![]() |
|
![]() |
מכירה רכבים ואביזרים למכירה. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו טורבו
|
למכירה רכיבי אודיו ואביזרים שונים לרכב
שלום לכולם
מוכר את כול רכיבי האודיו שיש לי במחסן קיבלתי רכב מהעבודה ואני לא מתכוון להשקיע עליו שקל 1. סט קומפוננט 6.5 אינטש' של חברת קיקר USA הדגם הוא DS600.2 הסט במצב חדש!!! ללא המיכסים שלהם הסט מושלם וכולל הכול נמכר הכי זול בזאפ 700 שקלים דורש רק 200 שקלים סופי!!! ![]() 2. זוג רמקולים 6/9 פיוניר 400 וואט הזוג במצב חדש!!! ללא המיכסים שלהם דורש רק 100 שקלים סופי!!! ![]() 3. זוגות של מיכסים לרמקולים 6.5 אינטש' יש שלושה זוגות כולם חדשים לחלוטין כול זוג רק 20 שקלים סופי!!! יש מהחברות: מורל,MB,סאונדסטרים ![]() 4. תיבה פתוחה לסאב 10 אינטש' תיבה יפייפיה קטנה מאוד ובמצב חדש!!! דורש רק 80 שקלים סופי!!! 5. זוג הגבהות מקצועיות מפלסטיק לרמקולים 6/9 במצב חדש!!! דורש רק 60 שקלים סופי!!! ![]() 6. זוג הגבהות מקצועיות מפלסטיק לרמקולים 6.5 אינטש' חדשים לחלוטין דורש רק 20 שקלים סופי!!! 7. מגבר קטן ימיוחד שני יציאות שנועד להגביר את היציאות מהרדיו דיסק למי שרוצה להגביר רמקולים ישירות מהרדיו וההגברה של הרדיו לא מספיקה המגבר חדש לחלוטין דורש רק 100 שקלים סופי!!! 8. דיבורית בלוטוס קבועה לרכב חדשה לחלוטין באריזה עם אחריות לשנה בכול מרכז התקנות של סלקום בארץ הדיבורית מחברת BURY CC9040 הדגם הנמכר ביותר בארץ דורש רק 250 שקלים סופי!!! נמכר הכי זול בזאפ ב-450 שקלים 9. יחידת מרים חלונות אוטומטי מרים חלונות שנועלים את הרכב עם השלט של ההזעקה יכול להרים שניים או ארבעה חלונות היחידה הייתה מורכבת בדיוק חודש ברכב והרכב הושבת בתאונה דורש רק 50 שקלים סופי!!! 10. סט קומפוננט 5 ורבע לא חברה מוכרת אבל עוצמתי ומפתיע מאוד באיכותו קניתי אותו ב-300 שקלים היה מורכב שלושה חודשים על הרכב במצב חדש!!! באריזה המקורית דורש רק 100 שקלים סופי!!! זהו בנתיים את אני אמצא עוד דברים אני אעדכן בפורום לפרטים נוספים בנייד 0502153344 תומר או במייל למי שרוצה תמונות TOMERIKI1@HOTMAIL.COM אני מאזור גדרה ונייד לפעמים למרכז נערך לאחרונה על ידי TOMY_GT : 24-01-10 ב 22:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
הקפצה!!!
רכיבים איכותיים במצב חדש!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
הקפצה!!!
המחירים ירדו ועודכנו! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
למכירה כמה רכיבי אודיו לרכב | תומי_UNO_TURBO | יד 2 | 0 | 21-09-08 20:51 |
שאלה לגבי מקום לקניית אביזרים שונים לרכב | פורום הגראז' | 1 | 25-07-07 15:52 | |
חלק אודיו למכירה | מכירה | 0 | 06-09-06 16:45 | |
[מכירה] חלקי מערכת אודיו לרכב! | מכירה | 0 | 10-06-06 23:55 | |
[מכירה] חלקי מערכת אודיו לרכב | מכירה | 0 | 27-02-06 04:20 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד