![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אונו - טכני טכני - דגמי אונו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו
|
שימוש בצ'וק
אהלן,
קניתי לא מזמן פיאט אונו שנת 93 דגם 60S. על מנת להניע את האוטו אני צריך להשתמש בצ'וק וכאן הבעייה - אני לא עושה את זה כמו שצריך. לפעמים האוטו מגמגם ולפעמים אני מציף אותו. אשמח אם משהו יוכל להסביר כמה בדיוק צריך למשוך את הצ'וק, לאחר כמה זמן לסגור אותו וכו'. תודה. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
הגלגלים שלי: טיפו 1.8 16v של [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]
|
השימוש בצוק הוא בסדר הבא- לפני ההתנעה צריך למשוך את ידית הצוק עד סופה וללחוץ לחיצה אחת על דוושת הגז עד הסוף ולשחרר לאחר מכן להניע את הרכב מבלי ללחוץ על הגז לאחר שהרכב הניע להחזיר את ידית הצוק למצב חצי ולהתחיל לנסוע ולאחר מםפר דקות של נסיעה לסגור את ידית הצוק. על מנת לדעת אם הצוק ברכב שלך תקין משוך את ידית הצוק עד הסוף כשהמנוע חם אם סיבובי המנוע בסרק עולים אז הצוק תקין.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: טמפרה סטיישן קרבורטור
|
אצלי אני מושך את הצוק
למקסימום ובלי ליגוע בגז האוטו מניע מיד,ומיד איך שהוא מניע ברגש מחזיר את הצוק לחצי עד רבע עד שמיתחמם.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
בעל מקצוע
הגלגלים שלי: מיציבושי לנסר
|
צטט:
לצערי קודמיי מטעים אותך, אם כי לא בכוונה תחילה. יש למשוך את הצוק עד לכשני שליש ממהלכו, ויש להתניע מבלי צורך לגעת תחילה בדוושת התאוצה, על מנת לא להציף את המנוע הקר, להמתין שלושים שניות, ולהתחיל בנסיעה איטית תוך כדי החזרה הדרגתית של כבל הצוק, תוך מקסימום ,שתי דקות מההתנעה. משיכת הצוק עד לסופו תחנוק את המנוע ותציף אותו ותגרום להתנעה קלה, אך כבוי הרכב וזיוף, לאחר מספר שניות מההתנעה, משיכת שני שליש ממהלכו, מאפשרת גם העשרת דלק, וגם הגדלת הסלד, מבלי כל צורך להחזיק את הרגל על דוושת התאוצה, ובכך לשמור על סלד גבוה במקצת קבוע ויציב. אין צורך לפמפם עם הדושה, ואין צורך לחמם את המנוע בעזרת משחק עם דוושת התאוצה, המנוע יתחמם מאליו תוך כדי נסיעה. בתקווה שהבהרתי את הנושא השנוי במחלוקת והלא ברור. בברכה צביקה
צביקה קרבורטור נתניה נייד :054-4861318 נערך לאחרונה על ידי צביקה קרבורטור : 22-11-09 ב 00:21. |
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| שימוש בנעילת הגה | אייל | פיאט כללי | 6 | 30-11-08 01:56 |
| סאב פיוניר 1200 חדש בקרטון ללא שימוש | command sergeant major | מכירה | 2 | 09-10-08 14:22 |
| שימוש בקצף פוליאוריטן. | אלי_תמם | שיפורים וקוסמטיקה | 4 | 19-02-08 08:37 |
| דוושת הגז יצאה לי מכלל שימוש באמצע נסיעה בטמפרה | פורום הגראז' | 8 | 23-05-07 21:02 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד