![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| בעלי מקצוע מוסכים, פחחים, רפדים וכו'. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto 2002 ELX 16V
|
חוודת דעת גרוע
עזבו תסגרו את השרשור אחלה חברה יש כאן!
נערך לאחרונה על ידי lrl23 : 11-07-10 ב 22:01. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
שמתי לב שאתה נוהג לקטול בעלי מקצוע , לגבי המחיר, כל מקום והתמחור שלו, לגבי מקצועיות, לחלוטין לא מסכים, 3 פעמים שהייתי צריך משהו, ישר היה להם ללא בעיות וללא בלבולים, אני מאשדוד ונסעתי עד לשם, השירות אדיב מאוד, ואני סומך עליהם לחלוטין, בגלל טעות אחת של מוכר שהתבלבל, כי מה לעשות , אל תצפה ממנו לדעת כל פריט ורכיב של כל רכב בעל פה, בשביל זה יש מקטים וקטלוגים שבהם הם נעזרים כדי להימנע מטעויות.
אני ממליץ עליהם מאוד, לפעמים עדיף לשלם כמה שקלים יותר בשביל נחת ואמינות.
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
כל הכבוד, אתה בעצמך אמרת הזוי, כמו שהזוי שאני ייסע עוד מעט לנתניה מאשדוד כדי לטפל ברכב, אני לא מתפשר על איכויות ומקצועיות כשזה נוגע לדברים יקרים כמו חלקי רכב(במקרה שלי לפחות), עדיף לשים עוד 50 שקל דלק מאשר עוד הרבה מאוד כסף על הנפצות של מוסכניקים חאפרים.
|
|
|
|
#4 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: HGT
|
לגבי הפילטר יכול להיות שהמחיר אצלם הוא גם זול יותר אבל כשבאת להחליף אז כבר אמרו לך שזה אותו מחיר - ההפרש (15 ש"ח) הוא זניח וזה לא מה שהיה מוביל אותי להתעצבן על המוכר, בנוגע למקצועיות אילו היה מדובר במוסך מורשה פיאט שלא היה יודע איזה סוג שמן צריך לספייס 2006 אז היינו בבעיה אבל מקום שעובד עם כל סוגי הרכבים לא אמור לזכור את הכל ולשלוף את סוג השמן מהראש! אפילו הייתי משבח את המקום על כך שבאמת בדק ולא סתם דחף לאותו קונה איזה שמן זול שלא נמכר הרבה.
חשוב לי להדגיש אני לא מכיר את המקום ולא הייתי שם אף פעם סתם מקריאה של מה שכתבת היה נראה לי שטיפה החמרת עם אותה חנות |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: PUNTO FUN 2003
|
צטט:
דבר שני, בדקת עם החנות השניה שהפילטר אויר שהוצע לך הוא מאותו סוג, דגם, ובעל אותו שם חברה שמייצרת אותו? או שרק ויזואלית נראה לך שהם אותו דבר? כי גם בחלפים תחליפיים יש הבדלים של רמות ואיכות וכמובן מחיר. בנוסף השוואת מחירים עושים לפני ולא אחרי, אל תכפיש עסקים כי מצאת יותר זול במקום אחר ואם אתה או כל אחד אחר רוצה לדעת איזה סוג שמן יש למלא ברכב אז הכי פשוט זה להסתכל בספר רכב או להתייעץ עם מוסך מורשה/יבואן (באמת לא מסובך) מבחינתי לשאול בעל חנות לחלפים זה לא רציני ועוד יותר לא רציני זה לשאול את המתדלק בתחנת דלק. היה אחד שנכנס לרופא ושאל אותו, תגיד דר' למה אצלך אותה הזריקה עולה 150 ש"ח ואצל כל הדר' שיש בסביבה הזריקה עולה רק 70 ש"ח? ענה לו הדר', יש לך טעות, אצלי הזריקה עולה רק 50 ש"ח את ה100 ש"ח הנותרים אתה משלם לי עבור זה שאני יודע בדיוק כמה לתת, איפה לתת, ואיך לתת לך
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
חח עמית, אמת בדבריך, אבל מסכן הבחור, אל תתקוף אותו ככה, אני בטח שהוא לא התכוון להכפיש, סה''כ יצא כעוס ועצבני כמו רובנו , אחרי שאנחנו מגלים ששילמנו כמה שקלים יותר על משהו.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| ארוע הצדעה לתעשיית הרכב האמריקאית | צביקוש23 | פעילויות המועדון | 19 | 05-07-09 22:04 |
| ארוע הצדעה לתעשיית הרכב האמריקאית! | צביקוש23 | רכב כללי | 3 | 27-06-09 11:55 |
| ארוע הדראג הראשון בארץ (סרטון) סקאלה+דורון | פיאט כללי | 7 | 27-11-06 17:29 | |
| זה היה יכול להיגמר הרבה יותר גרוע. | פיאט כללי | 3 | 16-02-06 00:02 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד