![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אונו - טכני טכני - דגמי אונו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: אונו 60S 1100
|
בעיית הנעה + רעשים מוזרים מהמנוע
שלום אנשים,
קודם כל מדובר על : אונו 60S 1993 1100 , היום בסביבות השעה 11 הנעתי את הרכב ברגיל קצת צ'וק נסעתי עד שמחוג חום הגיע לרבע הורדתי צ'וק נסיעה רגילה, נסעתי רבע שעה חזרתי לרכב הרכב לא מניע יש סטארטר לוח שעונים נדלק אבל בהנעה יש רעשים כמו של יריות מהכיוון של המנוע , בסוף לאחר ייאוש התנעתי את הרכב בדחיפה הכל טוב ויפה, שוב עצרתי חזרתי לרכב שוב לא מתניע ושוב הרעשים, חשבתי אולי הצפה בגלל שהיה היום יום ממש חם וצ'וק היה משוך הרבה זמן ישר התקשרתי לצביקה קרבורטור האחד והיחיד שתמיד עוזר בעת צרה , אוקיי צביקה ישר אמר לי לבדוק 2 דברים א. לראות אם חוט הצ'וק נתקע ב.לנסות להניע עם גז לחוץ בלי פמפום לכמה שניות ולעזוב אז אופציה א. הייתה תקינה חוט הצ'וק היה משוחרר ואופציה ב. גם לא עזר, אוקיי שוב הנעתי בדחיפה רק שהפעם הניע אבל עם רעש ממש חזק ומפחיד מכיוון המנוע שלאחר 2 דקות הפסיק וחזר למצב נורמאלי. אז חזרתי הבייתה אמרתי ננסה להתניע יותר מאוחר אוליי באמת מדובר בהצפה , חזרתי לרכב לאחר 5 שעות בהשערה שהכל ירד ואין הצפה יותר עדיין הרעש אותו דבר מה שהותיר אותי בלחץ אטומי שאכן לא מדובר בהצפה אלא משהו אחר. רק לציין שאין בעיות בשמן או עשן לבן הכל נראה בסדר גמור. ראוי לציין שאחרי הנעה נורות האמברקס והמצבר נדלקים. כל מי שאוליי יודע מה יכול להיות הרעש ? מאיפה הוא מגיע ? מה עלות תיקון? האם מדובר במצבר? (משנת 2007) בעיות חשמל אני יודע שקשה דרך פורום ושצריך לשמוע את הרעש כדי לדעת אבל אשמח לכל תשובה תודה לעוזרים ותודה לצביקה על הנסיון לעזור . ![]() כי אני הולך למוסך יום א' בעז"ה שאני פשוט יהיה מוכן נפשית וכספית. נערך לאחרונה על ידי avi1970 : 03-04-10 ב 15:15. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
איזו הצתה יש ברכב? קויל או דיסטרביוטור ?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
אין לי ממש שמץ האמת, איך אפשר לדעת?
אגב שכחתי לציין שהמצבר משנת 2007 יכול להיות בעיית מצבר? שומעים את המנוע מנסה להניע אולי באמת אין כוח? הבנתי שגם יכול להיות בעייה של אלטרנטור למרות שהבנתי שהוחלף לא מזמן נערך לאחרונה על ידי avi1970 : 03-04-10 ב 13:00. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
בעל מקצוע
הגלגלים שלי: מיציבושי לנסר
|
אבי שלום רב !
קיבלת תגובה מפורטת בקארס פורום ! החשד הוא ברצועה שנקרעה, שבגללה נורת הטעינה ומנורת סימן הקריאה, שהיא סימן אזהרה כללי, ולכן אין לך ברכב כעת טעינה ואין לך קירור של משאבת המים המסתובבת בעזרת רצועת האביזרים, המסובבת מדחס, אלטרנטור ומשאבת מים. אין לנסוע עם הרכב, יש חשד שחלקי הרצועה עפו, ועלולים לחדור לחגורת הטיימינג. יש להחליף רצועה במקום, או לגרור את הרכב למוסך. נא רד לרכב ובדוק עכשו, האם אבחנתי קרובה למציאות, וחזור לעדכן בפורום. בברכה צביקה
|
|
|
#5 |
|
Member
|
אני כותב את התגובה גם פה מקארס פורום :
אוקיי צביקה ,ירדתי לבדוק ברכב אם אכן כל הרצועות קיימות ומצאתי חתיכת רצועה קרועה דקה שכתוב עליה המספר מידה שהוא : 15240 (MADE IN USA) זה מה שכתוב ומצאתי אותה תלוייה על מדיד השמן מצורף תמונות שלה. בדקתי גם את 2 הרצועות ליד האלטרנטור שניהם במקום שלהם מחוזקות ובסדר, מה הכוונה רצועת אביזרים ואיפה היא נמצאת ליד האלטרנטור או איפה שמדיד השמן קרוב לטיימינג?http://yfrog.com/4cdscn2035j http://yfrog.com/7bdscn2037tj http://yfrog.com/78dscn2036j אגב בהנעה ע"י הדחיפה הרכב נסע רגיל ולא התחמם זאת אומרת נסיעה נורמאלית לחלוטין האם לסוע מחר להחליף את הרצועה במוסך? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
צביקה, באונו משבאת מים כמו בבראבו/ה מופעלת ע"י רצועת אביזרים ולא ע"י רצועת טיימינג?
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| רעשים מוזרים hgt | שחפיתי | פונטו - טכני | 3 | 02-10-09 15:20 |