![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| מכירה רכבים ואביזרים למכירה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: fiat punto s60
|
פגו 206 1400 xr למכירה
למכירה פגו 206 שנת 99 ידנית 1400
יד שנייה יד ראשונה הייתה מבחור קשיש שבקושי נסע ברכב וטיפל אך ורק במורשה עד 190 אלף . הרכב נסע בשנתיים האחרונות אצל הבחור הקשיש כ 5 אלף קילומטר. הרכב לעולם לא התחמם נעשה ברכב ישור קו. אשר כלל הורדת הראש מהמנוע החלפת אטם לאטם של ויקטור היינס עקב בלאי של קילומטר הראש עבר שיפוץ עם כבר הוא הורד מהמנוע.הוחלפו גומיות שסתומים. נעשה טימינג הוחלפה משאבת מים מותחנים הוחלף טרמוסטט הוחלף רדיאטור. קלאץ של ווליאו הוחלפו 4 בולמים לבולמים של מונרו , 4 צמיגים חדשים הוחלפו מוטות מייצב. הרכב עבר טיפול 10 שמנים פילטרים פלאגים שמן גיר הוחלף. הרכב עבר פגיעה ממשאית זבל שהורידה פח על הדלת מאחורה. עקב זה ודהייה של הצבע נעשה כבר פחחות כללית וצביעה כללית. רכב שמור ומטופל כול דבר שהיה נראה לא תקין הוחלף. מזגן חימום הכול תקין ברכב. הרכב אינו שלי אלא של חבר ניתן לפנות בהודעה פרטית או בטלפון שלו 0502822826. איש קשר :נתנאל ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
סיפרתי על הפרסום לשכן שמחפש רכב לבן שלו.
הוא מעוניין. אלא מיי ?. הוא לא הבין מה הקשר ל- "יד ראשונה הייתה מבחור קשיש שבקושי נסע ברכב וטיפל אך ורק במורשה עד 190 אלף" . כמה ק"מ בסה"כ עבר הרכב ?. אותי מעניין מה הפשר של, "הראש עבר שיפוץ אם כבר הוא הורד מהמנוע.הוחלפו גומיות שסתומים". לא שמעתי שמשפצים ראש ללא החלפת גומיות שסתומים. מה המחיר ?. תודה דוד.
|
|
|
|
#3 |
|
Member
הגלגלים שלי: fiat punto s60
|
בגדול הרכב לא שלי הוא של חבר.
אני נתתי לו את ההזדמנות לרשום בפורומים כמו פיאט קלאב קארספורום וכדומה. אז אין לי מושג מה הוא רשם ואני לאיודע יותר מידי פרטים על הרכב שלו. אני יודע שהוא מאוד משקיע ברכב. הוא התכוון שהיד הראשונה הבעלים שהוציא את האוטו מהחברה בן אדם מבוגר בן 80 שטיפל במורשה עד 190 אלף קילומטר ונסע קצת בשנתיים האחרונות. הרכב כרגע נראה לי עם כ220 אלף קילומטר. ליותר פרטים תפנה אליו בפלאפון זה עדיף ונראה לי אני לא בטוח הוא רוצה על הרכב מחירון |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| למכירה-פיאט אונו S70 1400 1994 | glansfor | מכירה | 2 | 23-06-11 18:23 |
| למכירה הרבה חלקים לפיאט אונו מנוע 1400 | blueuno | מכירה | 1 | 06-08-09 20:15 |
| למכירה סמלים נדירים וקאמשפט לאונו 1400 | תומי_UNO_TURBO | מכירה | 0 | 21-09-08 20:48 |
| למכירה אונו 1400 | kotbaun | מכירה | 0 | 15-07-08 21:45 |
| למכירה אונו94 1400 | מכירה | 3 | 16-11-06 20:59 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד