![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אונו - טכני טכני - דגמי אונו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
|
מספר בעיות באונו (ערוך)
אחר צהריים טובים לכולם אני אסף לא רושם פה הרבה אבל קורא המון רציתי רק לספר לכם כמה חוויות ממש לא נעימות שצברתי בזמן ה קצר מאוד והאחרון עם הפיאט שלי .
כמו ש חלקכם יודעים ויש שלא יש לי פיאט אונו שנת 94 עם מנוע 1600אוטו חמוד מאוד שלא עשה בעיות כימעט שנתיים והתחלופה היחידה של חלקים היה מה שחייב. זה התחיל בצמיג שהיתפוצץ לפני שבועיים ולא בגלל שהוא עייף הוא היה רק בן 6 חודשים וניקרע מתחתית של בקבוק זכוכית שהייתה על ה כביש. המשיך לפני 3 ימים עם רעש חדש מוזר במנוע שאדם אחד אומר קרנק אחד קאמשפט אחר משאבת מים ואחר כוון שסתומים למרות שיש 2 שאומרים שלא צריך לייחס לזה חשיבות כי עם לא מחפשים את הרעש לא שומעים אותו בכלל ועם הוא לא גובר אין טעם להיתייחס אליו. ואתמול הגיר הפסיק לתת לי להיכנס להילוך שני עם מנוע פועל.הבעיה ניפתרה על ידי כוון המוטות של ה גיר והחלפת שמן גיר שהייה צריך להחיף כבר לדעתי. היום נסעתי בכביש ולא שמתי לב לבור ביוב פתוח אחרי שנעצרתי היתגלגלתי לתוכו וצמיג קדמי היתפוצץ ובלי שום קשר האוטו כבר לא כמו שיהיה פעם. עכשיו הההיתייעצות שלי איתכם היא כזו. לפי דעתי עם "קצת" רקע במכונאות אני יודע שאני צריך להחליף ב רכב את כל ה רכיבים הבאים שאני אפרט ומה הייתם עושים באותו המקרה האם מתקנים או ש מעיפים את האוטו וקונים אחר? *שני בולמי זעזועים קדמיים לא יודע מחיר מי ש יודע בבקשה שיכתוב *משולשים קדמיים גם לא יודע מחיר.... *גומיות סטיבילייזר(מיייצב)50 ש"ח *שני ציריות (אפשר גם שיפוץ)גם לא יודע מחיר מי שיודע שירשום בבקשה *משאבת בלמים מרכזית +2משאבות אחוריות 100 ש"ח מרכזית ו 50 ש"ח שני אחוריות *אחרי כל ההחלפה של המשולשים+בלמ"זים ידרש כוון פרונט 250ש"ח *קלטץ' חדש כי שלי כבר עשה את שלו לפי מה שאני מרגיש מי שיודע מחיר לחלק תודה... ![]() *אטם קרטר מנוע 40 ש"ח את ה עבודה אני מיתכוון לבצע לבד ה שאלה היא כמה יצא כל החלקים ותודה מראש למי שיעזור השאלה מופנית לכולם ולמי שיש רעיון שיציע מודה לכולכם מראש יום עצמעות שמח ומחכה לראות תגובות תודה אסף
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: אונו 70S, טמפרה, בראבו
|
היי אסף,
נדמה שלכולם יש את התקופות האלו... בכל אופן לגביי בור הביוב שהיה פתוח... אם נגרם לך נזק בעקבות הנפילה לבור תיגש לתביעה בנושא. לא חסרות תביעות קטנות וגם גדולות בעקבות רכבים ואנשים שנפלו לבורות. (תביעה כנגד העירייה כמובן) |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
כאילו אני מגיש תביעה נגד העיריה פשוט?
על זה שלא שמתי לב שהבור ביוב פתוח? עוד תשובות בעניין יעזור מאוד שיהייה ערב טוב |
|
|
|
|
|
#4 |
|
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
שלום אסף חבר יקר,
לגבי הקלאץ' הקפד לרכוש של חברת וואלאו valeo היות קלאץ' אחר יעשה את עבודה פחות טוב ויותר נוקשה. בולמי זעזועים יש סינים זולים ופשוטים שילכו כעבור שנה, ויש טובים יותר ומומלצים על ידי חברת פיאט. מתחיל מ 250 שח לבולם. לגבי שאלתך בעיניין הלמכור או לתקן, השאלה היא תלויה רק בך, בעל המאה הוא בעל הדעה. לגבי התביעה, ראשית גש מיד לצלם את הבור המדובר שהוא פתוח. שלח את הצילומים לעירייה בתוספת צילום רישיון הרכב שלך והקבלות בעבור צמיג ג'אנט וכל מה שנדרש להחליף, הם כבר ישלחו לך צ'ק עד חודש.
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: 500 TwinAir Sport 2012 ידני
|
לי העירייה שילמה על ענף שנפל על האונו.. רק צילמתי את המכה באוטו, את העץ וקבלות על העבודה. לקח להם כמה חודשים עד שהם זזו, אבל בסוף שילמו הכל בלי וויכוחים.
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
תודה רבה לעונים ועוד שאלה עם יש עונים זה יועיל.
בעניין המשולשים הבנתי שיש טורטי זול ויש איטלקי "יקר" היקר זה הבדל של 50 שקלים ככה שעדיף יקר אז מישהו יודע באיזה חברה לקחת משולשים? כי את האמת המשולשים של AMC הם לא משו מיוחד וסער תודה אצלי תמיד קלטץ' היה או וולאו או לוק LUK אבל כמו שאמרת תמיד ה וולאו היה מוצלח יותר ומעבר לזה המיסב לחץ של וולאו הרבה יותר עמיד. בקשר למחיר ה קלטץ' יש מישהו ש אולי יודע? |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| [MK1 00] מספר בעיות והתייעצות לגבי החלפת מוסך. | vRS | פונטו - טכני | 4 | 22-03-08 06:22 |
| פיאט אונו מספר בעיות... | matanvip | אונו - טכני | 3 | 08-03-08 16:57 |
| כמה בעיות שיש לי באונו | פורום הגראז' | 7 | 08-08-07 13:46 | |
| שתי בעיות באונו 94 | אונו - טכני | 13 | 06-05-07 05:33 | |
| בעיות בסטראטר באונו | פורום הגראז' | 2 | 16-01-07 19:27 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד