![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Guest
|
עזרה בכלל לא דחופה. בעית גיר אוט' בבראבו.
היום נסעתי מכיוון אשקלון לבאר שבע, איך שיצאתי מאשקלון היבהבה לי הנורה של הגיר בלוח שעונים וההילוכים התחילו להשתגע.עצרתי בצד כיביתי את הרכב והנעתי שוב,זה הסתדר לחצי דקה ושוב חזרה התקלה.התקשרתי למוסכניק שלי והוא אמר שזה מצב חירום בגיר.מישהוא יודע מה הבעיה? הוא אמר שצריך להתחבר למחשב ולראות מה הבעיה...
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
שכחתי
שכחתי לציין: פיאט בראבו 1600 אוטו' 125000 ק"מ. מטופלת בזמן. הוחלף שמן גיר לפני 1000 ק"מ.
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
אם הוא אמר שחייה לחבר את הרכב למחשב א אתה חייב לגשת למוסך ולברר את העניין ובנתים תבדוק בספר רכב מה הנורה אומרת??
יש לך ספר רכב?? |
|
|
#4 |
|
Guest
|
אצלי זה גם קורה כשאני נוסע רכב מלא באנשים.
אותה הבעיה, האם מישהו יודע מה יכול לגרום לזה? |
|
|
#5 |
|
Guest
|
אין לי ספר רכב
אין לי ספר רכב אבל הוא אמר שזה הנורה של הגיר. הנורה בצד שמאל.
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
ודרך אגב
זה קרה לי כשהרכב היה מלא באנשים...
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
גם לי כשהרכב מלא אנשים, האם מישהו יפתור את התעלומה?
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
אז ככה
היום בבוקר הלכתי למוסך.הרכב נסע כרגיל, ניסו לחבר אותו למחשב ולא הצליחו. שלחו אותי למוסך עם מחשב אחר וגם לא הצליחו. הלכתי למוסך מורשה פיאט באשקלון, הבדיקה הממוחשבת עלתה 250 ש"ח. ובבדיקה מצאו שזאת בעיה הידראולית ואמרו שצריך להחליף גיר. בסביבות ה-7000 ש"ח. לי זה נראה שהם ניסו לדחוף לי גיר כי אין לי הרבה ברירות... בכל אופן הם איפסו את התקלה במחשב ובינתיים הכל בסדר. מישהו יכול לתת חוות דעת?אולי מקום שאפשר להחליף גיר במחיר נורמאלי?
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
לי נראה שמנסים לעשות קופה...
ישר להחליף גיר בלי לבדוק, מוזר.. אמרת שהם איפזו את התקלה, האם הבעיה חוזרת על עצמה עכשיו כשאתה נוסע עם רכב מלא? האם תוכל לפרט בדיוק מה עשו לך במוסך ומה האבחנה שהם מצאו? מעניין אותי לדעת למה התקלה קוראת דווקא כשהרכב עמוס באנשים... |
|
|
#10 |
|
Guest
|
באמת שאין לי שום ידע בנושא גירים אוטומטיים , אבל יש דברים תמויים באופן הטיפול במוסך:
אם איפוס התקלה במחשב גורמת לרכב לחזור לתפקד תקין גם אים באופן זמני , ז"א הבעיה נובעת מאחד החיישנים\רגשים השונים שדיווחו על התקלה כביוכול למחשב , אני ההיתי ניגש דווקא למכון של גירים אוטומטיים , (אחד או שניים) ומקבל חוות דעת נוספות , משהוא בסיפור נשמע קצת מוזר . נ. ב חג שמ[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] לכולםםםםםםםם
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד