![]() |
|
![]() |
פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Guest
|
תצרוכת דלק לא נורמלית (מאוד גבוה)
שלום רב
אני קניתי פיאט 70S שנת1992 היום לאחר תקופת היסתגלות(לרכב)אני גיליתי היתנעגות מוזרה? שזה אכילת דלק,רעידה של מנוע על סרק בתוך העיר 250 ק"מ ל 35 ליטר דלק וזה מוזר מאוד טיפול מונע שנהסה הוחלפו פלגים ו חותי פלגים מסנן אויר דלק מחשב הצתה (מודול) מדגם digiplex2 med433m הוחלף לדגם digiplex2med435a צנרת וקום בוצע ניקוי כללי לקארבורטור והוחלפה תושבת לקארבורטור לפי מכשירים שקיימים במכון קארבוראטורים האוטו בבדיקת co2 תקין(1.2) לאחר כול מהמצים לא יצלחתי להיתפתר מבעיה שיש לרכב. מבקש לעזור לי כגי לפתור את הבהעיות מסוג זה. ולהמליץ על מוסף אמין בברכ peri[/b] |
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
סובל מאותה בעיה מאותו אונו
![]() 1.4 70S שנת 92 שותה לי ים דלק לא עשיתי בדיקה או משו אבל כל יום אני ממלא ב50 שקל ואני לא אחד שנוסע הרבה! ![]() ומה סתומרת רעידת מנוע על סרק ? ![]() אצלי הכל בסדר במצב סרק ![]() רק להתניע תאוטו בבוקר בלי צו'ק לא הכי הולך האוטו רוטט כמו משוגע חח ונכבה בלי הצו'ק אז קצת צו'ק ונוסע וגם בצהריים שאני מסיים תעבודה ומתניע תאוטו ללכת הבית אז הוא מתניע רוטט ומתכבה חח ככה איזה פעמיים והאוטו מוכן לנסיעה עזבו שיש לי תאגזוז לחץ שרועד כמו מטורף בלמטה של האוטו שהמנוע קר וזה עוד יותר עצבים ! |
![]() |
#3 |
Guest
|
צריכת דלק גבוהה מאד בפיאט אונו
בשני הרכבים יש לבדוק באם מפלס השמן במנוע לא גבוה, מהמקסימום, מה שמעיד על חדירת דלק לשמן ממשאבת הדלק, במקרה ומפלס השמן ימצא תקין, והשמן לא דליל כמים, הבעייה בקרבורטור בלבד, למרות שיפוץ כללי של הקרבורטור, של פותח השרשור.
פרטים נוספים בהודעה פרטית.ו/או בטלפון הרשום בחתימה. מועדים לשמחה צביקה |
![]() |
#4 |
Guest
|
נבדוק זאת
כי אני יודע יש לי נזילת שמן מפקק מאחורי המנוע ממלא שמן פעם בחודש ככה שמתחיל להחסיר שיפוצים וכאלה של האונו שלי לא שווה לי האוטו כולה שווה בלחץ ת4 אלף נראה לי מה אני יתחיל להשקיע עליו כמו משוגע? |
![]() |
#5 |
Guest
|
שיפוץ קרבורטור לא עולה יותר מכמה מאות שקלים, ומהר מאוד תחזיר את ההשקעה בחיסכון בדלק.
אני ממליץ לך לפנות לצביקה היקר, שהוא מומחה גדול בקרבורטורים ולבדוק את הנושא. |
![]() |
#6 |
Guest
|
אני מצטרף להמלצה על צביקה. הוא משפץ קרבורטורים מוכשר
![]() |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד