![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| בראבה - טכני טכני - דגמי בראבה בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: בראבה
|
מנגנון האיתות/אורות/וישרים בפיאט בראבה
שלום, ברשותי פיאט בראבה שנת 96 ידנית 1400, ככל הידוע לי זה הדגם ללא כריות אוויר (זה מה שרשום ברשיון רכב).
הבעיה ברכב היא הידיות איתות והוישרים שנשברו, בהתחלה עוד הסתדרתי עם זה כי האורות עוד עבדו רגיל ולא הייתה בעיה אבל עכשיו גם האורות לא עובדים, רק אור גבוה. בקיצור העיניין הוא שצריך להחליף את כל המנגנון של האיתות/אורות/וישרים, הלכתי לאיזה חשמלאי שרצה 400 שקל כולל עבודה מה שנראה לי ממש יקר (וגם המנגנון עצמו שהוא הראה לי היה במצב לא משהו בכלל). אחרי בירור קצר מצאתי את אותו מנגנון מפירוק ב 200 שקל במצב טוב, אני בעצמי מכונאי מתחיל כך שלא נראה לי שתהיה בעיה להחליף לבד. השאלה שלי היא איך אני יכול לדעת שהמנגנון מהפירוק יתאים לי? ואם מישהו יודע להסביר בקצרה איך להחליף אותו זה יהיה טוב. תודה מראש לעוזרים. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
שלום לך. בדיוק התעסקתי עם המנגנון אתמול. (הרכבתי שלטי נוחות לרכב) יש לך קונקטורים מכל צד.
אתה צריך לפרק את חובק הגה (3 ברגים מלמטה ואתה מוריד חצי חובק תחתון, עוד 2 ברגים מלמטה שמחזיקים את החצי חובק עליון). מצד שמאל (עם אתה לכיוון ההגה) יש לך 2 קונקטורים של סוויץ', אתה לא צריך לגעת בהם, מעל הקונקטורים של סוויץ' יש לך קונקטור של אורות ומעליו קונקטור של איתות. מצד שני אמור להיות רק קונקטור אחד בשביל הווישרים. לא פירקתי את המנגנון אבל לא נראה לי שזה מסובך. בהצלחה, תעדכן אותנו אחרי החלפה, ורצוי מאוד שתצלם את התיקון ותעלה אותו לפה כפרוייקט מצולם
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: PUNTO FUN 2003
|
אם יש לך קצת רקע טכני אתה תבין לבד לאחר פירוק חיפוי ההגה כמו שהוסבר לך, זה לא ממש מסובך רק דאג לפרק את קוטבי המצבר לפני הכל
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: בראבה
|
תודה
תודה רבה על העזרה, המנגנון הוחלף ללא כל קושי מיוחד, עכשיו הכל עובד פיקס...
לצערי לא יכולתי לצלם כי פשוט אין לי מצלמה (עד כמה שזה נשמע מוזר). רב תודות. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בראבה 96- רעשים בזמן בורות בכביש..... | tom | בראבה - טכני | 6 | 11-02-10 12:32 |
| כיוון אורות בפיאט אונו 94 | dabab | אונו - טכני | 13 | 21-01-09 19:22 |
| מחפש מנגנון מגב אחורי פיאט בראבה 96 | pasha | קניה | 1 | 31-07-08 05:01 |
| הלך האיתות | פורום הגראז' | 3 | 08-07-07 16:36 | |
| בעיית ידית אורות בפיאט אונו ( 1992 / 70S ) | פורום הגראז' | 1 | 17-04-07 18:44 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד