![]() |
|
![]() |
בעלי מקצוע מוסכים, פחחים, רפדים וכו'. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
דפיקות בעת פניה ימינה, ספייס אוטומטי
בחודשים האחרונים הופיעו דפיקות גוברות והולכות בעת פניה ימינה, נשמע כאילו זה מגיע מהצד הימני הקדמי. הייתי משוכנע לגמרי שהלכה ציריה ימנית. כאשר הגיע המועד לטיפול שגרה, הלכתי למוסך פיאטון ובקשתי טיפול + החלפת ציריה.
במסגרת הטיפול הוחלף שמן, הוחלפו פילטרים, וכן הוחלפו צלחות ורפידות הבלמים הקדמיים, בסדר גמור. בנסיעת מבחן ממושכת עם שלמה, לא הצלחנו לשחזר את הדפיקות - הדפיקות נעלמו ולפחות בינתיים לא חזרו. שלמה קבע שהציריות תקינות ואין צורך להחליף (ראוי לשבח). אני מרוצה כמובן מכך שנחסכה החלפת ציריה, אבל תמה על מקור הדפיקות, שהתפתחו לאורך חודשים, ופתאום נעלמו. רעיונות יתקבלו בברכה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
הדפיקות שנעלמו
בטיפול תקופתי ברכב, במוסך טוב גם בודקים ומחזקים ברגי מתלה (פרונט) ויתכן שעשו זאת במוסך ולכן גם נפתרה תופעת הדפיקות.
בברכה - רפי לין
![]() |
#3 |
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX 2001
|
בדר"כ הסיבות לרעשים הללו הן:
1. ציריה 2 . משולשים 3. בולם / תושבת בולם 4. הפלח של רפידות הברקסים לפעמים מאבד מהחוזק שלו וצריך טיפה למתוח אותו במקרה שלך אני מאמין שהתופעה היתה הפלח של הרפידות ברקסים. |
![]() |
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
טיפול פונטו ספייס 2002 ELX 16V אוטומטי | idanohh | פונטו - טכני | 1 | 15-10-12 18:03 |
נקישות בעת פניה ימינה | ohad_bravo | בראבו - טכני | 0 | 11-10-10 18:02 |
עצה לגבי תיקון גיר אוטומטי פיאט פונטו ספייס 2003 ELX | komissar2007 | פונטו - טכני | 7 | 08-09-10 03:38 |
ספייס אוטומטי 2002 טיפול תקופתי | פיני | פונטו - טכני | 7 | 16-04-08 20:56 |
נורת שמן נידלקת בזמן פניה או סיבוב | פורום הגראז' | 17 | 18-07-07 22:27 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד