![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| בראבו - טכני טכני - דגמי בראבו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Cupra R
|
אממ...
מכת מדינה!! המוסכים האלו... כבר לא נשאר לאן לפנות.. הכול צריך לעשות לבד
|
|
|
|
|
|
#12 | |||
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
צטט:
מה זאת אומרת למדת את המקצוע? מכונאות? צטט:
צטט:
מעבר לזה לא ברור לי איך שילמת 163K ש"ח על הרכב, מדובר במחיר מחירון ובד"כ יש הנחות נוספות. לגבי השירות אל תיקח ללב, קנית רכב טוב אז תהנה ממנו - שירות גרוע יש בהרבה מקומות. נערך לאחרונה על ידי stio : 06-10-12 ב 13:46. |
|||
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto Evo Abarth
|
צטט:
דבר שני תאמין לי שבדקתי את כל המתחרות של הפונטו בעת הקנייה וחוץ מהקורסה OPC שהיא דינמית וחזקה ברמה אחת מעל שאר המכוניות אף אחת לא ענתה על הדרישות שלי. הפולו GTI יש לה צרה כמו לאחותה הגדולה מנוע וגיר שהולכים כל שני וחמישי וזה בדוק, אישית אני מכיר מישהו שכבר הוחלף לו במסגרת האחריות 3 פעמים מנוע + גיר האיביזה מכוערת מבפנים ומבחוץ והיא מאד קטנה ולא נוחה מעבר לזה שהיא לא מתקרבת ליכולות של הפונטו לדעתי וכמו שאמרתי הOPC חזקה ודינמית אבל לקום כל בוקר ולהסתכל עליה היה מביא לי בחילה פלסטיקה זולה בפנים ולא מאובזרת, בחוץ נראת כמו משהו לא מובן על סטרואידים ולכן הבחירה ההגיונית והמתפשרת היא אבארט פונטו ולצערי כמו שידוע המחיר הוא על השם מותג ולא על הכלי במדינתנו כמו שאתה משלם על BMW, אודי ומרצדס ועוד מחיר גבוה דבר שלישי לגבי תקלות אין לי מה לפרט זה לא קשור לרכב חדש ויקר גם לBMW חדשה שיצאה מהסוכנות יכול להיות תקלה, הרי בוא לא ניהיה תמימים הרכב שלך לפני שהגיע לסוכנות עבר ידיים של אנשים שבטוח עשו דברים שלא היית עושה לרכב חדש אם זה בנמל ואם זה הנהגים של היבואן, אנשים פה בארץ משחקים אותה תמימים בנושא הזה, אף רכב אינו חדש גם מה שקנית מהסוכנות
|
|
|
|
#14 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
אוקיי הבנתי את דעתך. תודה על התגובה.
לגבי האופל אני מסכים איתך ובגלל זה לא ניגשתי בכלל לבדוק אותה/להסתכל עליה. אבל שוב, לגבי השירות במרכזי אל תיקח ללב - אני בטוח שלא עשו בכוונה. |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו , פיאט בראבו
|
צטט:
בספר רכב זה מפורט. בדקתי שם |
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Member
הגלגלים שלי: מאזדה 2\פיאט בראבו
|
צטט:
|
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Member
הגלגלים שלי: fiat uno
|
צטט:
לשאלה שלך , כן במכללת עתיד בת"א (: אומנם קצת קשה אבל הצלחתי ..
|
|
|
|
#18 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: FIAT BRAVO
|
כבעל אותו רכב רק רובוטי אני חייב להדגיש
זה 30 אלף או שנה או 60 אלף ושנתיים או 120 אלף או 4 שנים!!!! לדוגמא עם האוטו בן 4-5 ויש לו 50 אלף ק"מ עדיין חייבים להחליף רצועת תזמון. בספר הוראות באנגלית מפורט לדוגמא ששמן בלמים להחליף כל שנתיים. מבחינת עלות וכל האנשים שקפצו להגיד שזו גנבה. בוא נעשה חישוב שמן סיננטי מלא טוב סביב 350 ש"ח, שמן ברקס 80-120 ש"ח, פילטר אוויר 55 ש"ח, פילטר מזגן לא זול 150 -220 ש"ח, פלאגים סביב 100 ש"ח הכל יצא 850 ש"ח + 400 עבודה כי להחליף פילטר מזגן ובלמים לוקח זמן לא קטן גם פלאגים זו עבודה של 40 דקות לפירוק כל הפלאסטיקה. סך בכל 1250 ש"ח תוסיפו מע"מ 17% הגענו לסכום 1500ש"ח אז כן טיפונת יקר אבל בוא נקווה שעשו עבודה טובה וחומרים איכותיים. למען ההשואה חבר שלי עשה טיפול שנתיים על פאביה 2010 והוא שילם סביב 2500 וזה רכב קטגוריה מתחת. חברים תבינו פיאט השתפרו לא סתם הרבה חלקים נהיו יותר איכותיים ויקרים כמו שמן סינטטי מלא ורצועת תזמון של GOODYEAR. מה שאני בא להגיד כמובן שלתקן לבד יותר זול ולא בהרבה אבל! יחסית למורשים אחרים המחירים סבירים +. |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| סל"ד סרק נמוך. לא דחוף בכלל | ronald27 | טמפרה - טכני | 8 | 12-12-08 18:44 |
| יש לי בעיה בפונטו דיזל (שקשורה למפתח וגם לכ | go2222 | פונטו - טכני | 5 | 08-04-08 17:35 |
| הילוך 5 לא נכנס לאחר החלפת מצמד (נערך) | roee2 | פונטו - טכני | 0 | 09-02-08 13:03 |
| מנעול של הדלת האחורית | Funono | אונו - טכני | 2 | 27-12-07 21:30 |
| פיאט בראווה 1.4 1:7 זה הגיוני??! | פורום הגראז' | 14 | 26-10-06 18:13 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד