![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
מגזין רכב אוטולי
מגזין אוטו לי והפעם פיאט 500 וכרומה
http://www.otoli.co.il/magazine.asp |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
גליון ספטמבר
במיוחד לגיא ההסבר בפנים
http://www.otoli.co.il/magazine.asp |
|
|
|
|
|
#3 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
למי שמתעצל להיכנס, נתנו לאישה לבדוק את הסקודה פאביה החדשה ברמת אבזור "ספורט". אני כבר עשיתי כתבה על הרכב הזה ולהלן כמה תיקונים לכתבה שלהם. למרות שיש לי את הרכב אני אהיה אובייקטיבי:
"המראה מעולה": מה כ"כ מעולה בעיצוב? עיצוב נאה וזה הכל. בואו נגיד שהפונטו יותר יפה. "בתוספת עלות לא ממש גבוה (...) מצלמה שמשדרת מה הולך שאת עושה רוורס": הדבר הזה לא מוצע כלל ע"י סקודה. "המושבים נוחים למעט הגלגלת בצד שמאל": מה כ"כ מפריע לכם בגלגלת הזאת? זה כדי לכוון את המשענת. משפט חובבני ומטופש. "לוח המחוונים המרשים לצפייה": מה כ"כ מרשים בלוח שעונים הזה? זה לוח השעונים הכי פשוט, אפשר להזמין את ה"מקסי דוט" ואז אתם תראו איך נראה לוח שעונים המרשים לצפייה כולל מד חום מנוע נורמלי. "ומביאה לך שלל עזרים (החל מתאורה במקום בולט מצד שמאל, מסכי DVD לילדודס ודיבורית מובנת)": רשימה של קישקושים לא נכונים. אין שם תאורה בצד שמאל אלא תאורה מרכזית מעל המראה ועוד תאורה מעל המושב האחורי. המסכי DVD והדיבורית שמדברים עליהם לא סטנדרטים ועולים אלפי שקלים, אין מלאי בארץ וצריך לחכות 3 חודשים כדי לקבל את הרכב במסגרת מערכת מקורית! זה שהתקינו את זה על רכב הדגמה כדי להלהיב כתבים שלא בקיאים, לא אומר שזה סטנדרטי. "המראה מסתובבת עד אלייך למקרה שתרצי לסדר את האיפור ברמזור..." זה בדיוק מה שחסר לנו. בכל אופן זה קישקוש, המראה זזה רק אם פותחים את החלון ומזיזים אותה, אלא אם מותקן ברכב הספציפי איבזור מיוחד שלא נמכר בייבוא סדיר בארץ. זה בתוספת תשלום ומצריך הזמנה מיוחדת, לא מבין למה מטעים את האנשים כאילו זה סטנדרטי. יכול להיות שהם התכוונו לכיוון החשמלי של המראות אבל במחשבה שנייה זה לא הגיוני, זה דבר סטנדרטי בכל רכב חדש וציון האפשרות הזאת ברכב מראה שאין לכתב מושג מה הולך ברכבים אחרים. "מחיר: כ- 110K": איך 110 אם הוצאתי את הרכב ב- 104K? גם אם היתה עליית מחירים בגלל המס, זה עדיין לא עלייה של 6000 ש"ח. בקיצור כתבה משעממת ומלאה שטויות. חבל. נערך לאחרונה על ידי stio : 07-09-09 ב 19:38. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: גולף V5 אדום
|
תגובת הכתבת
שמחתי לגלות כי אתה "מכיר" את הרכב המדובר וכי כתבת עליו בעבר. לכן, אקצר תגובתי ואומר: יקירי, באם פספסת את הכותרת, מדובר ב- ''מבט נשי!!'' וממש כמו הכותרת, הכוונה למבט אחר, נשי,רך יותר ופחות מתנשא ועמוס הסברים. כל הכתוב בכתבה, מהווה דיעה אישית נשית( שמשום מה התקבלה יפה על ידי רבים ותעשיית הרכב ואפילו זכתה לאי אלו מחמאות...), החל ממראה הרכב וכלה בתאורת הפנסים בצד שמאל.
תודה על הערותיך. נשמח לקבל הערות גם בעתיד. שלך, האישה. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
כתבנו בצפון
|
שלום למערכת "אוטלי" ולכותבת הכתבה,
קודם כל מגיע לכם ציון לשבח על התגובות שלכם בפורום זה ועל הרצון לשפר. איני מזלזל חלילה במגזין שלכם, מדובר סה"כ בניסוח וכתיבה מקצועית לכל דבר ועיצוב מצויין. אני במקומכם הייתי מפיץ את המגזין גם ע"י הדפסתו, לדעתי יש לכם סיכוי לא רע בכלל גם מול המגזינים הגדולים הקימים כיום, כמובן ע"י תמחור נכון. בעיניין המדור החדש וכתיבת הכתבה על הפאביה ספורט: הרכב הנבחן קיים ברשותי כבר כמעט שנה שלמה ועברתי איתו אלפי ק"מ רבים. כן, כתבתי על הרכב בעבר, זה היה בחודש אפריל, במסגרת סיכום חצי שנה שלי איתו. ניתן להיכנס לכתבה המדוברת ע"י הקלקה כ-א-ן. המדור החדש הוא רעיון טוב ואפילו טוב מאוד, ה"בעיה" שלי איתו (אם ניתן לקרוא לזה "בעיה" בכלל) היא שמצויינים פרטים לא נכונים ו/או לא מדוייקים, שמובילים בסופו של דבר להטעיית הצרכנים. להבא, מומלץ לברר עם היבואן איזה אבזור סטנדרטי מגיע עם הרכב, ומה מצריך הזמנה מיוחדת. עד עכשיו לא הצלחתי להבין איזה פנסים יש בצד שמאל, האם הכוונה לתאורת חזית? (אגב נורת H7). אם כן, יש את הפנס הזה גם בצד ימין... בעיקרון, אין לצ'מפיון שום בעיה לבצע הזמנות מיוחדות ללקוחות עם איזה אבזור שבא להם, אך הדבר כרוך בהמתנה של מס' חודשים והוספת אלפי שקלים מעבר למחיר הרכב. ברכב ההדגמה מותקן רדיו מקורי עם מסך מגע- מדובר ברכב של היבואן שהגיע עם אבזור זה במטרה להרשים כתבים ותו לא. מעבר לזה, שמחתי לשמוע שהכתבה זכתה למחמאות, חשוב מאוד שיהיו גורמים שיצליחו ויתחרו במגזינים הקיימים, תחל תחרות ואולי אף הוזלת מחירים- הדבר מצויין לצרכנים. בכל מקרה הרבה בהצלחה בעתיד, גיא. נערך לאחרונה על ידי stio : 08-09-09 ב 01:29. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
גיא, ה"בעיה" כפי שהינך מכנה זאת היא פשוטה ומקורה בעובדה שהינך ג-ב-ר (הרשה לי להניח ששמת לב לעובדה) והרעיון שמסתתר מאחורי המדור הינו כתיבה עבור נשים ע"י נשים באופן המדבר אל נשים בגובה העיניים תוך כדי דגש על מה שמעניין אותן.
"תאורה במקום בולט מצד שמאל" (עמוד 4 שורה 14 בנוגע לתאורה מצד שמאל של ההגה מדובר בעובדה הפשוטה שברכבים אירופאים הדלקת תאורת החזית נעשית משמאל להגה באמצעות "גלגל" ולא על גבי הווינקר (מוט האיתות). אוכל לעדכן אותך שכל הנשים שקראו את הכתבה (גם לפני פרסומה וגם לאחר) הבינו במה מדובר ואף מאוד אהבו את ציון העובדה וצורת הכתיבה. צטט: "אם כן, יש את הפנס הזה גם בצד ימין... " תודה על הזלזול ומבקשים שתסלח לכתבת שלנו "שלא שמה לב" לכך שיש 2 פנסים מקדימה עוד מתגובתך אני יכול להבין שאתה מתעניין מאוד בפרטים הטכנים אך אומר לך(ואני מכליל) שאין זה מעניין נשים שתאורת החזית היא נורת H7. בכל הנוגע לאבזור נשמח אם תתן לנו מעט קרדיט על כך שאנו מסוגלים להבחין בין האבזור המקורי והאבזור שנועד "להרשים כתבים שלא מבינים". הרשה לי להרגיע אותך מכיוון שהנושא נבדק מראש וישנה אפשרות לרכוש את האבזור המדובר, וכאן שוב אנו חוזרים לעובדה שהכתבה הינה עבור נשים שאינן מודעות לאבזור הכולל שניתן לרכוש ולנושא מצלמת הרוורס (פריט שמאוד הלהיב את הקוראות) צטט: "בכל מקרה הרבה בהצלחה בעתיד גיא. " תודה רבה והמשך קריאה מהנה בברכה, מערכת אוטולי נערך לאחרונה על ידי אוטולי : 15-09-09 ב 20:51. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
כתבנו בצפון
|
שרון, קודם כל לא כל הנשים לא מבינות כלום בעיניני רכב. נתקלתי גם בנשים הבקיאות מצויין. מלבד זאת, אני חושב שהרכב שהכי מעניין נשים כרגע הוא הפיאט 500. תבקש מסמל"ת רכב כזה רצוי בצבע אדום וגיר רובוטי והן יתלהבו הרבה יותר מהפאביה...
תרשה לי לא להסכים עם ניסוח המשפט הבא: "תאורה במקום בולט מצד שמאל". אתם הייתם צריכים להוסיף את המילה "מתג" לפני המשפט כדי לא ליצור אי הבנה, כך שהמשפט יהיה: "מתג הדלקת אורות הערפל והחזית, ממוקם במקום בולט משמאל לגלגל ההגה". מעבר לזה, לא כל הרכבים האירופיים מצויידים במתג הזה כמו שאתה טוען, הדבר רלוונטי רק לרכבי קונצרן VAG. תן לי גם קצת קרדיט, הריי יש לי את כל הקטלוגים של הרכב, הייתי בסוכנות ואני יודע איזה איבזור מגיע עם הרכב. האיבזור שאתה מדבר עליו הוא מקורי, אך אין מלאי שלו בארץ. צ'מפיון מוכרת את הרכב הזה עם רדיו לא מקורי, אך מספקת מכשיר איכותי ולא מקורי בחינם. העיניין מוסבר בהרחבה בכתבה שעשיתי בזמנו. מצלמת הרוורס וחיישני הרוורס שנמכרים בארץ הם לא מקוריים ומותקנים אצל "רדיו מילאנו" לפי דרישת הלקוח, בקרת השיוט גם כן מותקנת על ידם באמצעות החלפת ידית האיתות לכזאת אחרת. מניסיוני הם לא מקצועיים ועושים נזקים לרכב. באירופה הפאביה משווקת עם חיישני רוורס מקוריים ומצלמת רוורס מקורית, בשילוב עם לוח השעונים "מקסי דוט" אתה רואה את נתוני החיישנים על לוח השעונים, ואת צילום המצלמה על המסך של המערכת המקורית, אך הדגמים האלה לא משווקים בייבוא סדיר לארץ, וכדי להזמינם צריך להוסיף אלפי שקלים ולבצע הזמנה מיוחדת, כמו כן יש המתנה 3 חודשים לרכב. נערך לאחרונה על ידי stio : 08-09-09 ב 13:18. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Junior Member
|
אתייחס לדבריך אך איני מעוניין לפתח פה דיון שיכול להמשיך ולהמשיך
אני מבין שכתבת על הרכב בעבר ומכאן הנושא קרוב ללבך
נשמח לשמוע חוות דעת ותגובות בעתיד, אך להבא נודה לך אם תבצע זאת ישירות אלינו דרך המגזין |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
כתבנו בצפון
|
צטט:
א. מה שקיבלת ברכב ההדגמה זאת מערכת קול אופציונלית לא מקורית שהותקנה אצל "רדיו מילאנו", כולל המסך המרכזי שאתה רואה שם. אני מעריך שכל העסק עולה כ- 10K ש"ח, כאמור נתתם לקוראים לחשוב שזה מקורי למרות ההערה שזה בתשלום נוסף. בקשר למסכים האחוריים נתתם לקוראים לחשוב שזה מגיע מקורי וללא תשלום. לא רק שזה לא מקורי, אלא עולה כסף. ב. אין מצלמת רוורס מקורית לרכב הזה, אלא התקנה מקומית של "רדיו מילאנו". התקנות מקומיות כלשהן לא מומלצות, ובטח לא ע"י החברה הזו, שעושה הרבה נזקים. אם כך, מדוע לא מדווחים על לוח השעונים Maxi- Dot? להלן לוח השעונים "המרשים לצפייה" שמותקן ברכב ההדגמה: ![]() להלן המקסי דוט, לוח השעונים המאובזר: (כולל מד חום מנוע, מד דלק אנלוגי, מדידת טמפ' חוץ עם דיוק של עד 0.1° לעומת 0.5° בלוח הרגיל וכמו כן מידע בלוח עצמו על השיר המתנגן או על תחנת הרדיו המואזנת כעת). ![]() ידית לשליטה על מערכת הקול המקורית בתוספת תשלום (לא צויין בכתבה וגם לא היה ברכב ההדגמה): ![]() ככה נראית מערכת קול מקורית למהדרין של חברת DANCE, בקונסולה הגדולה (2DIN): ![]() מערכת קול מקורית בקונסולה הקטנה יותר (1DIN): ![]() קיט ספורט מקורי של היצרן (גם לא צויין, זה איבזור, לא?)
נערך לאחרונה על ידי stio : 08-09-09 ב 21:35. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
גיא, מערכת השמע המדוברת (אינה מקורית) עולה 6.5K.
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| איך אתה מאזין למוזיקה באוטו? | ארילו | אודיו | 10 | 10-07-09 00:11 |
| סובארו אימפרזה ב HD מדהים | פיני | רכב כללי | 14 | 14-06-09 09:18 |
| בדיקת שמן גיר אוטומט | Tzvika 16V | פונטו - טכני | 2 | 23-05-09 12:34 |
| עזרה בזהוי שיר מדהים ישן | command sergeant major | אוף טופיק | 9 | 16-06-08 00:11 |
| מגזין רכב אינטרנטי חדש | פיאט כללי | 1 | 09-07-07 23:27 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד