![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
החלפת מראה חיצונית שמאל
אהלן חברים,
אני די חדש פה אז אם העריכה היא לא בסדר אשמח לקבל תיקון. בכל אופן אני בעל פיאט פונטו ספייס שנת 2002 והמראה השמאלית שלי נשברה מבפנים מהציר שנמצא בתוך הגומי . קניתי מראה חדשה וברצוני להחליף אותה, מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך להוציא אותה החוצה מבלי לשבור כלום? ועוד שאלה.. החלפתי רדיאטור חדש ברכב ומאז ההחלפה אני שומע כאילו מכיוון המושב שליד הנהג מקדימה כמו רעש חזק של פעפוע של מים אבל ממש חזק כאילו יש שם מקל שדופק על פלסטיק אם מישהו מכיר את התופעה אשמח לשמוע חוות דעת . תודה מראש, אלמוג |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
רעש של מיים
לאחר החלפת הרדיאטור, צריך לבצע ניקוז אויר ממע' קרור המנוע.
כנראה שלא בוצע טוב ניקוז אויר כזה ויש אויר במע' הקרור ולכן נשמע רעש של תזוזת מיים וזה גם עלול לגרום להתחממות מנוע. בברכה - רפי לין
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
רפי תודה רבה, הבנתי שאתה המומחה הגדול במועדון כאן..
אז אולי רק תסביר לי איך אני פושט את הגוף של המראה מהדלת שיחררתי את.הבורג מבפנים מראה בחוץ אני רק צריך להוציא את הציר .. האם זה בסדר שאפעיל שם כוח כדי להוציאו? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו GT
|
טוב לגבי הרדיאטור רפי היקר נתן לך אחלה הסבר ואני מסכים איתו
לגבי המראה זה ממש לא בעיה דבר ראשון תוציא את הפלסטיק/גומיה שיש שם כדי לכוון את המראה לאחר מכן אתה מוציא את כל הפלסטיק השחור המכסה את האזור ואז אתה תראה שיש פין שאתה מכוון את המראה ומסביב שלן יש הברגה בסוף של הברגה בסמוך לדלת יש מין טבעת עם חריצים אתה חייב לסובב את הטבעת הזאות כי היא זאות שמחזיקה את המראה זה כל לא מסובך |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| החלפת גומיות לפעמון ימין + שמאל (קרוב לגלגלים) | oren0311 | שאר הדגמים - טכני | 1 | 10-08-13 16:13 |
| נורית אזהרה: תקלת תאורה חיצונית | Urban Legend | פונטו - טכני | 4 | 17-05-12 20:57 |
| הבדלים בצורה חיצונית | rabb1t | פונטו - טכני | 3 | 29-03-12 17:24 |
| לתקן/להחליף מראה חיצונית | jlajr | פנדה - טכני | 13 | 18-01-10 20:30 |
| ידית חיצונית ומפסק פתיחת דלת | מלבין | אונו - טכני | 13 | 19-01-08 10:29 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד