![]() |
|
![]() |
בעלי מקצוע מוסכים, פחחים, רפדים וכו'. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto 2002 ELX 16V
|
![]()
טוב אז שנה שעברה היה הכול טוב ויפה הכנסתי את האוטו הרכב ניבדק והיה הכול טוב ויפה יצאתי שילמתי 60 ש"ח על הבדיקה.
השנה (היום) ניכנסתי למכון בדקו לי את הרכב הכול טוב ויפה חוץ מגומיה בציריה בצד שמאל שהיא לא טובה. שילמתי 88 ש"ח על הבדיקה חוצפנים לא מספיק 1090 ש"ח על הרישיון רכב אז גם לוקחים מימני כסף על בדיקה . הכנסתי את הרכב למוסך מורשה יבואן פיאט בכפר סבא "עד לוי" שיחליף לי את הגומייצת הצירייה ושיעביר לי את הרכב טסט חוזר. לסיכום: רישיון רכב 1090 ש"ח בדיקה במכון: 88 ש"ח לעומת שנה שעברה 60 ש"ח גומייה 70 ש"ח (בערך) עבודה: (עדיין לא ידוע) טסט חוזר:20 ש"ח סה"כ לא כולל עבודה 1268 ש"ח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
לאחר שיחה עם בעל המוסך אלו הם המימצאים
הצירייה צריכה שיפוץ דחוף ולכן הרכב נישאר במוסך עד יום ראשון בצהריים. זאת אומרת שעלות התיקון כולל עבודה 660ש"ח איך אומרים כול הזין בפונטו!!!!!! נערך לאחרונה על ידי lrl23 : 16-04-10 ב 13:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: HGT
|
זה מה שקורה שלא מטפלים במוסך פיאט נתניה! אבל גם אין מה לעשות אם זאת הייתה סיאט ולא פיאט היית משלם הרבה הרבה יותר! וכולה אות אחת!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
שלום לכולם, דמי בדיקה במכון לוקחים בכל מכון טסטים, לא קשור לתשלום רשיון רכב.
לגבי ציריה נשמע לי מוזר קצת, בבדיקה בטסט מצאו גומיה קרועה ודרשו החלפה, עד כאן הכל טוב. אבל פתאום במוסך מצוא בעייה דחופה בציריה! תשאל במוסך מה בדיוק הבעייה, מה מחליפים. קריעת גומיית פעמון זה דבר נפוץ, וטיפול בזה הוא ממש לא יקר (פירוק גלגל, שיחרור ציריה מהנבא, הורדת גומיה קרוע, הרכבת גומיה חדשה עם מכשיר מיוחד [כדי לא לפרק את הפעמון], מולוי גריז,הרכבה של ציריה וגלגל למקום). היו לך רעשים מהציריה בפניות (הגה שמאלה או ימינה עד הסוף) ? תבבר עם המוסך ותחזור עם תשובות, נראה לי שהמוסך מנסה לגזור פה איזה קופון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
האמתי שכן בסיבובים של ההגה הייתי שומע קליק כזה במיוחד שמאלה
ואני סומך על המוסך הזה. בעל המוסך אמר לי שהצירייה כבר גמורה וגם לא רואים בהיסטוריה של הרכב (שאת כול הטיפולים עשו במורשה) שטיפלו בצירייה ואני מדבר על רכב משנת2002 עם 131 אלף ק"מ וזה יכול להגרם מכניסה לבורות ומעליות על מדרכות וגם כניסה של חול וליכלוך וכמובן סיבובים של ההגה עד הסוף. אבל שוב במיקרה הזה אני מאמין שלא ניגזר עליי איזה קופון פה. ותודה על ההסבר והתשובות ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
שאלה לפני קניית אזעקת ביפר רב בריח | guy20 | אודיו | 0 | 08-03-10 01:40 |
המלצה| מוסך בכפר סבא | lrl23 | בעלי מקצוע | 0 | 25-01-10 07:11 |
למכירה אזעקת ביפר MPV | Lexxxa | מכירה | 3 | 18-10-09 09:25 |
בעיה בהתקנת אזעקת ביפר ב-HGT | שחרון | פונטו - טכני | 5 | 03-09-09 22:10 |