![]() |
|
![]() |
רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פולו
|
ITURBO- לנצ'יה אינטגרלה 1988 - במבחן דרכים
שלום לכולם
![]() לאחרונה בחנתי את האינטגרלה 8V (בעלת 8 שסתומים) אחת מתוך 2 הקיימות בישראל. אחת נמצאת במוזיאון הפתוח בתפן, והשניה שייכת לאדם פרטי המעוניין למכור אותה. הכתבה הציפה בי זכרונות משנות ה-80' וגרמה לי להבין טוב יותר , מה היתה ההתלהבות והריגוש מלנצ'יה דלתא אינטגרלה האגדית. על כך אתם מוזמנים לקרוא בכתבה: קישור: http://www.iturbo.co.il/Articles.asp...=100&ArtId=234 בברכה
אילן פייביש עורך מגזין הרכב -Turbo Magazine המגזין למכוניות ספורט ויוקרה www.turbomagazine.co.il נערך לאחרונה על ידי turbo : 24-07-09 ב 19:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
יש לי כמה דברים לומר:
א. למה הרכב תקוע במוזיאון?! איזה בזבוז... ב. ראיתי פעם תמונות של אוסף לנצ'יות עם ק"מ מזערי שבקושי נסעו בישראל. ג. ראיתי לנצ'יה דלתא ליד נהריה כמו שבכתבה בצבע אפור כהה, מאחור היה לה סמל "GT". שנת 88 או 89, כבר לא זוכר. זאת הגרסה שבכתבה או דגם אחר? היא נראית אותו הדבר בדיוק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT אבארט'
|
סיקור מצויין נהנתי לקרוא.
רכב מדהים. כבר אפשרי להתחיל ליבוא זו מחו"ל? עברו 20 שנה. שחרון
![]() |
#4 |
Senior Member
|
יש לפחות עוד אחת, צהובה מאוד מפורסמת.
![]() |
#5 |
Senior Member
|
שלום לכולם
תודה על המחמאות וכעת לתשובות: Stio הגרסה שראית בנהריה היא לא אינטגרלה. בקשר לרכב במוזיאון-כך בוחר הבעלים מר איתן ורטהיימר. שחרון- ייבוא רכב אספנות מותר רק לאחר 30 שנה מייצורו. כך שחל איסור לפי חוק לייבא אינטגרלה 88 לישראל. פיליפ- האינטגרלה הצהובה(ראה צילום שלה בכתבה) היא גרסת EVO בגרסת 16V אחת מהנדירות הקיימות בעולם בכלל ובישראל בפרט. (* שייכת לחבר שלי) שוב תודה ושיהיה לכם סופ"ש מהנה ושבת שלום
![]() |
#6 |
Senior Member
|
אילן, לא רוצה להציק לבעלים, לכן אני אשאל אותך, מה סדר גודל של מחיר שאינטגרלה כזאת עולה?
![]() |
#7 |
Senior Member
|
מחיר מבוקש: 115,000 ש"ח.
![]() |
#8 |
מנהל
|
צר לי ידידי
אך אתה טועה. מלבד ה 2 שהזכרת ישנם עוד 3. כלומר יש 5 בארץ. יש עוד אחת בצבע צהוב (ראיתי אותה כך שהיא קיימת), אחת בצבע אדום דהוי( שאני אישית ראיתי לא מזמן) ועוד אחת שנמצאת באזור הדרום וללא רישוי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Senior Member
|
צטט:
ככל הנראה קיימת כאן אי-הבנה אז בוא נעשה סדר הצהובה היא גרסת EVO 16V משנת 94.הרכב שייך לחבר שלי. אני לא יודע מי זאת בצבע אדום דהוי אך ככל הנראה היא ,רפליקה". השאר הן גרסת GT, ואחת בצבע אפור HF TURBO. האינטגרלה בה נהגתי היא היחידה בישראל בגרסת 8 שסתומים דור ראשון לאינטגרלה כן היא זאת שבה המציאו את הכינוי אינטגרלה. וכאמור בכתבה האינטגרלה 8 שסתומים דור 1 השנייה בישראל נמצאת במוזיאון הפתוח ב תפן. קיימת עוד אינטגרלה EVO נדירה מהדור האחרון של האינטגרלה השייכת ל מר רמי אונגר גרסת אספנים. אין סיכוי לייבא ארצה אינטגרלה מאחר והשנתון לא מאפשר זאת. החוק מאפשר ייבוא רכב אספנות רק לאחר 30 שנה. כך שרק בשנת 2018 יתאפשר לייבא אינטגרלה לישראל באופן חוקי. שלא לדבר כי המחיר רק עולה ועולה. בברכת שבת שלום
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
ITURBO - אאודי S8 במבחן . | turbo | רכב כללי | 3 | 17-06-09 16:40 |
ITURBO- רנוספורט במבחן הדורות. | turbo | רכב כללי | 0 | 02-08-08 00:27 |
לנצ'יה דלתא GT מודל 89' נצפתה היום בכבישי הצפון! יש פרטים על הרכב? | stio | רכב כללי | 0 | 19-06-08 22:30 |
מבחן דרכים ישראלי ללנצ'יה דלתא באיטליה. בישראל? אולי | stio | פיאט כללי | 1 | 10-06-08 01:47 |
פיאט פנדה 4X4 במבחן דרכים | פיאט כללי | 0 | 02-09-06 16:40 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד