![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
כותרת שלא מעבירה את המסר שמנגנון פתיחת תא המטען בפונטו דור ראשון נשבר. (כ"ע)
לפני כשבוע נשבר לי חלק מהמנגנון שאחראי על פתיחת הבגאז' מתוך הרכב (פונטו 98')
כרגע אפשר לפתוח רק עם מפתח , לא שזה כזה קריטי , אבל רק בשביל שיהיה לי מאיפה להתחיל אם אני ארצה בכל זאת את השליטה מבפנים ...כמה עולה כל המנגנון הזה ? (מה שנשבר זה כזה שפיץ ממתכת אז ברור לי שלתקן את זה אי אפשר ) נערך לאחרונה על ידי raanan_t : 28-06-09 ב 17:52. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
שלום חבר יקר,
לא הבנתי בדיוק היכן השפיץ הזה שאתה מתאר , האם מדובר על המנגנון האחורי שנשבר, או הקידמי איפה שאתה מרים את הידית בקבינה של הנהג. בכל מקרה זה לא כל כך משנה, אני יכול לומר לך מה אני הייתי עושה, אני הייתי ניגש לפרוקיה, ומפרק את כל המנגנון ומחליף אחד לאחד מה שצריך.
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
דבר ראשון , סליחה על הכותרת חח סחוט מת
דבר שני , זה שפיץ כזה מברזל שנועל את הדלת בבגאז' עצמו (הידית מבפנים תקינה) אני רואה הרבה פעמים פה בפורום "לך לפירוקיה" מישהו מוכן להסביר לי מה הנוהל ? נניח שאני ניגש לפירוקיה (לא שאני יודע איפה יש אבל נניח) מה אני אומר שם ? תקשיב *** אני צריך מנגנון של בגאז' של פונטו ... תכלס לא יותר פשוט לקנות חלק חדש דנדש? זה לא איזה משהו גרנדיוזי. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
ברור שיותר פשוט לרכוש חלק "דנדש", הבעיה מתחילה בכמות השקלים הדנדשים שיועברו אחר כבוד ליבואן לעומת הפירוקייה (יותר זול).
וכן, זה הנוהל בפירוקייה, אתה ניגש למשרד ומבקש את החלק שברצונך לרכוש. מפרקים לך אותו, אתה מסתכל עליו וקונה אותו. בחלק מהמקומות לא מסכימים שהלקוחות יסתובבו בתוך השטח מטעמי בטיחות, אני באופן אישי נכנסתי פנימה ופירקתי בעצמי חלקים מרכב אחרי תאונה (לבעל המקום לא היה זמן). רק עצה שלי: בעל הפירוקייה לא אח שלך ולכן אין צורך לקרוא לו בשם הזה, הוא עוד עלול להתעצבן... נערך לאחרונה על ידי stio : 28-06-09 ב 19:50. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
ברור שהוא לא אח שלי , זה היה בשביל הדוגמא
![]() איפה יש פירוקיות באיזור הדרום ? ומה זה בעצם פירוקיה ? סוג של מוסך ? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
פרוקיית רכב
זה מגרש שבעליו קונים רכבים לפרוק, לאחר תאונות וכו' ושם מפרקים המבוכניות לחלקים ומוכרים אותם במחיר שיכול להגיע עד 50% מחלק חדש.
ברוב המקרים החלקים יימכרו בפחות מ 50% ממחיר חלק חדש. האם פרוקיות באשקלון ובצומת מסמיה יתאימו לך?. בברכה - רפי לין
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד