![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
במפרים מסוג חדש -האם זה פוגע באוטו?
מי שיודע אני גר באילת
לפני שבועיים וחצי התקינו אצלנו באזור הרחובות סלעית וצופר (מי שמכיר את אילת ליד מרכז דגניה) התקינו במפרים מסוג חדש שיש בדרך כלל בכניסה לקניונים צריך לעצור לפניהם וממש לסוע לאט אחרת אתה חותף פצצה וכל האוטו רועד. האם זה יכול לפגוע באוטו? איך אפשר להוציא את הדבר הזה? אם קורה לי משהו אני יכול לטבוע את העייריה? זה חוקי ? כי זה מסוכן אפשר להכנס בי מאחורה כשאני עוצר. תודה מתן כ. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
אותו דבר בדיוק כמו בתמונה ! שמצאתי בגוגול
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto MK2 SX
|
"אם קורה לי משהו אני יכול לטבוע את העייריה? זה חוקי ? כי זה מסוכן אפשר להכנס בי מאחורה כשאני עוצר"
1. זה יכול לפגוע ברכב. כמו של כביש מע"צ יכול לשלוח את רכבך לעזאזל לאחר עונת גשמים. 2. לתבוע. לטבוע תוכל רק בבריכה או בים האדום. על מה בדיוק תתבע אותם ? 3. חוקי ? כן. כלומר, כנראה. ברור שהיה עדיף אילו היו נוסעים כמו שצריך ומכבדים את זה שיש ילדים והולכי רגל אחרים שרוצים לעבור כביש עירוני שלא נוסעים בו 70++ קמ"ש. אבל זה ישראל. ואדם לאדם זאב זה סיפור חיינו. 4. אם אתה טס ובולם פתאום, אפשרי שמישהו יכנס בך. זה בגלל שהוא לא שמר מרחק (ע"ע לא חוקי) או שאתה לא נוסע בהתאם לתנאי הדרך (ע"ע לא חוקי). חוצמיזה, באחריותך כנהג לדעת מה קורה סביבך. אם אין נהגים מאחוריך, בלום איך שנוח לך, מילימטר לפני הבאמפר. ומיד תאיץ חזרה. מקווה שיש לך ליסינג, כי בזבוז הדלק גדול. אם יש נהגים, זה בדיוק כמו לפנות בצומת של דרך מהירה. אם מגיעים לצומת במהירות סבירה, ובלימה הדרגתית, הרכבים מאחוריך ידעו שאתה מאט. מצטרך להרוס לך את השווונג של "העיריה הזו הורסת לי את החיים". אבל אתה יודע שאני צודק. רק תזכור שאילו כולם היו מתנהגים אחד לשני כאל אנשים - גם היו פחות תאונות, גם לא היה צורך בבאמפרים, מוניות היו עוצרות היכן שאפשר, ולכן היכן שבא להן, אנשים היו קודם כל נוהגים ואח"כ חושבים על השיחות בסלולרי, דאבל פארקינג לא היה קורה, ואיש לא היה מצפצף באמצע הלילה בשכונת מגורים כדי לזרז את החברים שלו. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
לתבוע את העייריה על ההריסה שזה עושה לאאוטו שלי!!!
אני לא עבריין אבל לא זה הבי אותי למצב שאני חושב על לבוא בלילה ולפרק את זה!! ברחובות האלה כבר היו במפרים רגילים! למה צריך להרוס את האוטושלי ולסים כאלה?!? שיסדרו את הפמפרים הישנים וזהו למה אני צריך לשלם על טיפשים שנוסיעם מהר ועל נהגי מוניות ועל כל הכבריינים?! |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פנדה דינמיק
|
אם היה לך טוב עם הבמפרים הקודמים אולי כדאי שבמקום להוציא אותם תבוא בלילה ותשפוך עליהם אספלט
![]() כנראה שתצתרך ללמוד לחיות עם הבמפרים החדשים ולהכריח את עצמך לסוע בזהירות, ככה לא יגרם נזק לרכב. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
אם תעבור על הבמפרים האלה לאט, אפילו מאוד לאט אם צריך (כי לשם זה הם נועדו), לא יקרה לרכב שלך כלום.
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| התייעצות ברכישת רכב מסוג אלפא רומיאו 166 | blueuno | יעוץ ברכישת רכב | 1 | 14-01-10 03:00 |
| קניית רכב מסוג פיאט פונטו GT | punto turbo | יעוץ ברכישת רכב | 6 | 12-12-09 11:59 |
| חריקות בעת עליה על במפרים - פונטו דור1 שנת 2000 | r.a20 | פונטו - טכני | 2 | 04-08-09 09:44 |
| בעניין: מסיר שומנים לרכב שלא פוגע בפח\צבע? | chesh | שיפורים וקוסמטיקה | 19 | 14-02-09 16:44 |
| צריך עזרה!!! במציאת ג'אנטים מסוג VOLK | Snower | שיפורים וקוסמטיקה | 12 | 31-12-08 21:19 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד