מועדון פיאט ישראל  

חזור   מועדון פיאט ישראל > פורום כללי > פיאט כללי
עקוב אחרינו ב-RSS

פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות.

גלריה
תמונות מהגלריה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

תוצאה של 6.5 שעות של התברסות על הפונטו.

שם:  
צפיות: 
גודל:   

אחרי ווקס ראשון !!!

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הפנדה שלי!

שם:  
צפיות: 
גודל:   

Magnifico Punto!

שם:  
צפיות: 
גודל:   

פלא-סטלינה

מודעות שרות
shimshon
ofer katzav ad

מועדון פיאט בפייסבוק

תגובה

כלי נושא הצג מצבים
ישן 18-05-09, 18:22   #1
stio
כתבנו בצפון

הגלגלים שלי: :
אנא חיתמו על העצומה: העלאת המהירות המותרת בכבישים הבין עירוניים

אנא חיתמו על העצומה שהכנתי היום בנושא העלאת המהירות המותרת בכבישים הבין עירוניים, נושא שידוע אצל כל חובב רכב. ביחד נצליח (אולי) לשנות את החוק ההזוי הנהוג כיום.

אם אפשר, פרסמו עצומה זאת בכל דרך אפשרית המקובלת כיום, ע"מ לצבור חתימות נוספות. אשתדל להפיץ ברוב הפורמים.

כמו כן, אשמח להערות, אני יכול לערוך את העצומה בכל עת.

קישור לעצומה:
http://www.atzuma.co.il/petition/stio/1

תודה לכולם,
גיא.
stio מנותק  
ישן 18-05-09, 18:40   #2
gsk
Senior Member

האווטאר של gsk

הגלגלים שלי: bmw
עריכה: לא ידעתי STIO הוא יוזם העצומה.

בכל אופן גיא. יוזמה דומה הועלתה ע"י רוני אהרונוביץ ונכשלה. מציע לך לעיין בנוסח ההצעה שלו.

מעיוון רופף בנוסח שלך ראיתי שאתה מציע להעלות את המהירות ל-100 בכבישים ללא הפרדה בין נתיבים - לדעתי סכנה חמורה!

בנוסף הגדרה קטגורית של "חורף" שאוטומטית יוביל להורדת מהירות הנסיעה היא די מגוחכת ודי מתאימה לחקיקה ה"טיפשית" שיש לנו היום. ידוע שבישראל יש הרבה ימים יבשים עם ראות מצויינת.

נערך לאחרונה על ידי gsk : 18-05-09 ב 18:49.
gsk מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-05-09, 18:58   #3
gsk
Senior Member

האווטאר של gsk

הגלגלים שלי: bmw
עוד דבר בעניין העצומה שלך.

החמרת הענישה לעברייני מהירות (בתנאי שהעצומה תתקבל) פה אתה בעצם קובר את רוב הטיעונים שלך כי אתה בעצם מצדיק את הטענה השגויה של המשטרה ש: מהירות היא גורם מרכזי בתאונות דרכים (מה שלא נכון עובדתית). במקום זה צריך לתת דגש על החמרת ענשיה וחילוט רכבים לעבריינים סדרתיים, מזגזגי נתיבים, עוברים באדום, נהגים בשכרות/ סמים, משוחחים בסלולרי, מתאפרות/ מתגלחים בזמן נהיגה (לא בזמן עמידה ברמזור), עוקפי פס לבן וכד'. כלומר להחמיר עם הנהגים שעוברים עברות מסוכנות וכלונו רואים זאת יום יום על הכביש.
gsk מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-05-09, 19:38   #4
stio
כתבנו בצפון

צטט:
במקור פורסם על ידי gsk צפה בהודעה
עריכה: לא ידעתי STIO הוא יוזם העצומה.

בכל אופן גיא. יוזמה דומה הועלתה ע"י רוני אהרונוביץ ונכשלה. מציע לך לעיין בנוסח ההצעה שלו.

מעיוון רופף בנוסח שלך ראיתי שאתה מציע להעלות את המהירות ל-100 בכבישים ללא הפרדה בין נתיבים - לדעתי סכנה חמורה!

בנוסף הגדרה קטגורית של "חורף" שאוטומטית יוביל להורדת מהירות הנסיעה היא די מגוחכת ודי מתאימה לחקיקה ה"טיפשית" שיש לנו היום. ידוע שבישראל יש הרבה ימים יבשים עם ראות מצויינת.
קודם כל פעם ראשונה שאני רואה את היוזמה של רוני. מסתבר שפחות או יותר הצעתו דומה לשלי.
שים לב לאן הוא שלח אותה, למשטרה?! הריי ברור שלא ייצא מזה כלום. במדינה שלנו הכל צריך לעבור דרך התקשורת, רק ככה זז משהו.

