![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto 2002 ELX 16V
|
יומיים וחצי במוסך
טוב אז ככה כמו שאתם מכירים יש לי פונטו ספייס 2002ELX 16Vאוט'
הרכב ניכנס למוסך מורשה פיאט כפר סבא על מנת לבדוק ולפתור את בעיית הרעידות שיש לי ברכב (רעידות בהגה ובטורים) לאחר שהחלפתי בפעם ה2 אלטרנטור (לא כולל את שלי) הוחלט להכניס את הרכב למורשה. הרכב ניכנס בתאריך 8.6 בשעה 10:00 ויצא היום 10.6 בשעה 16:30 ממצאי התקלה: אין ממצאים כלומר הרכב היה יומיים וחצי במוסך חפרו פירקו החזירו בדקו וכלום הבעיה לא ניפתרה!!! בעל המוסך ביקש מימני להכניס את הרכב להמשך בדיקה וניסיונות והוא רוצה להחליף אלטרנטור משופץ ע"י חברה שעובדת לפי הנהלים של פיאט (ה' יודע מה זה אומר). שורה תחתונה הבעיה לא ניפתרה כסף על היומיים וחצי לא נילקח מימני ושוב אני נוסע עם הבעיה. חבר'ה אני כבר אובד עצות אני כבר חושב למכור אותו! מה אתם אומרים? |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
אלטרנטור?.
כדי לדעת אם הבעייה הנה מהאלטרנטור לא צריך להחליפו, אלא פשוט להסיר את הרצועה ואז לראות אם הבעייה נעלמה או עדיין קיימת.
צריך לעבוד עם הראש, ידע, נסיון ורצון טוב לאתר ולפתור בעיות. בברכה - רפי לין
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
רפי היקר קשה לי להאמין שהם לא עשו את הבדיקה הזאת? או משהו בסיגנון!
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: טמפרה סטיישן קרבורטור
|
בשלב הזה כדאי וצריך להחליף מוסך.
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
כן אה יש בזה משהו.
רק חבל שכבר אין לי כוח ועל כסף אין על מה לדבר! |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאסטה, סוויפט
|
צטט:
אם כן (זו רק השערה, אני רק באמצע הקורס..) יש מצב שהמנוע החשמלי של התגבור להגה לא תקין או מקצר או משהו בסגנון וגורם לרעידות בהגה ולרעידות בטורים בגלל שהמנוע החשמלי גורם לעומס מיותר ולא תקין על מערכת החשמל. שווה בדיקה נערך לאחרונה על ידי greasemonkey : 10-06-10 ב 22:13. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
מנהל
|
עצה שלי: לגשת חד משמעית למוסך המרכזי של פיאט ברמת החייל , תל אביב.
|
|
|
#8 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
לירן, כמו שאמרתי לך, תפנה למרכזי.
במידה ולא תיפתר הבעייה כבר תתחיל לעשות רעש, כי הרי לא הגיוני שמוסך מורשה והמוסך המרכזי לא יודעים כיצד לפתור את הבעייה. חוץ מזה, אתה מכפר סבא, לא מבין למה לא פנית למוסך שמשון בראשונה.
2002 Fiat Punto MK2 ELX Manual "Low N' Slow" נערך לאחרונה על ידי dodihob : 10-06-10 ב 23:45. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: HGT
|
לירן אני חשבתי שהרומן עם המוסך המורשה בכפר סבא הסתיים אחרי שהעלימו לך במסתוריות את השמן ושמו שמן אחר.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
קודם כול לבחור שדיבר על המנוע חשמלי בהגה אני מוריד את הכובע זאת נקודד מעניינת לא חשבתי על זה!
ערן מה המצב? לגבי שימשון זה עדיין רחוק לי וקשה לי להפסיד יום עבודה על להישאר במוסך עם הרכב. בן בן אח יקר לגבי הרומן אני מסכים אני כניראה הולך על הגט ***. דבר שלישי אני היום מצלצל למרכזי בתל אביב לברר את פשר העיניין. יעדכן בהמשך. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| עוד יום כיף במוסך שמשון | aflalo | בעלי מקצוע | 5 | 09-06-10 17:36 |
| לקיחת רכב לבדיקה במוסך מורשה | Sergey29 | יעוץ ברכישת רכב | 5 | 06-04-09 09:35 |
| אחרי שעה וחצי של ניקיון חיצוני לבראבוו | elad-o | גלריה | 12 | 24-02-09 22:38 |
| פיוז שאני לא מוצא יומיים | eyaluriel | פונטו - טכני | 11 | 02-02-08 21:13 |
| מזל טוב לגילי (gilgil) על יום הולדתו שחל לפני יומיים! | אוף טופיק | 12 | 08-05-07 21:38 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד