![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט
|
חיישן טמפרטורה בפיאט פונטו שנת 97
ברצוני להחליף את חיישן הטמפרטורה באופן עצמאי העם זה אפשרי ועם כן אוכל לקבל בבקשה הסבר כיצד ותמונה של המיקום שלו...
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פונטו 1250 3 דלתות
|
חיישן טמפ שמן ?? אם כן הוא נמצא מצד שמאל מאחורי הראש מנוע . (ליד מכסה רצועת הטיימינג )
השתמש בכלים מתאימים . ותזהר לא לשבור אותו בפנים . חיישן טמ"פ מים ?? נמצא על סעפת היניקה ממש מיתחת לפילטר אוויר מצד ימין (פלג חיבור כחול ) כנ"ל לגבי כללי הזהירות עמית
נוהג על פונטו דור ראשון 3 דלתות .. הבייבי שלי .. עצה : מי שאוכל פחות נשאר רזה ומוריד משקל מהרכב .... נערך לאחרונה על ידי Amit : 21-04-09 ב 23:24. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
חיישן טמפרטורה בפונטו 97
אין חיישן טמפ' שמן אלא חיישן טמפרטורת חום מנוע המשדר לשעון חום המנוע (או נורה) ומיקומו אכן כפי שנכתב.
יש חיישן חום מנוע נוסף עבור מחשב ניהול המנוע (עם מחבר כחול) ומיקומו גם כפי שנכתב. חיישן חום שלישי נמצא ברדיאטור המנוע לשם הפעלת מאורר הרדיאטור. איזה חיישן חום מהשלושה ברצונך להחליף ולמה?. יש הבדל בין חיישן חום להפעלת השעון חום (שהוא נגד משתנה) לבין חיישן חום להפעלת נורת חום (שהוא רק מתג חשמלי) ושניהם נמצאים באותו המקום והברגתם דומה. לאחר החלפת כל חיישן חום שהוא, צריך להוסיף נוזל קרור/מיים לרדיאטור ולבצע ניקוז אויר ממע' קרור המנוע. בברכה - רפי לין
|
|
|
#4 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פונטו 1250 3 דלתות
|
רפי שלום!
החיישן הנמצא בצד שמאל בפונטו מתחבר לראש מנוע באזור שבו זורם שמן . האין זה אומר כי הוא בודק טמ"פ שמן ? עמית
|
|
|
#5 |
|
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
ממש אבל ממש לא.
החיישן היחידי על השמן הוא חיישן לחץ, המודיע לך מתי יש לחץ נמוך של שמן.
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט
|
התכוונתי לחיישן החום שמעביר מידע למחשב הרכב אשר משפיע על צריכת הדלק
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו HSD
|
החיישן של המאוורר נמצאה בצד שמאל למטה ומתחבר לרדיאטור זה חיישן שעובד כמו מתג וזה אני יודע כי עשיתי תיפול במוסך ועל הדרך רציתי להחליף את החיישן (המאוורר עובד לי לפני הזמן)
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: ספייס HGT
|
בהמשך לכל השרשור לגבי חיישנים רציתי לשואל:
איך אני יכול לחבר שעון לחץ שמן(מגיע עם משהו שנראה כמו פילטר דלק אבל אטום)+חום שמן ? בטוח יש איזה פלג או משהו כזה, מישהו יכול לעזור לי. יש לי פיאט ספייס HGT 2001 |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מיקום ואופן פעולת חיישן דלתות פתוחות - פונטו ספייס 2001 | student | פונטו - טכני | 18 | 19-05-11 11:16 |
| חיישן חמצן | hararim | פונטו - טכני | 1 | 19-04-09 03:42 |
| חיישן למבדה וחיישן map - פיאט פונטו | david266 | פונטו - טכני | 1 | 16-11-08 01:29 |
| חיישן טמפרטורה וחיישן קאמשפט לפיאט קופה | dabab | קניה | 0 | 19-10-07 21:26 |
| חיישן חמצן | פורום הגראז' | 0 | 09-04-07 20:55 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד