![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#31 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
עדכון.
קיבלנ היום את הטייפ והפנל מהמשטרה. הטייפ לא ניזוק הוא כבר הותקן ומנגן. לדברי החוקר נמצאו תביעות אצבעות מצויינות עליו. הפורצים טרם נתפסו. אני כבר לא מאמין לסיפורים שלהם. האירוע ארך 5 שעות, במהלכן אמרו לי הקצינים שהזניקו מסוק לאוויר. לא היה מסוק ולא נעליים. לא הגיוני שמסוק לא יחוג באיזור האירוע. כאשר שאלתי אותם, אם וכאשר יתפסו את הגנבים, איך אדע שתפסו. אסור לנו לתת לך מידע. המשכתי והקשתי עליהם, ואם ארצה לתבוע אותם, שאלתי. לא נראה שאתה רוצה לתבוע אלא להטביע אותם ענו. בכל אופן אם תרצה לתבוע, תבוא עם עו"ד לתחנה ותקבל. המשכתי, בתביעות קטנות אני לא צריך לקחת עו"ד. נכון אמרו, אבל כדי לקבל שם וכתובת אתה צריך עו"ד. דוד.
נערך לאחרונה על ידי davidmzr : 25-12-11 ב 22:25. סיבה: נתפשו = נתפסו |
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto XTZ
|
צטט:
וכמו שכבר יאיר ואני אמרנו לך דוד,ממשטרה אין לך מה לצפות,גם אם יתפסו אותם,יחקרו קצת וישחררו באזהרה.אתה אפילו לא תדע על זה. שא הצלחה עם הרכב, ונקווה שזו הפעם האחרונה שמשהו בסגנון הזה קורה. דוד |
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Senior Member
|
בוקר טוב לך הגב' שיראל !.
התגובה שלך מאוד קוממה אותי. "לתת להם מה שהם רוצים" ?. אתמול כאשר שמעתי ברדיו על הכתבה המצורפת הזדעזעתי, ונזכרתי בתגובה שלך. אם לא ידעת, אז תדעי. הם רוצים לזרוק אותנו לים בשיטת הסלמי. ראי את התגובה של מלח הארץ (stio ) כך גם חינכתי את ילדיי. כמו בשיר של אהוד מנור "אין לי ארץ אחרת, גם אם אדמתי בוערת... כאן הוא ביתי..." אני יכול לספר לך בקיצור על שני מקרים מיני רבים. שכן שלי התעורר בלילה לקול רעש בחצרו. יצא החוצה עם אקדח שלוף. בני המיעוטים שפרצו למכוניתו, אמרו לו "כנס הביתה זה אוטו שלנו". "אין לך אומץ לירות בנו, יכניסו אותך לבית הסוהר". הניעו את הרכב וברחו. בשבוע שעבר גנבו לחבר של הבן אונו טורבו משופרת שהשקיע בה עשרות אלפי שקלים. לאחר 3 ימים צלצל אליו בן מיעוטים. ושאל אם הוא רוצה לקנות את האוטו. כן אמר הבחור, 5000 ₪. מה, אתה מעריך את האוטו שלי רק ב-5000 ₪ שאל. קבעו פגישה ברהט. הצענו לו לא לנסוע. http://www.hakolhayehudi.co.il/?p=21551 הכול ברוח טובה. דוד.
|
|
|
|
#34 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 06
|
פשוט מטריף אותי לראות דברים כאלה !!!
לפי דעתי השיפור הראשון לכל רכב צריך להיות אלת בייסבול ! ( צריך לארגן רכישה קבוצתית )לא רוצה להיכנס פה לפוליטיקה , אבל הדוגמאות שהבאת הן בדיוק הסיבה שאני מעריך את רוב המתנחלים. איך אחת מהם אמרה שם : "אם כלב מריח פחד הוא בא לנשוך" והם כלבים ! הם האנשים יחידים במדינה הזאת שנלחמים על מה שהם מרגישים שהוא שלהם ויוזמים דברים , כל המדינה הזאת מהממשלה על לאיש הפשוט , הפכו למגיבים בלבד , מחכים שמשהו יקרה ואז עושים איזו פעולת תגובה מגוחכת שלא פותרת כלום . רק כדי להבהיר , אי אפשר לעשות הכללות לא כולם אותו דבר אבל איך ניתן להבדיל מי "בסדר" ומי לא ? ויש לי חברים ערבים , שלא תבינו אותי לא נכון ! |
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Senior Member
|
צטט:
כמו כן הרכב כבר נוסע בלי הבעיה שהייתה. אני מנוע בשלב זה מלפרט. דוד.
נערך לאחרונה על ידי davidmzr : 28-12-11 ב 10:57. |
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
לא אכלתי שום דבר וטוב שכך
ידעתי שליאור לא ישקיע ולהגיע לרמות שאני רוצה היה עולה לי עוד 10000 ש"ח אם הייתי רוצה את הרכב יכולתי לקפוץ אליו גם ברגל לא הייתי מסכם איתו אני הצעתי לו 9000 ש"ח ולדעתי הוא מכר פחות מזה הכל זה עניין של ריח הכסף שמרשרש ליד האוזן שיהיה בהצלחה לכולם |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
ואי ואי איזה מפחיד ככה
מזל שהצלחתם לצלם את הרכב וטוב מאוד שהרכב לא נפגע קשה יותר |
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Senior Member
|
צטט:
דוד.
|
|
|
|
|
#39 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
זה לא מנחם אותי הכסף
הבעיה להתעסק עם זה חוץ מזה הפונטו שלי חמודה ולא מצלצלת ונוסעת חמאה |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו GT
|
הכלה באמת נימכרה לטובת רכב אחר בעתיד מקווה לעשות עוד פרוייקט ואת האמת מכרתי את הרכב לא בלב שלם עד שהגעתי להחלטה שאני כן עושה עלייה פרוייקט הבחור בא...הרכב נימכר במחיר דוד שסגרתי עם הבן...והבחור קיבל עד כמה דברים נחמדים...אחלה שבוע!!
|
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||