בנוגע לכבישים עם נתיב אחד ללא שטח הפרדה: למה לדעתך זוהי סכנה חמורה? הריי כולם נוסעים שם גם ככה על 100 (לפחות). כביש הערבה הוא גם עם נתיב אחד לכל כיוון וללא שטח הפרדה. האם שם לא ניתן לנסוע על 100 קמ"ש בביטחה?

בנוגע לקטגוריית "חורף"- צודק, אבל אין ברירה. גם אורות ביום שמשי ללא הגבלת ראות לא עוזרים בכלום (לדעתי), בכל זאת חובה להדליק בחורף, כי יודעים שאם יגידו לנהגים "תדליקו רק בגשם" אז יהיו כאלה שלא ידליקו בטענה ש"רק עכשיו התחיל לרדת גשם"... ככה זה גם לגבי מהירות. תגביל מהירות בימים חורפיים בלבד? תמיד אלו שיתחכמו בטענות "לא ידענו, לא שמענו, לא חשבנו..." בחורף לא לוקחים סיכונים, מה גם שלך תדע איזה חורף ייפול עלינו (זוכרים את חורף 91-92?)

צטט:
במקור פורסם על ידי gsk צפה בהודעה
עוד דבר בעניין העצומה שלך.

החמרת הענישה לעברייני מהירות (בתנאי שהעצומה תתקבל) פה אתה בעצם קובר את רוב הטיעונים שלך כי אתה בעצם מצדיק את הטענה השגויה של המשטרה ש: מהירות היא גורם מרכזי בתאונות דרכים (מה שלא נכון עובדתית). במקום זה צריך לתת דגש על החמרת ענשיה וחילוט רכבים לעבריינים סדרתיים, מזגזגי נתיבים, עוברים באדום, נהגים בשכרות/ סמים, משוחחים בסלולרי, מתאפרות/ מתגלחים בזמן נהיגה (לא בזמן עמידה ברמזור), עוקפי פס לבן וכד'. כלומר להחמיר עם הנהגים שעוברים עברות מסוכנות וכלונו רואים זאת יום יום על הכביש.
החמרת הענישה לאחר ההלאה נועדה להפריך את הטענה ש"גם ככה כולם נוסעים מעל המהירות. תעלו מהירות? ייסעו עוד יותר מהר".
ככה אני סותם את הפירצה הזאת ולא מאפשר לאנשים להגזים יתר על המידה.
בנוגע להחמרת הענישה על עבירות חמורות אחרות אני מסכים, אבל זה כבר נושא אחר.
stio מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-05-09, 22:03   #5
shachar
Senior Member

האווטאר של shachar

הגלגלים שלי: Punto Dynamic
שלח הודעה דרך MSN ל shachar
עם כל הכבוד. עד שלא תהיה תשתית כבישים ראויה (סע קצת באירופה ותראה מזה כביש אמיתי)
אין סיבה להעלות את המהירויות המותרות בכבישים. הכבישים בארץ הם סכנת חיים בפני עצמם.
אמנם מהירות אינה הגורם המרכזי לתאונות דרכים, אבל תאונת דרכים במהירויות גבוהות קטלנית הרבה יותר

העלאת המהירויות ל 120,130 ו 140 כפי שאתה דורש, תגרור מיד אחריהן את עברייני מהירויות להעלות את הרף
שאם כיום הם נוהגים על 140 בכבישים של 90 אז לאחר השינויים שלך הם ינהגו במהירויות של 180,190,200 קמ"ש.

אינני צדיק ואיני אומר שאני נוסע כחוק ואני אשמח אם נוכל לנסוע קצת יותר מהר ושזה יהיה גם חוקי
אבל זו הצעה רעה מהסיבות שציינתי

נ.ב
היום ניתפסה סבתא על גלגלים , שוטרים תפסו זקנה בת 95 !! נוסעת 135 קמ"ש בכביש בין עירוני בטענה שהכביש היה פנוי.
קודם שיורידו אנשים בגילים מופלגים כאלה מהכביש, אח"כ שידאגו לתשתיות ורק אח"כ למהירות הנסיעה
shachar מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-05-09, 22:26   #6
stio
כתבנו בצפון

אבל מצד שני אתה לא יכול להוריד אנשים מהכביש בגלל גילם, זאת אפליה. למרות גילם, עדיין יש כאלו שכשירים לנהוג.
stio מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה

חוקי פרסום הודעות