![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
פנסים קדמיים מצהיבים בפונטו ספייס 2002
לאחרונה שמתי לב שהפנסים מצהיבים
בחלק העליון שמוסתר על ידי מכסה המנוע הם שקופים האם יש למשהו פתרון לתופעה ? תודה |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
התופעה מתרחשת בפנסים עם עדשת פלסטיק. מה שקורה היא שהשמש שורפת את הפנס, בגלל זה בחלק שמוסתר ע"י מכסה המנוע התופעה לא מתרחשת.
תנסה לעשות פוליש ווקס על עדשת הפנס, יש סיכוי שזה יעזור. קראתי באחד הפורמים שיש חומר מיוחד מחו"ל (יקר) שאפשר להזמין, שמחזיר לפנס את השקיפות, אני מאמין שעוד מעט יענו לך על זה. |
|
|
#3 |
|
Guest
|
אכן שווה לנסות פוליש + ווקס.
אני לא מכיר עוד תכשירים שיכולים לעזור |
|
|
#4 |
|
Guest
|
רוב ההצהבה נגרמת משימוש בנורות זולות...
הנורות הזולות מקרינות UV הגורם להצהבה (שיזוף) של הפלסטיק.
הפתרון: לקנות נורות שעל האריזה כתוב UV STOP כמו OSRAM ולא לקנות זבל סיני. |
|
|
#5 |
|
Guest
|
אני יודע שעדשות משקפיים מצפים בחומר שבולע את קרינת ה-UV. אין חומר כזה ששומר על הפלסטיק של הפנסים?
(או שפשוט צריך למרוח אולטרסול על הפנס?) |
|
|
#6 |
|
Guest
|
קצת לא מסתדר לי שהנורות אשמות מכמה סיבות :
כמו שרשמתי בחלק שמוסתר ע"י מכסה המנוע הפלסטיק שקוף - אבל הנורות כן מאירות אותו. גם השמש נותנת קרינת UV והרבה כך שהנורות המשופרות לא יפחיתו את החשיפה כנראה שרב המכוניות של היום נועדו ל 3 שנים שימוש ואח"כ לזבל את הפנסים פשוט רואים והשאר מוסתר |
|
|
#7 |
|
Guest
|
זה לא מדוייק.
בELX הקודמת שלי, הפנס המקורי היה במצב טיפ טופ. בעוד שהתחליפי (הוחלף אצל הבעלים הקודמים), התחיל להצהיב במהירות. אצלי עכשיו הפנסים במצב מצויין. וזה לא שהאוטו לא רואה שמש... |
|
|
#8 |
|
Guest
|
יש חומר מיוחד
מחר אני יבדוק אך הוא ניקרה אבל לא נירעה שיש סיכוי להסיג בארץ זה רק הזמנה מחו"ל עד כמה שאני מכיר את החומר זה הוא בנוי על בסיס וקס ופוליש תיבדוק אצל זגג רכב יש חומר להסרת סריתות זה גם יכול לעזור לניקוי פלסטיק בברכה פרי |
|
|
#9 |
|
Guest
|
לאחר בירור קבל
1.heavy duty זה חומר גס לניקוי ראשוני 2.rubbing compound light זה חומר עדין יותר לניקוי שני 3.polish light זה לליתוש סופי את כול החומרים אלו כנירה ניתן לקנות באוטו דיפו בברכה פרי |
|
|
#10 |
|
Guest
|
האם ניתן לעבוד עם החומרים האלה ידנית או צריך כלים?
האם הפלסטיק יעשה שקוף בקלות או בעבודה קשה? מה המחיר שלהם בערך? יכול להיות שהם צהובים גם בחלק הפנימי שאין גישה? תודה |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד