![]() |
|
![]() |
רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
מנהל
|
23.7.2010 יום שישי , השקה של אוטובוס אספנות!
שימו לב !
חברי מועדון פיאט ! בפעם הראשונה בישראל השקה של אוטובוס אספנות ! ההשקה במסגרת מועדון החמש , במיפגש מועדון החמש בהיכל נוקיה תל אביב! למען הסר ספק הארוע הוא מטעם מועדון החמש וכולם כולם כולם מוזמנים מאד להגיע -------------------------------------------------------------------------------- חברי מועדון פיאט מוזמנים להשקת אוטובוס ליילנד רויאל טייגר וורלדמאסטר 1975 מרכב תוצרת "מרכבים" LEYLAND ROYAL TIGER WORLDMASTER 1975 ההשקה תתקיים ברחבת החנייה של היכל הספורט נוקיה, שכ' יד אליהו תל אביב, ביום ו', 23.07.10, בשעה 17:30. האוטובוס שופץ ע"י חברי מועדון החמש - אייל עובדיה ופרופסור בני הספל הטקס יפתח ע"י יו"ר המועדון , נחום קדמיאל וסקירה על תולדות האוטובוס תינתן על ידי קובי מילוא. באירוע יוצג גם אחד מדגמי האוטובוסים העתיקים באדיבות מוזיאון אגד חולון.
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto Abarth 2003
|
מישהו מגיע ?
![]() |
#3 |
מנהל
|
חברים יקרים!
הארוע מתרחש מחר כולם מוזמנים מאד כמעט כל המועדונים מגיעים לעשות כבוד!\ בואו בהמוניכם עם הילדים המשפחה והאישה נתראה מחר
![]() |
#4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto Abarth 2003
|
מישהו מכאן מגיע ?
![]() |
#5 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
אני אשתדל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
גם אני - אבל מגיע עם הליסינג
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
למכירה פלסטיקים לפנסי אספנות | רפי לין | פיאט אספנות | 0 | 15-03-10 13:29 |
מיפגש לחובבי רכבי אספנות 19.12.09 | צביקוש23 | פיאט אספנות | 6 | 18-12-09 13:48 |
מוקדש לאוהבי אספנות ורכבים קלאסיים | eliko1976 | רכב כללי | 6 | 12-02-09 10:41 |
סרטון מצולם: אוטובוס פיאט 320 בחניון "אגד" | stio | פיאט אספנות | 4 | 23-04-08 15:33 |
רכבי אספנות פיאט והמועדון | מועדון פיאט ישראל | 7 | 15-11-05 01:30 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד