![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אתר המועדון כל הקשור באתר זה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
דעתכם על האתר ועוד..
שלום לחברי המועדון,
כמו שכתוב בעמוד הבית, האתר עדיין בבניה - בשיפוצים אחרונים. השאלות שנשאלות כרגע הן: - איך האתר עולה אצלכם? מהיר, איטי, סביר.. - מה דעתכם על האתר - מה אתם מעוניינים לראות? מה להוסיף/להסיר? מכיוון שעוד לא הושקע בעיצוב, רעיונות יתקבלו בברכה. אם יש תמונות שאתם חושבים שכדאי לערוך ולייצר מהם לוגו חדש לאתר זהו הזמן. כמו כן, אתם מוזמנים להמליץ על קישורים,להציע הורדות, להגיש מאמרים (בתפריט הימני) ובעיקר להציף את הפורום. |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
אהלן.
האתר לדעתי נראה לא רע (בטח כבר ראיתם כמה הודעות שמביעות את דעתי בנושא.. הוא עולה די מהר. איך ניתן לפתוח גלריה עבור הרכב שלי? כמו כן, היה נחמד לפתוח נושאים בפורום לגבי מוסכים, צריכת דלק ועלות תחזוקה של רכבים (במיוחד של אונו בה אני מתעניין |
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
תגובה מהירה
האם ניתן להוסיף אופצית תגובה מהירה לנושא כמו בקארספורום? זה חוסך המון זמןן ומאמץ...
צביקה |
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
בעתיד יתווספו עוד פונקציות לנוחות החברים והגולשים באתר (הכל עניין של זמן).
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
בעיות בהתחברות
שלום שלום חבר'ה יש לי קצת בעיה עם ההתחברות באתר מקווה שתפתרו לי...
האתר לא מזהה אותי בתור חבר אלא בתור אורח כלומר זה מציג לי את הנתונים שלי אבל אני נשאר במצב מנותק.. ולא רוצה להתחבר בתור חבר חדש... ומה שמוזר {או שכאן זה לא ככה...} לא קיבלתי שום מייל כדי לאשר את פתיחת החשבון ואת הרישום... {מייל: dvirkuperwasser@walla.com } מקווה שתעזרו בהקדם כי להיות אורח זה די מגביל את האפשרויות באתר...! |
|
|
|
#6 | |
|
Guest
|
Re: בעיות בהתחברות
צטט:
נסה להתחבר שוב בתפריט בצד שמאל עם שם המשתמש והסיסמא שלך, אם זה לא יצליח שלח למייל fiatclub@intermail.co.il את שם המשתמש והסימא שבעזרתם ניסית להתחבר או בהודעה פרטית (אם תצליח). מערכת המיילים אינה עובדת עדין. בברכה, גילי. |
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
אם אתה מתחבר דרך הקיצור fiat.up.co.il אזי יש שם לפעמים בעיה של שמירת שם המשתמש וכניסה איתו לאתר... תנסה להכנס בכתובת הרגילה של האתר.
צביקה |
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
גילי [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] תודה רבה אין לי מושג מה עשית אבל האתר כן מזהה אותי תודה!
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
אתר נחמד ביותר ומהירות סבירה מאוד
|
|
פיאט