![]() |
|
![]() |
אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
|
טיול לאיטליה
אחרי הרבה זמן של הכנת המסלול יצאתי לטיול לאיטליה יחד עם החברה.
החלק המוטורי והמעניין יותר מבחינתי בטיול כלל ביקור במוזיאון פרארי (Galleria ferrari) ובמסלול המירוצים של פרארי, פיורנה. http://www.galleria.ferrari.com/Gall...rari/index.jsp נסיעה לטיול נהיגה באלפים האיטלקים והשוויצריים, ביקור במוזאון למבורגיני ומזארטי. ובכלל בסביבות העיר מודנה יש גן עדן מוטורי, המפעלים של פרארי, למבורגיני, מזארטי, פאגני ועוד אקזוטיקה איטלקית. רק נכנסתי הביתה אז לאט לאט אני יעלה תמונות וחוויות.
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
נוחתים במילאנו ומקבלים את הרכב, פיז'ו 207 HDI.
![]() לאחר שבוע ו-2200 ק"מ הרכב חסכוני מאוד, נוח לנסיעה, שיוט במהירויות של 130-160 קמ"ש מושג בקלות מאוד וננינוחות. ההגה קליל ומת לגמרי, שום תקשורת ושום משוב וחבל, ממש לא כמו בקטנות של פיז'ו מפעם. הפלסטיקה בחלקו העליון של הדשבורד איכותית ורכה, בחלק התחתון החברה בצרפת התקמצנו קצת יותר. המנוע חזק ונימרץ, מתעורר לחיים ב-2000 סל"ד ומושך יפה עד 4500 סל"ד ואז מתחיל לדעוך.
![]() |
#3 |
Senior Member
|
מגיעים לטיול בעיר ורונה.
הולכים למרפסת של רומיאו וג'וליטה. ![]() כותבים עלה הקיר בשביל האהבה. ![]() לוטוס אליז ברחוב. ![]() ![]() פרארי 208 באחת החניות בעיר. ![]() ![]() יום ב', נוסעים כ-100 ק"מ לונציה המדהימה. בגטו היהודי תופסים אותנו חברה' של חב"ד ואנחנו עושים קידוש לשבת במסעדה ישראלית בעיר, הזוי שדווקא שם. ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Senior Member
|
ביום השלישי יוצאים לטיול נהיגה באלפים באיטליה וגם בשוויץ.
הכבישים מדהימים והנוף עוד יותר! ניתן לתמונות לדבר בעד עצמן. נוסעים לקראת האלפים ![]() שלט באחת העיירות הקטנות באלפים. ![]() נוף לאחד העמקים. ![]() הכבישים, אחח הכבישים, פשוט מדהימים. הרבה כבישים במיוחד כאלה שמרוחים כמו ספגטי על הר היה קשה לצלם כי פשוט לא היה ניתן לעצור בצד. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() סכר במעבר בין שוויץ לאיטליה אחרי מנהרה באורך של 11 ק"מ. ![]() אגם קפוא בצידו השני של הסכר ![]() נוף. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
פיליפ, ברוך השב - התגעגענו
![]() נראה טיול מהנה למדי - מקווה שנהנתם ומצפה לתמונות נוספות ![]()
![]() |
#6 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
שמח שנהניתם.
אזור האלפים אכן אזור מדהים ולא משנה איך עוברים שם, ברכב או ברגל. אני חייב לציין שאינני אוהב את החיוך האינפנטילי של כל הפג'ו החדשות.
![]() |
#7 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: bmw
|
יופי של טיול. שמח שנהניתם.
צטט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מתי טיול? | BentzZz | הצעות ושאלות על פעילויות המועדון | 3 | 21-04-09 23:52 |
כיול מצערת. | פלוטו | אונו - טכני | 12 | 02-11-07 00:42 |
טיול לבעלי FIAT Coupe Turbo וספורטיביות מאיטליה- 25.8.07 | מועדון פיאט ישראל | 75 | 25-08-07 20:35 | |
איפה אני יכול לקנות... | פורום הגראז' | 1 | 18-04-06 18:56 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד