![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו גראנדה
|
בפונטו שלי מאוורר הרדיאטור מופעל בשניה שאני נותן סוויצ' כאשר אני סוגר סוגר הוא נכבה
בפונטו שלי מאוורר הרדיאטור מופעל בשניה שאני נותן סוויצ',גם בבוקר כאשר האוטו קר.מחיפוש בפורום הבנתי שאין יוניט חום בפונטו 2000 ושאולי זה אחד הממסרים,שאלתי היא האם העניין נכון ומהיא עלות החלפת הממסר?עליי לציין שבמוסך טענו שזו יוניט תקולה(לא מוסך מורשה)
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מאורר רדיאטור
גש למוסך שמכיר את מכוניות פיאט ושיש לו את שרטוטי מע' החשמל כי לא מחליפים סתם חלקים (אפילו ממסר) אלא מבצעים קודם בדיקה לאיתור התקלה שעלולה להיות גם חוט מקצר או אפילו מחשב נהיול מנוע פגום וכמובן שרק ממסר.
בברכה - רפי לין
|
|
|
#3 |
|
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
האם זה פתאום קרה לך ובכל תקופת העבר עם הרכב זה היה בסדר?
או שמאז שאתה עם הרכב זה ככה? אם זה מאז שאתה עם הרכב זה ככה, אז כנראה קיצרו לך בכוונה את הוונטה שתפעל ישירות כאשר סוייץ' נפתח, מכוון שהרכב התחמם לבעלים הקודמים, והוא לא רצה להשקיע בלבדוק את שורש הבעיה, ולכן עשה קומבינה שכזו. אם זה פתאום הופיע אז זה כבר בעיה שיש לבדוקה מייד היות והגורמים לה יכולים הם כפי שרפי כתב.
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| נתיך מאוורר הרדיאטור נשרף ומעטפת הפלסטיק שלו הותכה והתעוותה. | ybenami | בראבה - טכני | 9 | 15-07-09 19:48 |
| כמה בעיות בפונטו שאני מעוניין לפתור | r.a20 | פונטו - טכני | 13 | 02-02-09 16:21 |
| מחשב נותן פקודה לא חוקית לגיר{מנוע} | moris | מריאה - טכני | 3 | 31-12-08 23:20 |
| מאוור הרדיאטור נח לו | פורום הגראז' | 47 | 21-08-07 13:56 | |
| Marelli distributor נותן ניצוץ הרכב לא מניע (תמונות) !!! | פורום הגראז' | 4 | 13-12-06 20:32 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד