![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| בראבה - טכני טכני - דגמי בראבה בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: ברבה
|
ברבה SX אוטומטית - בעיית גיר
שלום,
אני נוהגת על ברבה SX אוטומטית שנת 2000, היום כשהיתחלתי לנסוע האוטו לא סחב ועלה לטורים גבוהים. בעמידה ברמזור בעלייה האוטו התחיל לנסוע לאט מאוד לא האיץ ועלה לטורים גבוהים, משך ככה בערך 100 מטר בעלייה ואז הפסיק לנסוע בינתיים גם המנוע קצת התחמם. גם ב D וגם ב R מתנהג כאילו נמצא ב N. דירדרתי את האוטו למקום בו ניתן לחנות. לאן לגרור את האוטו מחר? מוסך או מכון גירים? הגיר עבר שיפוץ לפני כשנתיים, 30000 ק"מ האם זה לא החזיק מעט מדי? תודה לעונים. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
לפי התיאור הגיר מחליק, כנראה צריך לעשות שוב שיפוץ גיר. ייתכן שהשיפוץ הקודם לא בוצע כראוי.
הכתובת היא מכון גירים. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
תודה
האם יש המלצות למכון גירים באיזור חיפה? האם יש טעם לפנות למכון שעשה את השיפוץ הקודם? השיפוץ נעשה במסגרת אחריות של המגרש ממנו קניתי את הרכב, כך שבעצם לא אני הייתי הלקוחה עבורה בוצע השיפוץ (אני שילמתי רק השתתפות עצמית מאוד גבוהה)
נערך לאחרונה על ידי Caveman : 19-08-09 ב 00:10. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
כל עוד אין לך כתב אחריות ביד ומצויין שיש אחריות על השיפוץ עד היום- אין טעם לדעתי לחזור למקום, במיוחד אם לא מכירים אותך והשיפוץ הנ"ל בוצע ע"י צד שלישי.
אני לא מכיר מכון גירים בחיפה כלל מכיוון שאני דיי חדש ב"עסק" של הגירים האוטומטים, אני נוהג על כזה רק 10 חודשים (וגם זה יותר מידי). אם יהיה מישהו שמכיר אני מאמין שהוא יגיב. בכל אופן, כשאת ניגשת למכון גירים אל תגידי להם שצריך שיפוץ, תגידי "לא עובד". יכול להיות שזה משהו קטן (אולי חסר שמן גיר?) ועדיף לא להכניס רעיונות למוסכניק. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: PUNTO FUN 2003
|
המלצה 2.טיפטרוניקס קרית אתא http://www.fayzak.co.il/lightforum1/...niz.asp?id=621
המלצה 1.טורבו גיר מנסור, שמעתי עליו דברים טובים מכמה בעלי מוסכים נמצא ממש בסמוך לצומת המוביל לכיוון נצרת ליד הישוב ציפורי http://www.turbogear.co.il/ המלצה 3 (בגלל המחיר).גירומטיק, מכון ששמו הולך לפניו והמחירים בהתאם מצד שני עבודה מקצועית ואמינה ביותר http://www.gearomatic.co.il/HTMLs/Home.aspx קחי הצעות מחיר ותשקלי אפשרות ללכת למוסך שאת מכירה ולבקש שירכיב לך גיר מרכב לאחר תאונה. אל תתפתי להכנס למכוני גירים בכפרים כמו שפרעם תמרה וכו'. בהצלחה ואל תשכחי לעדכן בהתפתחויות.
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
תודה, אבדוק אותם בבוקר
גירומטיק עשו את השיפוץ הקודם שכאמור החזיק שנתיים 30000 ק"מ, זה נראה לי קצת מעט כך שאני נוטה לא חזור אליהם.
אבדוק את שני המקומות האחרים ואחליט, המיום לא מאוד חשוב במילא הגרירה היא מהביטוח. אעדכן אחרי שיחות הטלפון, וגם אחרי התיקון. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| תאורת לוח שעונים פיאט ברבה. | cacho | בראבה - טכני | 2 | 05-05-08 13:04 |
| ברבה - 1.6 - רעידות בסל"ד נמוך + K44 (ערוך) | פורום הגראז' | 3 | 14-05-07 10:19 | |
| ספייס אוטומטית דגם S ? | פורום הגראז' | 6 | 25-04-07 23:20 | |
| ELX 2001 אוטומטית | קניה | 0 | 18-04-07 00:25 | |
| חגורת טיימינג לפיאט ברבה 1.6 | פורום הגראז' | 3 | 02-03-07 23:02 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד