![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| בעלי מקצוע מוסכים, פחחים, רפדים וכו'. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: hgt
|
כיוון פרונט המעבדה מצויניים +
כיוון פרונט מקצועי הוא אחד התחומים החשובים ביותר למי שדורש להנות קצת מהרכב שלו.
למעבדה ניסיון עשיר עם כיוונים ושינויי מתלים של מכוניות ספורט, מכוניות מירוץ ורכבי יוקרה כגון מרצדס במוו,פורשה, מיצובישי אוו, סובארו אימפרזה, מיאטה, לקסוס ועוד. כמו כן, למעבדה ניסיון בטיפול במערכות מתלים של מכוניות ראלי, דריפטים, ג'ימיקנה ושטח אקסטרים. תחומי התמחות •המקום המקצועי ביותר בארץ בכיוון פרונט למטרות ספורטיביות. •הציוד המשוכלל במקום מאפשר זיהוי משיכות שנובעות מבעיות שונות ברכב, לא רק מכיוון המתלה. •מכשיר ממוחשב לבדיקת תפקוד הבולמים והמתלים מאפשר אבחון מעמיק של המערכת והדמיית רעשים שמופיעים בנסיעה. •איתור רעשים באמצעות מיכשור יעודי. •במעבדה קיים משקל אלקטרוני שמאפשר לשקול כל סרן בנפרד. •במעבדה קיים ציוד משוכלל למדידת יכולת בילום ומערכות בלמים תפוסות. •ביטול רעידות ע"י מכונה שמורכבת על הרכב. •אבחון תקלות במערכות ההגה,בולמים ומתלים. •במעבדה קיים מכשיר ממוחשב למדידת שילדה לאבחון נזקים סמויים מהעין. •המעבדה מוסמכת לבדיקת רכבים לאחר תאונה לפי תקנה 309 והורדות משטרתיות (30. שרותים הניתנים במעבדה •כיוון פרונט איכותי ומקצועי. •איזון גלגלים וביטול רעידות על הרכב. •החלפת מכלולי היגוי ומתלה, בולמים,מסרקי הגה,משולשים וזרועות. •התמחות בטיפול ברכבים לאחר תאונה. •אפשרות להנמכות או הגבהות לכל סוגי הרכב. על צוות המעבדה מנצח עידן קישון - הנדסאי רכב. נשמח לראותכם ולתת לכם את השירות הכי מקצועי שרק אפשר. בברכה, צוות המעבדה. רחוב הסתת 5 אזור תעשייה חולון. 052-3-80-80-10
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
הבן אדם הכי אמין ישר ומקצועי שהכרתי בחיי.
החזיר את החיוך לבייבי שלי
|
|
|
|
#3 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
עידן במעבדה לרכב
אני יכול להעיד שעידן הנו אכן מומחה לכווני מתלה (פרונט) ובפתרון בעיות קשות ומיוחדות של משיכות הגה, רעשים ודפיקות ממע' מתלים והיגוי, ביצוע כיוונים מיוחדים לצרכי ספורט ושטח וכוונים ברכבים מיוחדים ונדירים (לדוגמא, פורשה).
בקיצור, הוא מומלץ מאוד. בברכה - רפי לין
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: גאלאנט
|
שחף מה הייתה הבעיה שבגללה הלכת לכיוון?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
לא הייתה בעיה בכלל עשיתי זאת כדי לאפס את הרכב כמה שיותר ובאמת האוטו מגיב פי אלף יותר טוב
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| המלצה למקום לקניית צמיגים + כיוון פרונט בצפון | Ron_Dadon | בעלי מקצוע | 27 | 23-10-09 20:55 |
| כיוון פרונט + סרן אחורי HGT | MAOR HGT | פונטו - טכני | 4 | 22-10-09 16:03 |
| כוון פרונט | טוני_חאין | פונטו - טכני | 4 | 17-04-09 20:30 |
| כיוון פרונט hgt | yaniv hgt | פונטו - טכני | 0 | 07-11-08 14:35 |
| כיוון פרונט+מתיכה לאונו 1995 | פורום הגראז' | 1 | 18-10-06 22:16 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד