בטוח שיחזיק שנה לי יש באותו מכשיר של קנווד בן 6 בקרוב.
שקניתי אותו הוא עלה 2500 שקל הוא נדד איתי כבר 5 מכוניות ואני לא מחליף אותו בשום דבר.
אני מכיר המון אנשים שהיו באים אליי לחנות וקונים את הזבל וכל חודש היינו נפגשים לתיקון בשלב מסויים הורדתי אותם מהמדפים ונשארו רק המוכרים.
אחת הסיבות שאני הפסקתי לעבוד בזה זה שהאינטרנט שבר את כולם נקודה.
לא תמצא מחיר יותר זול משם ואל תקשיב למי שיגיד לך לכולם יש אבא ואמא תמיד יש למי לחזור.
רק חשוב לקנות באתר מוכר אני ממליץ חיפוש בזאף.
בקשר לרדיו דיסק קנווד היא חברה טובה שהמכשירים שלה מתאפיינים באיכות צליל מאוד גבוהה תזכור תמיד כל המכשירים הם אותו הדבר רק באריזה שונה.

כל המכשירים החדשים באים (ESP (ELECTRONIC SHOCK PROTECTION זיכרון שיושב בתוך המכשיר ומקליט את השיר דקה קדימה שבפועל השיר לא מתנגן מהדיסק אלה מהזיכרון של המכשיר ככה שבמידה והדיסק קפץ יש למכשיר דקה קדימה לתקן את הקפיצה.קיים בכל החברות המוכרות

שוב אני מזהיר אותך JVC ופנסוניק לא מומלצים בכלל. לך על בטוח אם אהבת את הקנווד לך על זה לא תתאכזב המכשיר מצויין
ישן 15-08-08, 20:36   #9
קובי פונטו GT
Member

האווטאר של קובי פונטו GT

צטט:
במקור פורסם על ידי stio צפה בהודעה
תודה רבה על העזרה המועילה, אני אקשיב לעצתך וילך על הקנווד דגם 241.

האם אתה ממליץ לקנות דרך אתרים באינטרנט כגון אולסייל, P1000, ו- וואלה שופס?
האם יש לך (ולאחרים) ניסיון טוב עם אתר אינטרנט מסויים או שכדאי לקפוץ מחר בערב לאוטו דיפו?

תודה רבה מראש.
יצא לי לקנות מוואלה שופס נענע P1000 אבל תראה ברוב האתרים יש אופציה לאיסוף עצמי רוחב החנויות במרכז אולי תמצא משהו שקרוב אלייך ותחסוך עוד איזה 50 שקל על משלוח.
כל האתרים האלה מאובטים תהייה רגוע בסופו של דבר אצל כולם זה אותו מכשיר רק המחיר שונה אם אני לא טועה באוטו דיפו בגלל שהיא רשת המחירים ממש סבירים שם
ישן 15-08-08, 22:15   #10
liorwohl
Senior Member

האווטאר של liorwohl

הגלגלים שלי: 500 TwinAir Sport 2012 ידני
צטט:
במקור פורסם על ידי קובי פונטו GT צפה בהודעה
מה אומר RNS - בכל רכיב חשמלי קיימת התנגדות לדוגמא: זה אומר שברדיו דיסק יש המון כאלה וכל רכיב מוריד מעוצמת השמע. שכותבים לך 40X4 RNS זה אומר שכל רמקול מקבל 40 RNS אחרי כל החישובים של הרכיבים זאת אומרת נתון אמיתי בקצה החוט.
P.M.P.O - כמה המכשיר מוציא לפני כל ההתנגדויות של הצרכנים.
יש כזה דבר RNS?

יש מה שנקרא RMS שהוא אומר כמה וואט הרמקול מקבל בפועל, ולאורך זמן, לאורך כל השיר..
ה50 או 40 שכתובים ברדיודיסקים הם לא RMS, הם WATTS, שזה אומר כמה וואט הרמקול יקבל במקסימום של המקסימום, במקרה של רדיו דיסק זה גם יהיה עם עיוות גדול מאוד ב50w.. ולכן זה בכלל לא חשוב כי הRMS הוא מה שמעניין. ברוב המכשירים הוא 18 או 22..

STIO, אני הייתי קונה את הפיוניר 2050, נראה לי יותר טוב ומודרני, ועם אחריות "עוזי רדיו". וכמו שאמרו המכשירים האלה מבפנים הם אותו דבר כמעט כמו הדגמים היקרים יותר של אותה חברה, רק פונקציות נוספות שונות, ולכן פיוניר כנראה ישמע יותר טוב כי לפיוניר יש לפחות שם של חברה יותר טובה מקנווד בתחום הסאונד.
אבל הקנווד גם נראה בסדר גמור, בכל מקרה זה לא הבדלים של שמיים וארץ, אני מדבר איתך על הבדלים קטנים..

ועכשיו בקשר להתקנה, אני לא יודע איך המתקינים כיום עובדים כי אבא שלי עושה אצלינו את כל ההתקנות, אבל מה שאני כן יודע זה שמתקינים בדרך כלל לא ימהרו להשקיע..
אז מה שאני הייתי מבקש שיעשו בהתקנה זה שיכינו לך באוטו פלאג סטנדרטי של רדיו-דיסקים, כדי שתוכל לחבר בעתיד כאלה לבד, ובלי לחתוך מהם את התקע.. כמו שבאוטו חדש. כי במקור הפיאט אונו לא בא עם פלאג סטנדרטי למכשירים כאלה. (לא נראה לי שאז כבר היה את הסטנדרט הזה)
אני מתאר לעצמי שאם לא תבקש את זה, אז המקתין יחתוך את הפלאג מהרדיו דיסק החדש שלך ויחבר את הצמה שלו עם זאת שבאוטו, עם קשירות ואיזולירבנד... מכיוון שאני רואה שאתה משקיע אז כדאי לך לשים לב ולבקש מראש שיחברו לך פלאג כזה בצד של האוטו, מבחינת המתקין זה אותה עבודה, השאלה היא אם המתקינים מחזיקים את החלק הזה בכלל, אם לא אפשר לפרק מכל רכב חדש אחר.

נערך לאחרונה על ידי liorwohl : 15-08-08 ב 22:26.
liorwohl מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה

כלי נושא
הצג מצבים

חוקי פרסום הודעות