![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס דינאמיק
|
חברים שלום,
קצת רקע: יש לי פיאט פונטו דינאמיק שנת 2005, מזה כמה חודשים דולקת לי נורת הגה כוח. הנורה נדלקה רוב הזמן ישירות בהתנעה, אבל ההגה תפקד תקין. מביקור במוסך (לפני כמה חודשים, נאמר לי שיש כנראה חיווי שגוי ואין בעיה לנסוע כך). בשבועיים האחרונים המצב התחיל להחמיר, ההגה התחיל להיכבות במהלך הנסיעה לעיתים קרובות, הן במהלך הנסיעה והן בהתנעה ללא קשר למצב ההגה (ישר, בסיבוב וכו,). היום הלכתי שוב למוסך "דניאל" באשדוד לאבחון של התקלה, מחיבור למחשב המסקנה הינה: " נתק, קצר לגוף חישני מיקום מומנט מוט הגה כוח". נאמר לי שאין ברירה וצריך להחליף את מוט ההגה המכיל חיישן מומנט שכנראה נדפק. הצעת המחיר שקיבלתי הינה: 3135 שש"ח למוט הגה חדש מהיצרן, ללא מע"מ וללא עבודה. השאלות שלי הן כאלה: 1. האם זה נראה סביר שמאבחון של מחשב מסיקים שהבעיה הינה בחיישן במוט ההגה ולא אולי באיזה חוט חשוף שנוגע בגוף או משהו דומה? 2. האם המחיר נראה הגיוני? 3. האם מומלץ לחפש חלק משומש שיעלה כחצי מהמחיר, או לא להסתבך וללכת על חלק חדש באחריות? 4. האם כדאי לקבל חוות דעת נוספת והאם יש מוסך מומלץ בסביבת אשדוד לשם כך? מקווה שלא הפצצתי יותר מדי בשאלות ומידע, אנא התייחסותכם. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
תחפש את אייל נוימן ותשאל לדעתו.
אגב, בן כמה המצבר שלך?
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
1. כן.
2. הגיוני, לא. אבל זה כנראה מחיר החלק בחברה ואין הרבה מה לעשות. 3. שיקול שלך, אם אתה הולך על חלק משומש חפש מוסך שיביא את החלק בעבורך. ככה שאם החלק לא יעבוד או תהיה בעיה אז למוסך תהיה כל האחריות לנושא. 4. ממליץ לבדוק מה יש לעופר קצב (ראה באנר בראש הפורום) ולאייל נוימן לומר בנושא, יתכן ותיקון החלק אפשרי. בדוק את כל האפשרויות וראה מה משתלם יותר. כדאי לזכור שחלק משומש יכול להתקלקל גם כן תוך זמן קצר ולכן לא תמיד משתלם. בכל מקרה, אני לא הייתי נותן למוסך שלא מכיר את הרכב והמערכת הזו להתעסק עם הרכב שלי.
|
|
|
#4 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
הגה כוח חשמלי
לעופר קצב יש רק מנוע משופץ חשמלי להגה כוח ולא זאת הבעיה כאן.
אצל איל נוימן ניתן, בדרך כלל, להתקין מע' משופצת על ידו והוא נמצא בראשון לציון, טל' 03-9526162 או 052-6388234 ואתרו הנו www.vehicle-lab.net ואם תפנה אליו תגיד לו שבקשתי שיסייע לך. נא עדכן בממצאים, תוצאות, מחירים וכו'. בברכת חג שמח - רפי לין
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
קיבלתי את הרכב היום חזרה.
תוקן מוט ההגה, קיבלתי אחריות לחצי שנה. בינתיים הכל עובד ונראה תקין. העלות: 2300 כולל הכל. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
הגה כוח חשמלי
אצל מי לבסוף?.
בברכה - רפי לין
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
אצל מי לבסוף תיקנתה את הרכב?...
נערך לאחרונה על ידי Caveman : 08-07-09 ב 08:17. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
תיקנתי אצל נוימן, עדיין הכל תקין ללא בעיות.
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| כוח, מוט, הגה |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| שמן לפיאט פונטו ספייס 2005 דינמיק | whistle | פונטו - טכני | 1 | 25-03-09 20:16 |
| שאלות בנוגע לטיפולים עבור פונטו 2006 | yigal_van | פונטו - טכני | 1 | 20-08-08 23:29 |
| צריך את דעתכם על פונטו ספייס 2005... | Hermes | יעוץ ברכישת רכב | 14 | 29-06-08 00:12 |
| מצבר עבור פונטו 96 | haimch | פונטו - טכני | 8 | 10-06-08 13:16 |
| מחשב בפיאט פונטו 2005 16V | פורום הגראז' | 4 | 15-03-07 20:51 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד