![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
המפגש היום בסופרלנד בראשל"צ!
מכיוון שאין לי רשות לרשום בתת פורום פעילויות המועדון אני רושם כאן
המפגש יתקיים במתחם הסופרלנד בראשון לציון בשעה 14:00 אנשים מתבקשים להביא שתייה קלה, פיצוחים ונרגילות ![]() מי שרוצה לעשות פרוייקטים מוזמן להביא דברים ואני בטוח שכולם יעזרו לו (מישל) מי שמגיע בטוח הם: ערן עידן בנטצ שחף מיכאל מישל במבלבי ניר יוסי צביקה ישנם עוד אנשים, אך אלה אני בטוח שמגיעים. מי שמתכוון להצטרף נא להוסיף את השם שלו לרשימה בבקשה לא להתווכח על המיקום, יש מספיק אנשים שמגיעים וכבר מאוחד להתחיל לארגן במקום חדש. מפגש הבא נעשה במיקום אחר. אני עף לנקות את הרכב ![]() ערן
|
|
|
|
#2 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT אבארט'
|
ערן
עידן בנטצ שחף מיכאל מישל במבלבי ניר יוסי צביקה שחרון
|
|
|
#3 |
|
מנהל
|
לא זכור לי שאגיע למיפגש בסופרלנד.
כמו שאמרתי אינספור פעמים חשוב לנסות להתחשב גם באנשים מאזורים אחרים ולדעתי זה ממש לא בסדר שאנשים כאן חושבים רק על טובת אלה שגרים במרכז ובצפון. אני עדיין חושב שהיה מקום להתחשב בעוד אנשים ולערוך את המיפגש באירפוט סיטי בשעה 16:00 . ובכל מקרה בשעה 14:00 (בעוד שכל המועדונים נפגשים החל מהשעה 16:00) שהיא שעה חמה מאד אני ממש לא מתכוון להתבשל בשמש. מי שנהנה לשבת בשעה הכי חמה ביום בחוץ שיהנה. חבל מאד שבשל עקשנות שלא להתחשב באחרים דרומים וירושלמים לא יגיעו.
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: סיאט לאון 1.8 TSI
|
ראשל"צ יותר דרומית מאיירפורט סיטי - בכל אופן, שניהם רחוקים גם לי.
נערך לאחרונה על ידי Caveman : 23-04-10 ב 19:33. |
|
|
|
|
#5 |
|
מנהל
|
גם שעת המיפגש מוזרה קצת
14:00 היא שעה מאד מאד חמה. רוב המועדונים ניפגשים רק לאחר השעה 16:00 שאז הרבה פחות חם. גם לגבי השעה אני מציע שעה 16:00 יש גם הרבה אנשים שבשעה 14:00 רק עובדים או עושים קניות וכ"ו. 16:00 יותר הגיוני.
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
מה עם מפגש בב"ש
|
|
|
|
|
#7 | |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT אבארט'
|
צטט:
אפשרי להיפגש היום! (ולא יקרה כלום עם הדרומים והצפונים לא יגיעו. זה לא בסדר שאתם גרים שם באמתתתת). ולהנדס שבוע הבא מפגש שיותר קרוב לכולם.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| המלצה למוסך בראשל"צ | tombraider | בעלי מקצוע | 2 | 12-02-10 01:35 |
| מבקש המלצה למכון לכיוון פרונט בראשל"צ | chesh | בעלי מקצוע | 9 | 24-10-09 21:36 |
| אזהרה: לא להתקין את העדכון ש"מיקרוסופט" הפיצה היום! | stio | אוף טופיק | 21 | 28-06-09 17:41 |
| היום ב- 21:00 בערוץ 2: "מי גנב את האוטו שלי?!" | stio | אוף טופיק | 7 | 31-08-08 00:15 |
| טיפול 10K לפונטו 96 - מס' שאלות ואיפה מומלץ לעשות בראשל" | פורום הגראז' | 4 | 19-08-07 23:00 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד