![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
אזהרה: לא להתקין את העדכון ש"מיקרוסופט" הפיצה היום!
לבעלי מערכת הפעלה Windows ותוכנות ה"אופיס" למיניהם שימו לב:
היום מיקרוסופט הפיצה עדכון למערכת ההפעלה שנשלח דרך העדכונים האוטומטיים. העדכון הזה לא מותקן לבד אלא צריך להסכים לתנאי הרישיון, לאשר, ואח"כ המחשב מופעל מחדש. מיקרוסופט לא מספקים מידע על מה העדכון, רק רושמים שיש עדכון מערכת ולכן אישרתי, ואחרי הפעלת המחשב הופתעתי לגלות בשורה הכחולה למטה ליד השעון כוכב כחול. אי אפשר היה להסיר את הנ"ל, ולחיצה עליו עם הלחצן הימני בעכבר היה מקפיץ שורה: "השג אופיס מקורי". נכנסתי ל- Word ולא ניתן היה לעבוד עליו, כל הזמן קפצו הודעות של "השג אופיס מקורי", לא ניתן לבטל את הדבר הזה והמחשב נהייה איטי ונורת ה- HD דולקת קבוע כמעט! כשההודעה מופיעה יש רק 2 אפשרויות: "לעוד מידע על אופיס מקורי", ו- "הזכר לי מאוחר יותר". נכנסתי ללוח בקרה, הסרתי את כל העדכונים- לא הולך. הם השתילו קבצים בתקיית אופיס. בסוף נאלצתי לבצע שחזור מערכת ליום קודם והדבר הזה נעלם. לא להתקין את העדכון הזה, זה יגרום לכם צרות ולא תוכלו לעבוד על האופיס בלי הודעות מרגיזות! |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
איך נקרא העדכון?
קיבלתי הודעה על מספר עדכונים. בינהם עדכוני אבטחה, עדכון סינון ג'אנק לאאוטלוק (שעדיין אין לי מושג למה התקנתי), עדכון לXP ועדכון להסרת רוגלות. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
כתבנו בצפון
|
אלו היו 2 עדכונים שנקראו "עדכון אבטחה" עם כמה מספרים לידיהם בלי שום מידע נוסף אחר, ועוד עדכון לאאוטלוק שנקרא "מיקרוסופט אופיס אאטלוק". סה"כ 3 עדכונים, אני הסרתי את כולם ועדיין הקובץ הבעיתי נשאר, בסוף שחזרתי מערכת ליום קודם והבעיה נעלמה.
אצלי הוינדוס מקורי ורק האופיס לא (הורדתי אותו מהאימיול וצרבתי אותו...) אולי העדכון הזה סורק גם את הוינדוס למי שאין מקורי, אז שימו לב. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto Spice ELX 16V
|
יש לי ווינדוס ויסטה ואופיס 2007 ובדיוק קיבלתי את הסימן של העדכונים.
האם זה רלוונטי לגביי?
|
|
|
#5 |
|
כתבנו בצפון
|
אני מניח שכן, זהו עדכון כללי לכל ליין המוצרים של מיקרוסופט.
לי יש וינדוס XP ואופיס 2003. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto Spice ELX 16V
|
לקחתי סיכון והתקנתי את העדכונים אחרי שקראתי מה הם עושים ולא קרה כלום.
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| לראשונה: חובב מותג "פיאט" שלח מכתב ליצרן באיטליה עם עלילות סמל"ת- וקיבל תשובה | stio | פיאט כללי | 3 | 10-12-08 12:11 |
| כך צוות לוח "יד 2" מייעצים: "פונטו ELX לא אמינה, לא סחירה, הגיר נוטה לתקלות" | stio | פיאט כללי | 14 | 24-09-08 09:00 |
| היום ב- 21:00 בערוץ 2: "מי גנב את האוטו שלי?!" | stio | אוף טופיק | 7 | 31-08-08 00:15 |
| סמל"ת בקמפיין פרסומי על כביש 6: "מפיאט באהבה" | פיאט כללי | 2 | 13-04-07 17:52 | |
| סמל"ת בקמפיין פרסום: "LOVE FIAT" | פיאט כללי | 2 | 23-03-07 22:52 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד