![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו 2006
|
כיצד להחליף מפוח פונטו 2006?
שלום רב, ברשותי פונטו שנת 2006 (צורה חדשה)
המזגן הפסיק לפעול אך אוויר כן נכנס לתא הנוסעים כאשר מעבירים למצב כניסת אוויר. התופעה היא כזאת: סיבוב של כפתור המאוורר \ מזגן לא מניב שום פעולה ולא נשמע שום קול. אני חושש שהמפוח התקלקל וברצוני להחליפו לבד, הם מישהו יכול לתת הנחיות כלליות לגבי העשיה של דבר כזה? כמו-כן אשמח למקום בו מוכרים מפוח מקורי \ תחליפי. אשמח גם למחירים של תיקון של הנושא במוסך וגם מחיר המפוח בקניה אישית. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מפוח פנימי
אל תמהר סתם להחליף את המפוח כי יתכן שרק נתיך (פיוז) שרוף או המחבר החשמלי אליו או מתג ההפעלה.
גש אל חיים ב"מוסך פיאט שמשון" שביהוד קודם כל לבדיקה ואז תוכל לדעתבדיוק מה התקלה ומה עלות תיקונה וכו': http://www.musach.co.il/details.asp?id=60 בברכה - רפי לין
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מפוח למזגן | abrahamlev | פונטו - טכני | 7 | 13-05-09 16:59 |
| בעיית מגבים + מפוח אוויר פנימי פונטו 55 | Amit | פונטו - טכני | 2 | 07-04-09 16:25 |
| אם אני רוצה להחליף בולמי זעזועים בספייס מה אני צריך להחליף וכה זה עולה? | 11efraim | פונטו - טכני | 1 | 06-11-07 17:10 |
| בוקר טוב פונטו ספייס 2002 כיצד להחליף נוזל קירור | פורום הגראז' | 7 | 25-03-07 23:54 | |
| להחליף או לא (להחליף? - זאת השאלה! הכוונה למסנן הדלק כמובן) | פורום הגראז' | 10 | 07-01-07 11:52 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד