![]() |
|
![]() |
גרנדה פונטו - טכני טכני - דגמי גרנדה פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: גרנדה פונטו
|
![]()
אני נוהג על גרנדה פונטו שמורה ומופלאה שנת 2008 ידנית. (עוד באחריות)
עכשיו, המזגן שם, כל פעם שאני פותח אותו פשוט מוציא ריח זוועה, אבק, ומה לא. (לוקח לו כמה דקות עד הרי שהוא מוציא רק אוויר קר לדוגמא ואז יותר טוב). אתמול זה הגיע ממש כבר לרמה שאי אפשר יותר כי אני אלרגי לאבק, ושפתחתי אותו, הספיקה דקה אחת לגרום לי להשתעל וממש להיחנק ועד עכשיו אני עם כאבי גרון ממנו. אני חייב כמה שיותר הצעות או טיפים איך אפשר פשוט לנטרל, ולנקות אותו דה לוקס. פעם קראתי בקארס-פורום נדמה לי כמה טיפים, אבל הם לא הועילו.
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
קודם כל מאחל לך החלמה מהירה
הבעיה שלך היא פתירה בסכום סמלי פשוט אתה צריך להחליף פלטר אוויר של המזגן כי אחרי שהוא מתלכלך וקולט אבק זה מה שקורה ואם אתה אלרגי אז הייתי מציע לך כל חצי שנה להוציא ולנקות בלחץ אוויר ופעם בשנה להחליף האמת אני לא יודע איפה ממוקם בגרדנה רק אני משער בדשבורד מתחת לתא כפפות פעולה זו היא ניתנת לביצוע בבית אם אתה מעוניין אחרים יעזרו לך בזה אתה יכול לגשת למוסך מורשה שיחליפו לך ותלמד שמה איך עושים |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
האמת זה צריך להיות בסיסי ביותר אני יודע לגבי ספייס שזה מתחת לתא כפפות רק בגרנדה אין לי מושג חפש בפורום יש פרויקטים להחלפת פלטר מזגן עם תמונות רק שיהיה לך רעיון כמה לא מסובך
הצעתי גש למורשה תן להם להחליף לך הפלטר זה יעלה גרושים ותלמד מהם איך עושים ותמשיך לבד הלאה עם זה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
הגלגלים שלי: גרנדה פונטו
|
יצא לי קצת לגגל, ומצאתי איזה משהו, רציתי לדעת אם אני בכיוון. האם ככה נראה הפילטר?
על הדרך, חיפשתי לפי EBAY גם, הגיוני שחלק כזה יעלה 40 דולר? (חשבתי דיברנו פה על גרושים) ![]()
הבלוג. נערך לאחרונה על ידי NatiShain : 17-05-10 ב 14:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מעבה מזגן (תיקונו) | קליין | פונטו - טכני | 1 | 29-04-10 11:02 |
מזגן מפסיק לקרר | sapir241290 | פונטו - טכני | 5 | 23-07-09 09:54 |
מזגן | ohads | פונטו - טכני | 3 | 04-04-08 00:00 |
בקשה לסיוע בבעית מזגן בפונטו HSD 95 - מזגן רסקור | פורום הגראז' | 10 | 15-05-07 17:26 | |
מזגן??.!!! | פורום הגראז' | 1 | 19-09-06 20:05 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד