![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#71 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: 2
|
סבלנות זוהי מילת המפתח שאמורה לשמש את כולם הבטחתי ואני כבר בתהליכי סיום בס"ד אני עוד מעט מסיים את כל ענייני הרישוי המטומטמים שיש רק בישראל אבל לא נורא לגבי הבחור ששאל על המחיר המחיר הוא גלובלי לכולם זה תלוי באיזה תוסופות אתה רוצה לכלול במחיר וכך גם יקבע המחיר הסופי של האוטו המחיר שאני שילמתי הוא כ180.000 ש"ח אני לא יודע עם ביצעתי את עסקת המאה אבל אני נהגתי על הרכב בחו"ל ואני חושב שפשוט התאבתי ברכב וביגלל יבואן מטומטם שסירב להביא לי את הרכב בהזמנה מיוחדת אני הלכתי ורכשתי דרך סוכנות ייבוא אישי בשם "סיטו מוביל" ברמת-גן מי שמכיר.
לפי דעתי לא צריך לנעול כי כמו שכבר כתבתי אני בתהליכי סיום ותאמינו לי אתם תראו שאני צדקתי בכל הזמן הזה שסחבתי את כולכם. יניב |
|
|
|
|
#72 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
יכולת בקלות להוכיח לנו את הזמנתו של הרכב על ידך, במקום זאת כהגדרתך אתה "סוחב" את כולנו כבר 7 חודשים.
יכולת ביום עליית הרכב על הכביש לפתוח שרשור ובו תמונות של הרכב בלי כל השרשור הזה. נכון, אתה לא חייב לנו כלום אבל אני לא הייתי נוהג בצורה כזו במקומך, תחשוב על זה. |
|
|
|
|
#73 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פנדה
|
כנראה זה לא קשור לבחור הזה, אבל בשבוע שעבר ראיתי בהרצליה פיתוח ברחוב מדינת היהודים פיאט גרנדה פונטו שחורה, 3 דלתות, ג'נטים כהים וגדולים, רעש של טורבו... הייתכן שזה אבארת'?
סיומת לוחית רישוי הייתה 63, לא הספקתי לצלם לצערי... |
|
|
|
|
#74 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: 2
|
לי ידוע שיש כמה שהזמינו דרך הסוכנות בא אני ייבאתי לארץ את שלי רק השאלה היא האם כבר המכוניות האלו עלו על הכביש לפני שלי.
יניב |
|
|
|
|
#75 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
#76 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: HGT
|
נמאס מהפוסט הזה ...
חרטטן פטולוגי ...! למבורגיני יותר קל להביא , עשה טובה לעצמך ולפורום בכלל , אל תגיב ואל תדבר אם אין לך הוכחות ! אם אתה כ"כ אבל כ"כ נחוש ומאמין לעצמך שאכן האוטו בארץ ויבאת אותו יבוא עצמי , מה הקטע שלך לעלות תמונה מעפנה מפלאפון !? אם האוטו כ"כ חשוב לך , לא חשבת קצת לצלם אותו ? גם אם הוא בנמל ? דרך אגב , אני בדיוק בתהליך יבוא של בוגאי ווירון , ויש לי איתה בעיות בהכנסה לארץ , היא בנמל , רק שיש בעיות עם האישורים ... כן בטח ... ![]() נאור .
|
|
|
|
|
#77 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו GT
|
אני עובד בחברת פורשה ויש לי אאישורי כניסה לכול בונדד אוו נמל .. כי ככה אני משחרר את הרכבים שלי . אז תגיד לי אפה הרכב באיזה נמל ואני כבר יצלם לכם אותו .. ועם אין אז חבר'ה מההנהלה תסגרו כבר את השרשור הזה נמאס
|
|
|
|
|
#78 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
כן אני חושב שבאמת הגיע הזמן כבר.