![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
חששות לקראת נסיעה לאילת.
שלום לכולם אני נוסע לאילת בשבוע הבא ויש לי חששות בקשר לעמידות של הרכב לאורך הנסיעה.
אני גר בקריות והמרחק לאילת הוא 500 ק"מ בערך לכל צד שזה מרחק מכובד.אני רגיל לנסוע לצפון למשפחה למרחק 150 ק"מ ללא כל חשש שהרכב יתקע.אבל לאילת יש לי מין פחד קטן שהרכב יתחמם או משהו. אני נוסע עם חברה שלי ככה שהוא לא יהיה עמוס יותר מדי(למרות שחברה שלי אומרת שאני צריך דיאטה). אני מתכוון לנסוע את כל הנסיעה עם מזגן(בגלל החברה אני לא מת על מזגן כי זה מוריד מהכוח של המנוע) ולא לעבור את 110 קמ"ש. הספייס שלי היא 2001 עם 60 כ"ס צנועים,הרכב נסע כ94,000 ק"מ והוא שמור ומטופל הייטב. האם אתם הייתם נוסעים בלב שקט? בקשר להתחממות היום נסעתי והיה חם יצאתי מהרכב ל5 דקות וחזרתי, כאשר התנעתי החום מנוע עלה לקו אחד מעל החצי וירד מייד האם זה תקין? בנוסף לזאת ראיתי בשירשורים ישנים יותר שרשמו שנדיר שהמאוורר של הרדיאטור מגיע למהירות 2 ואצלי זה לא נדיר בכלל האם זה מסמן משהו? דרך איזה כביש כדאי לנסוע לאילת?(כביש שיהיה עם כמה שפחות עליות). תודה מראש. נערך לאחרונה על ידי matanmelman : 30-08-09 ב 20:30. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
א. אתה יכול לנסוע לאילת בלב שקט. בדוק קודם אוויר בצמיגים ומפלסי נוזלים.
ב. בקשר להתחממות היום- תקין לחלוטין. ג. מהירות גבוהה כשהמזגן עובד- תקין, כשהמזגן מכובה זה מעיד על בעיה (נגד שרוף, רדיאטור סתום). |
|
|
|
|
|
#3 |
|
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
מצטרף לדעתו של גאי, ברגע שהנעת לקח כמה שניות לטרמוסטט להיפתח, זה הכל, זה נורמלי ותקין.
קח איתך כמובן פק"ל תמיד בתא המטען ג'ריקן 5 ליטר עם מים, ליתר ביטחון. והכי חשוב , סע בזהירות. אני זוכר שהייתה לי פיאט 127 שנת 81 (קופסאת סרדינים עם גלגלים), שאלתי את אבא שלי מה הוא מהמר אם אצליח להגיע איתה לאילת, הוא אמר לאילת בטוח תגיע, הכל ירידות. אבל לחזור זה כבר סיפור אחר (:
בתקווה שעזרתי, סער נערך לאחרונה על ידי saar : 30-08-09 ב 21:30. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
הכל תקין ונורמלי ולא אמורה להיות לך שום בעיה (אני ירדתי עם הספייס שלי פעמיים לאילת אשתקד בלי לחשוב פעמיים בכלל).
בקשר לנסיעה - אולי זה עוד קצת כסף, אבל - תעלה על כביש 6 מהמחלף החדש אחרי יוקנעם (מחלף עין תות) וסע בכיף שלך עד סוף כביש 6 שבסופו הופך לכביש 40. תמשיך עד לצומת תל שבע, ושם פנה ימינה, ואז בצומת הבאה (חטיבת הנגב) פנה שמאלה. עכשיו באפשרותך לרדת דרך מצפה רמון או דרך דימונה. אישית לא נסעתי דרך מצפה רמון אז לא יכול לחוות דעה, אבל דרך דימונה (תהיה לך בהמשך פניה שמאלה לכביש 25 עם שילוט לדימונה) היה ממש נוח ופשוט. נוסעים על כביש 25 עד סופו, ואז פונים ימינה בצומת הערבה (עולים על כביש 90) ומשם זה בערך שעה וחצי עד שעתיים נסיעה רצופה ישר עד לאילת בלי שום פניה נוספת.
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
תודה רבה לכולם על התשובות.
מעניין כמה דלק ישרף בנסיעה כזאת. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
אני ועוד חבר ברכב, מזגן כל הדרך, מהירות ממוצעת של 100 קמ"ש:
הלוך - צריכת דלק של 1:19 לערך (חבר שלי נדהם שהגענו מעכו לאילת, והמחוג עוד היה מעל החצי!) חזור - צריכת דלק של 1:15 לערך (העליות עושות את שלהן) יצא לך בערך חצי מיכל הלוך, ו3/4 מיכל חזור (בנסיעה רגועה, משמע בלי "קיקים" וכדומה)
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| אין כמו ספונטניות לאילת | אלי_בוני | פורום המועדון | 1 | 02-06-09 16:50 |
| ירדה לאילת | unoies | אונו - טכני | 6 | 25-05-09 22:00 |
| ירידה לאילת עם האוטו, לרדת או עדיף שלא? | אלי_תמם | אונו - טכני | 11 | 21-02-08 14:42 |
| נסיעה לאילת עם פיאט אונו 94 להסתכן או לא??? | פורום הגראז' | 2 | 09-11-06 00:12 | |
| נסיעה לאילת עם פיאט אונו 94 מנוע 1.4i הזרקה, להסתכן או לא??? | פורום הגראז' | 0 | 25-10-06 01:15 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד