![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פונטו 1250 3 דלתות
|
פונטו דור ראשון אי סחיבה
שלום!
לאחרונה חשתי כי רכבי לא סוחב !! היום לא מפיק מספיק כוח בכדי לנסוע . משמיע מאמץ מכיוון המנוע ולא מצליח להפיק כוח מהמנוע (מגיע עד 4K בקושי). נבדקו מחשב רכב פלגים ומצות פלגים , נבדקו קומפרסיה בצילנדרים , פורק אינג'קטור לצורך החלפה לאימות , מסנן דלק תקין משאבת דלק תקינה . אין נורה איג'קטור דלוקה בלוח השעונים . אשמח לרעיונות נוספים . עמית
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: הונדה האצ'בק
|
שלום עמית,
לפי מה שתיארת ניראה שזה הגיר/קלא'ץ שלא משתלב או מחליק (אני לא מבין גדול כ"כ אבל מכיוון שביקשת שיעלו רעיונות אז הנה בכל אופן אחכה לראות מה המקצוענים אומרים) יכול להיות שזה קשור לבלמים שנתפסו או משהו כזה. הייתי מעוניין שיגיבו האם דעתי רלוונטית בכלל . נערך לאחרונה על ידי moty003 : 24-08-09 ב 20:13. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
קפצה שן בטיימינג.
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: PUNTO FUN 2003
|
מה קורה כשהרכב מניע? יש קושי מסוים, הוא עובד עגול, מקרטע, איך הוא במצב הילוך סרק מעלה סל"ד חלק?
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
עוד אופציה מעניינת אגזוז סתום או אחד הדודים.
אפשר לפתוח לפני הקטליתי ולבדוק . גם טלטרנטור מספק מתח נמוך יכול לעשות בעייה כזאת. עמית שנינו יודעים מה הבעייה. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פונטו 1250 3 דלתות
|
אני גם חושב שן בטיימניג אני אבדוק ..היום יאיר רומז לכיוון מנוע מת ואני חושב שיש משהו בדברו..
המנוע עשה 450K . עשיתי בדיקת קומפרסיה וקיבלתי 170PSI בממוצע לצילינדר . הגיר לא מחליק כי המנוע לא סדיר בסרק גם . אני אמשיך לבדוק . רעיונות נוספים יתקבלו בברכה .
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: PUNTO FUN 2003
|
אם המנוע לא יציב בסרק בדוק כמו שנאמר טימיינג ותמשיך משם
האם יש ריח של דלק בזמן שהמנוע עובד ורעשים מהאגזוז? תפרק את החליל של המזרקים שיהיה מול העניים שלך מבלי לפרק את החיבור החשמלי של כל מזרק, נתק את סלילי ההצתה כדי שהרכב לא יניע ושמישהו ישב ברכב ויתן סטרטר, כך תוכל לראות שהמזרקים מרססים כראוי בלי קשר לכך שנורת המזרק בלוח השעונים כבויה לאחר ההנעה ותשלול שהבעיה משם, מזרקים שלא מרססים כראוי גורמים למנוע לא לסחוב ולעבוד בצורה מקרטעת. בדוק בנוסף מגע תקין של כבל מינוס לגוף המנוע/גיר. האם הרכב מעשן? מאבד מים/שמן?
ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא!!! נערך לאחרונה על ידי Amit-IL : 25-08-09 ב 11:47. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בעית סחיבה בפונטו דור ראשון שנת 95 (כ"ע) | yair068 | פונטו - טכני | 2 | 31-05-09 14:08 |
| בעית סחיבה של פיאט בראבו | paveln1234 | בראבו - טכני | 10 | 27-05-09 20:47 |
| בעית סחיבה לאחר התקנת דוד פתוח, | stas | בראבו - טכני | 5 | 19-05-09 23:44 |
| בעית סחיבה פתאומית (ערוך) | matanel7 | פונטו - טכני | 11 | 17-04-09 23:28 |
| חוסר סחיבה בתחילת נסיעה פיאט פונטו אוטו | גדי אנציו | פונטו - טכני | 1 | 07-07-08 07:17 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד