![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Cupra R
|
רעש מעצבן של דיזל מהHGT
חבר'ה.. צריך עזרה..
יש לי בעיה שמציקה לי.. מה- HGT יש רעש מעצבן של דיזל.. כאילו רעש חזק של השסתומים... לאחרונה הוחלף ווריאטור.. נעשה טיימיג.. הכול חדש.. חשוב לציין שלפניי זה היה רק רעש בהנעה בהתחלה.. לאחר ההחלפה יש רעש כול הזמן... כשאני מעלה את הטורים הרעש נעלם... הרכב היה השבוע בתלתן.. התברר שהרצועה לא ישבה טוב.. אבל זה לא פתר לי את הרעש.. במקום אחר צויין שיש צורך בלהחליף לשאבת שמן.. בגלל לחץ שמן חלש.. חשוב להדגיש.. שלא נדלקת לי שום נורה.. בלוח המחוונים.. .. למישהו יש רעיונות?! מה זה יכול להיות?!? נערך לאחרונה על ידי dennis : 11-08-12 ב 12:58. סיבה: כותרת |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
התשובה בגוף השאלה
יש לך בעיה של שימון השסתומים במיוחד בבוקר שהשמן סמיך ולא עולה מיד לראש המנוע כאשר הוא חם יעלה מהר יותר כפי שאתה מציין יש לך בעיה שמשאבת השמן שלא מספקת לחץ ואז לא מגיע היטב לראש המנוע צריך להחליף את משאבת השמן שלב ראשון שלב שני הייתי מנסה לשים שמן חצי סינטטי באיכות טובה כדי שהוא ישאר וידבק לראש המנוע בדוק אם יש לך שסתום על פילטר השמן ולא סיני פשוט עליך לטפל בזה אחרת יהרסו לך הכוסיות ומערכת ההידדראולית של השסמומים הייתי משנה את הכותרת לא מתאים ומכובד |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Senior Member
|
אמממ...
צטט:
בקשר למשאבת שמן.. אם אכן היה לחץ שמן נמוך.. היה נדלק לי נורה של השמן בלוח מכוונים?!.. משמוזר.. שלפניי ההחלפה ללוריאטור ולטיימינג החדשים.. לא היה את הרעש הזה.. האוטו עבד חלק.. אם זו אכן משאבת שמן.. יהיה בעיה להשיג אחד כזה?!
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
אמממ...
חבר'ה.. היום צץ לו איזה משהו חדש.. הנעתי את הרכב לפני כ-.. שעה בערך.. נסעתי 20 מטר בערך ואז נידלק לי הנורה הזאת..
חשוב להדגיש שלא הדלקתי נורות ולא כלום.. (התמונה מגוגל). הנורה הזאת עכשיו דלוקה כול הזמן... מה יש כולה להיות הבעיה!? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
אם אתה מתכוון למנורה האדומה אז זה בעיה במע' הבלמים
אם אתה מכוון למנורה הכתומה אז זה אם אני לא טועה התרעה על מנורה שרופה |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
אממ..
הכתומה.. עברתי.. את כול הרכב.. הכול עובד פיקס (המנורות).. ייתכן וזה נורת הברקס.. על מנת לבדוק זה אני צריך עוד בן אדם.. מחר ניבדוק.. יכול להיות אור ברקס?!
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו HGT
|
נסה אור ברקס, גם לי זה קרה.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
אמממ...
בדקתי נראה כי כאילו הכול תקין.. אבל עכשיו לפני שעה הנעתי את הרכב זה נעלם.. וחזר אחריי כמה דקות.. זה מופיע.. לכמה שניות ונעלם.. לפעמים נשאר.. לכמה דקות ונעלם..
כשאני לוחץ על הברקס זה נעלם או חוזר.. משהו מוזר.. כאילו משהו מקצר.. אבל בדקתי הכול.. הן אדם ישב לחץ על הברקס באוטו.. ואני עמדתי מאחור.. הכול נידלק פיקס.. מה עוד יכולה להיות הבעיה?!... התאורה של הלוחית רישוי.. אמורים 2 פנסים קטנים לדלוק שם או אחד.. כי נראה כאילו.. רק אחד עובד... *חבר'ה.. אני חייב ממכם עזרה במציאת משאבת שמן.... אני במקרה אבוד.. שלי שובקת חיים..בגלל זה גם השסתומים עובדים כמו דיזל...לא מגיע שמן לשם... הרעש בלתי נסבל.. מישהו יודע איפה אפשר למצוא אחת חדשה.. או אפילו משומשת אבל תקינה... מדובר ב- HGT שנת 2001. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
רכישת משאבת שמן מנוע
עם מס' רישוי המכונית, או מס' השילדה בדוק לגבי משאבת שמן חדשה כאן:
www.musach.co.il/details.asp?id=63 בהצלחה ובברכה - רפי לין
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| ריח דלק לעיתים + נזילת דלק מהHGT | agent5 | פונטו - טכני | 16 | 23-07-12 10:09 |
| זימזום מעצבן (זיהוי) | yakirkli | פונטו - טכני | 0 | 06-11-09 19:39 |
| רעש מעצבן מהברקסים | ori | אונו - טכני | 6 | 31-03-08 12:32 |
| גיר מעצבן של פונטו | eyaluriel | פונטו - טכני | 28 | 06-02-08 20:42 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד