![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פוטו ספייס 2001 אטומטית
|
תקלה בפנס אחורי .
שלום לכל החברים ברשותי פונטו ספייס אוטומטית יש לי תקלה בפנס אחורי ימני בזמן שאני מפעיל איתות והאורות דולקים כל האורות ניכנסים למצב של איתות .אבקש עזרה תודה יעקב.
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
בעיה בהארקה של אותו פנס. יש לפרק את הפנס ולתקן את חוט המינוס - השחור. יש לבדוק שאין חדירת מים לפנס כי אז הבעיה עלולה לחזור בקרוב.
עניין של כרבע שעה לחשמלאי רכב ועלות של 100-200 ש"ח. עריכה: מקריאה של הודעות קודמות נראה שכבר זמן רב יש לך בעיות בפנס האחורי וברכב שנובעות מקצר או בעיה בהארקה של הפנס האחורי. כנס למוסך ובעלות לא גבוהה תפתור את כל הבעיות שכתבת עליהן בעבר. נערך לאחרונה על ידי student : 14-10-09 ב 22:51. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
לא כתבתי אף פעם בפורום זה על תקלה בפנס אחורי תודה לכל מי שהגיב לנושא מחר אני אבדוק את חיבורי הפנס ויעתקן.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
לידיעה:
הבעיות האלה שכתבת אליהן בעבר יכולות (מתברר) לנבוע כולן מתקלה בהארקה של הפנס האחורי: נורת תקלה בגיר הרציף כל לחיצה על הבלמים : http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=5956 מנורת התראה לא ניכבת (נורה שרופה): http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=6628 לשמחתך התיקון קל, מהיר וזול. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
תיקנתי בעצמי את התקלה פירקתי את הפנס והחיבור לפנס .בתוך החיבור היבחנתי שהחוט השחור שרוף ניקיתי והידקתי אותו בעדינות והכל חזר לעבוד.תודה על העזרה יעקב.
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מים בפנס | BentzZz | פונטו - טכני | 8 | 05-03-10 16:14 |
| בעיית תאורה בפנס אחורי | yaniv hgt | פונטו - טכני | 4 | 29-05-08 22:51 |
| רעידת/רעידות בפנס קדמי - ספייס 2001 | רקובי | פונטו - טכני | 3 | 18-05-08 12:48 |
| ספייס - הילוך אחורי + מים בפנס הקדמי (נערך) | shaked | פונטו - טכני | 5 | 06-01-08 01:24 |
| ספייס ELX 02 - מים בפנס קידמי (כותרת ערוכה) | פורום הגראז' | 13 | 23-02-07 03:53 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד